Wannabee shop
Betöltés...
A ruhadarab, ami sosem megy ki a divatból

A ruhadarab, ami sosem megy ki a divatból

Kitalálod, hogy melyik ruhadarabra gondolunk?
Nem könnyű kérdés, mert több olyan ruhadarab is van, ami szerencsére az örök divathoztartozik. De az egyik közülük az, ami minden Nő gardróbjának alapdarabja kell, hogylegyen, és minden Nőnek jól is áll.
Igen.
Mindenkinek.

Ez a ruhadarab egy univerzális outfit, ami magabiztos és mindig stílusos megjelenéstad: a blézer. Nemcsak szuper csinos ruhadarab, amiben egy új értelmet nyer ahatározott és nőies megjelenés fogalma, de egy olyan basic darab, amivel minden(igen, minden) szituációban a legjobb oldalad tudod tükrözni.  

A blézer az egyik legsokoldalúbb ruhadarab, amit annyi mindennel tudsz párosítani, hogycsak a képzelet szab határt. Ebből is látszik, hogy a sokak által formális outfinnek gondolt blézer tulajdonképpen az egyik legizgalmasabb ruhadarab.   

Farmer – blézer, elegáns nadrág – blézer, bőrszoknya – blézer, elegáns szoknya – blézer, ruha –blézer, számtalan kombinációban tudod viselni. Univerzális darab, amelyben a magabiztos és stílusos nőiességet tudod hangsúlyozni.  

Egy blézer is lehet különleges?

Kétségtelenül igen! A blézert nemcsak szett párosítással, de önmagában is fel lehet dobni.Persze, ez tervezés kérdése. A Wannabee-nél nemcsak a klasszikus vonal kedvelőire gondolunk, vagy a tökéletes munkahelyi szettre, de azokra is, akik valami igazán különlegesre, valami igazán trendire vágynak.
Végig cipzáros puntó betétekkel és textilbőrrel kombinált blézereinket szuper karcsúsító hatású szabásvonalakkal az egyedi, modern eleganciát kedvelőknek terveztük.  

Egy blézer is lehet dögös?

Bizony! A Wannabee-nél azokra is gondolunk, akik a dögös outfiteket is keresik, ami alól a blézer sem kivétel. RHIANNA fekte és piros színben elérhető műbőr blézerünk egy izgalmas választás azok számára, akik szeretik a vagányan nőies darabokat.  

vissza a divatbloghoz
Tévhitek és tények, amit a csíkos ruhadarabokról tudni kell

Tévhitek és tények, amit a csíkos ruhadarabokról tudni kell

Trendek jönnek és mennek, de a csíkos minta töretlenül hódít. A legnagyobb divat házak ma is gyakran használják a csíkokat a legkülönfélébb ruhadarabokon a felsőktől, a blúzokon át a ruhákig. De ha ennyire trendi és izgalmas minta, akkor miért van az, hogy ennyire háttérbe szorul sok nő gardróbjában?

Tovább
Őszi és téli trendkalauz – Válassz egy stílusos mellény!

Őszi és téli trendkalauz – Válassz egy stílusos mellény!

Az idei, 2021-es évben tavasszal az egész évet meghatározóan berobbant a divat legnagyobb visszatérőjeként, és a nagy kedvence lett az őszi és téli szezonnak is a mellény.

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem