Betöltés...

Ha nem jó a méret

ÚTMUTATÓ

Arra az esetre, ha nem jó a megrendelt méret

Webshopunkon keresztül egyszerűen tudod cserélni a megrendelt ruhadarabokat más méretre, a termék(ek) kézhezvételét követő 14 napon belül a készlet erejéig. Ahhoz, hogy cserélni tudd a terméke(ke)t, klubtagsággal kell rendelkezned. A klubtagság a webshopunkon történő regisztrációval jön létre.

A klubtagságról és regisztrációról bővebben ITT olvashatsz.

Egyszerű és gyors méretcsere. Kövesd az alábbi 3 lépést:

  1. Keresd meg a webshopunkon a cserélni kívánt terméke(ke)t, válaszd ki azt a méretet, amire cserélni szeretnéd és indítsd el a vásárlási folyamatot.
  2. A vásárlási folyamat során a szállítási módnál válaszd a „GLS cserecsomag” opciót
  3. A „14 napon belüli megrendeléseim” listából válaszd ki a visszaküldésre szánt terméke(ke)t, és a felugró ablakban válaszd ki a méretprobléma okát: „méret kicsi” vagy „méret nagy”
  4. Továbbítsd a cserecsomag rendelésed a „Rendelés elküldése” gombra kattintva
  5. Készítsd össze egy csomagba a visszaküldésre szánt terméke(ke)t, és add át a futárnak akkor, amikor kiszállítja Neked a cserecsomagodat.

    További információk
  • Márkaüzletünkben webshopon rendelt termék(ek) cseréje nem lehetséges.
  • Csak a hiánytalan, valamint nem használt, sértetlen állapotban lévő termékeket áll módunkban cserélni.
  • Az a Vásárló aki a terméke(ke)t hiányosan, szennyezetten, sérülten (amelyben a termékek címkéinek a kivágása is beletartozik) vagy mosott, használt állapotban küldi vissza, súlyosan sérti az Általános Szerződési Feltételeket, és ez a webshopon létrehozott adatlapjának a törlését vonja maga után. A törléssel a vásárló elveszíti az addig szerzett pontjait, valamint elveszíti a cserecsomag szolgáltatás lehetőségét.