Betöltés...

Visszaküldés

ÚTMUTATÓ

Termék(ek) visszaküldése

Webshopunkon keresztül megrendelt ruhadarabok visszaküldésére a termék(ek) kézhezvételét követő 14 napon belül van lehetőség.

Amennyiben a termék visszaküldésének oka a termék cseréje

A futár érkezésekor az új csomag átvételekor a futárnak kell odaadni a visszaküldeni kívánt, becsomagolt terméke(ke)t. A futár az érkezéskor a visszaküldésre szánt termék(ek) csomagolásán elhelyezi a visszaküldési helyre kinyomtatott címkét. (Vásárlónak nem kell visszacímezni a feladónak a csomagot.)

A cserecsomag szolgáltatásunk részletes leírását ITT ta lálod.

Amennyiben a termék visszaküldésének oka a vásárlástól való elállás

Ha nem szeretnél élni a cserecsomag lehetőségével, és szeretnéd visszakapni a termék(ek) árát, akkor kövesd az alábbi lépéseket:

  1. Töltsd ki a csomagodban mellékelt „Elállási Jogi Nyilatkozat” formanyomtatványt. Ügyelj a nyilatkozat hiánytalan kitöltésére!
  2. Készítsd össze egy csomagba azokat a ruhadarabokat, amelyeket szeretnél visszaküldeni, és tedd bele a csomagba a hiánytalanul kitöltött „Elállási Jogi Nyilatkozat” nyomtatványt , valamint a számla másolatát.
  3. Add fel postán a csomagot az alábbi címre:

Százdivat Kft. 2117. Isaszeg, Csengeri u. 2/B

A visszaküldött áruk sértetlenségét (azt, hogy a ruhadarabok nem voltak használva, nem szennyezettek, nem mostad ki, nem hiányosak, a ruhadarabról a címkéket és a ruhafüggőket nem távolítottad el, nincs rajta egyéb sérülés), munkatársunk ellenőrzi. Amennyiben a visszaküldött termék(ek) hiánytalanok és sértetlenek, azaz fenti feltételeknek megfelelnek, a csomagod átvételét követően legkésőbb 14 munkanapon belül visszautaljuk a termék(ek) árát a megadott bankszámlára.

További információ

Márkaüzletünkben webshopon rendelt terméke(ke)t nem áll módunkban átvenni.