Mid-size és plus size divat: Az érték és a sokszinűség kifejeződése
Betöltés...
Mid-size és plus size divat: Az érték és a sokszinűség kifejeződése

Mid-size és plus size divat: Az érték és a sokszinűség kifejeződése

A divat mindig is tükrözte a társadalom sokszínűségét és az egyedi stílusokat. Ez a sokszínűség azonban ruhaméreteket illetően már kevésbé volt jellemző. A legtöbb divattervező és divatház ugyanis általában szűkebb méretekben tervezi ruhakollekcióit, a modellek akik a kifutón mutatják be a ruhákat, általában az átlagosnál karcsúbbak és magasabbak. A divatiparban ez határozza meg a standard méreteket, ami nem feltétlenül tükrözi a társadalom valós átlagos testalkatát.


Az elmúlt évtizedekben azonban egyre inkább felismerték, hogy a divat nemcsak modelll testalkatú nőknek szól. A divatipar egyre nagyobb figyelmet fordít a diverzitásra, vagyis a sokszinűségre, és a különböző testalkatok reprezentálására a kifutókon. Ezért egyre gyakrabban láthatunk olyan divatbemutatókat, ahol a modellek különböző méretekben és különböző testalkattal jelennek meg, így egyre több mid-size és plus size modellt láthatunk a kifutókon is.


A mid-size és plus size divat a sokszinűség és az elfogadás szimbólumává vált a divatvilágban, és egyre inkább élen jár a testpozitív mozgalomban is.


Tekintsük át, mit is jelenti valójában a mid-size és plus size divat, és hogyan alakult ki és fejlődött az idők során.


Mit jelent a mid-size divat?


A mid-size divat egy köztes méretezést jelent. Ez a kategória azokra a hölgyekre fókuszál, akik nem sorolhatóak be a hagyományos, kifutókon látható "kis" méretekbe, ugyanakkor a "plus size" méretekbe sem.


A mid-size divat egy olyan lehetőséget kínál, amely elérhetővé teszi a köztes mérettel rendelkező hölgyek számára, hogy olyan ruhadrabokat tudjanak választani, amelyek a testalkatukat optikailag előnyösen befolyásolja, kényelmesek, miközben kifejezik egyedi stílusukat és személyiségüket.


A mid-size divat nagyon keresett a divatvilágban, és egyre több márka és divatház fektet hangsúlyt erre a méretkategóriára.


A Wannabee kollekciónál figyelemmel kísérjük a legújabb divattrendeket, miközben lehetővé tesszük a mid-size testalkattal rendelkező hölgyeknek, hogy egyedülálló stílust és személyiséget sugároznak kollekciónk darabjaiban. Ezt úgy érjük el, hogy a divattrendek figyelembevétele mellett, egyediséget viszünk kollekciónk darabjaiba, és a különböző testalkat típusokra tervezzük ruháinkat többféle stílusban. A többféle stílusba a letisztult, klasszikus és sportos elegancia is beletartozik nálunk, a látványos flamboyant stílus, és casual darabok mellett.Mit jelent a plus size divat?


A plus size divat nagyméretű kollekciót takar, olyan ruhadarabokat, amelyek jellemzően nem érhetőek el a legtöbb márka kínálatában.


Plus size divat a Wannabee kollekciónál az előnyös, nőies, stílusos öltözködést jelenti nagyméretben.


A plus size divat lehetővé teszi, hogy a hölgyek nagyobb méretkaregóriában is stílusosan tudjanak öltözködni, miközben kényelmes ruhadarabokat viselnek, amelyekben a nőiesség kifejeződik, és önbizalomat adnak.


A plus size divat sokféle stílusban és dizájnban elérhető, ami lehetővé teszi mindenki számára, hogy kifejezzék egyedi ízlésüket és személyiségüket. A Wannabee kifejezetten plus size kollekciókat tervez a mid-size kategória mellett, amelynek kínálata tartalmaz mindennapi viseletet, alkalmi ruhákat, üzleti outfitteket, vagyis az élet minden területére, és minden alkalomra. A Wannabee-nél valljuk, hogy a plus size divat nemcsak a testalkat, hanem az önbizalom és az egyedi stílus kifejezése is.A mid-size és plus size divat: A diverzitás, a stílus, és az elfogadás hírnökei


Mind a mid-size, mind pedig a plus size divat hozzájárul a divatiparban és a társadalomban általában tapasztalható sokszinűséghez és elfogadáshoz. Ezek a méretkategóriák képviselik a valóságos világot, és megmutatják, hogy minden természetes testalkat szépséges és értékes. A mid-size és plus size divat egyaránt bemutatja, hogy a divat mindenki számára elérhető és alkalmazkodó, függetlenül az egyén testalkatától vagy méretétől.


A divat világa folyamatosan változik és fejlődik, és a mid-size és plus size divat egyre inkább kiemelt szerepet kap. A diverzitás és az elfogadás előtérbe kerülése nemcsak a divatipart, hanem a társadalmat is gazdagítja és fejleszti. A mid-size és plus size divat nemcsak ruhákat kínál, hanem egyfajta üzenetet is hordoz: minden test szép és értékes, és mindenki megérdemli, hogy jól érezze magát a bőrében.


Végül, bármilyen méretben vagy formában is vagy, fontos megérteni és elfogadni saját testalkatodat. Az egészséges életmód és a testápolás fontos részei a jó közérzetnek, de mindenekelőtt fontos, hogy szeresd és elfogadd önmagad olyannak, amilyen vagy. Legyél büszke a saját egyediségedre, a stílusodra, és hagyd, hogy a Wannabee mid-size és plus size divat segítsen kifejezni azt az egyéniséget, amely benned rejlik.***

Barabás Márta

a Wannabee Kollekció megálmodója

vissza a divatbloghoz
Divat, stílus és önértékelés - A nőiesség ragyogása a tökéletesség illúzója néllkül

Divat, stílus és önértékelés - A nőiesség ragyogása a tökéletesség illúzója néllkül

Az, amit viselünk - akár tudatában vagyunk, akár nem - kifejezi azt is, amit gondolunk saját magunkról. A ruhák nem csupán külső megjelenésünket formálják, hanem belső énünket is tükrözik. Mi több, ez fordítva is működik! Amikor belül kevésbé érezzük magunkat jól a bőrünkben, kevésbé vagyunk magabiztosak, egy csinos, egyéniségünket pozitívan kifejező, és alkatunkat előnyöesen befolyásoló ruhadarab hatással tud lenni az énképünkre is. Következésképpen a megfelelően kiválasztott ruhadarabok nemcsak a külső megjelenésünket emelik, hanem pozitív hatással vannak a belső énképünkre is.

Tovább
Lenyűgöző divatélmény: azték mintás egyedi Wannabee kollekció

Lenyűgöző divatélmény: azték mintás egyedi Wannabee kollekció

A divat nemcsak ruhadarabokat jelent, hanem egy életérzést is, amely kreativitással, szabadsággal és kalandokkal van tele. Fedezd fel cikkünkben, hogyan varázsolhatják az egyedi színek és minták az öltözködést egy igazi izgalmas és lenyűgöző utazássá!

Tovább
Útmutató a tavaszi gardróbfrissítéshez: amit minden nőnek érdemes tudni!

Útmutató a tavaszi gardróbfrissítéshez: amit minden nőnek érdemes tudni!

Megújulni minden évszakban lehet, mégis a legtöbb nő, ilyenkor tavasszal érzi, hogy itt az ideje, hogy új szemmel nézzen a világra, és a világ új szemmel nézzen rá. Ebben az időszakban egy komplett stílusváltás is megfogalmazódik sok nőben. Ez a cikk abban lesz a segítségedre, hogy elkerüld azt a 4+1 hibát, amelyet sok nő elkövet a gardróbfrissítés során. Valamint útmuatót is kapsz, ami segít az ideális gardrób kialakításában.

Tovább
Hogyan legyek hódítóan sikkes nő?

Hogyan legyek hódítóan sikkes nő?

Ebben a cikkben nemcsak arra a kérdésre kapsz választ, hogy mit jelent sikkes nőnek lenni! Szuper outfit inspirációkat is találsz, és bemutatunk neked néhány fő pontot is, amely segíthet kihozni önmagadból a sikkes nők stílusos könnyedségét és magabiztosságát. Útmutatást és aranyszabályokat is kapsz. Tehát ez a cikk abban segít, hogy még inkább ki tudd hozni magadból az ízig-vérig, önmagával tisztában lévő, értékeit élő nőt.

Tovább
Tavaszi színtrend 2024-ben: káprázatos utazás a divatszínek világába

Tavaszi színtrend 2024-ben: káprázatos utazás a divatszínek világába

A 2024-es év tavaszi színtrendje a kihívásokkal, lehetőségekkel és kreatív szabadsággal teli időszakot idézi meg. Ebben az évben a színek egy különleges szerepet kapnak, amely a finom nőiességet és a merész önkifjezést művészien ötvözi. Olvasd el cikkünket, amelyből megismerheted a 2024-es év tavaszi színtrendjét.

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem