Hogyan öltözz fel szilveszterkor?
Betöltés...
Hogyan öltözz fel szilveszterkor?

Hogyan öltözz fel szilveszterkor?

A karácsony végével és az újév közeledtével talán benned is felmerült a kérdés: hogyan öltözz fel szilveszterkor? Ha még nem maxoltad ki a csillogást az ünnepi fényekbe öltöztetett fa mellett, akkor az év utolsó napja a remek alkalom rá. És miért ne tennéd meg? Persze előfordulhat, hogy inkább a visszafogottabb ruhadarabokat kedveled, de hé! Évente csak egyszer van szilveszter! Lépj ki a komfortzónádból, és vegyél fel valami káprázatosat ezen az estén. Ehhez adunk néhány tippet, hiszen tudod: ránk mindig számíthatsz, ahogy egész évben tehetted.


Persze nemcsak szilveszteri outfit ajánlást hoztunk neked, hanem néhány hangolódást segítő gondolatot is. Tudniillik az év utolsó napja nemcsak az óév elbúcsúztatása miatt jelentős. A nőiséged megélésének egyik kulcsfontosságú állomása ez. Előbb azonban lássuk az öltözködési tippeket és a csinos ruhadarabokat!


Hogyan öltözz fel szilveszterkor ragyogóan és nőiesen?


Úgy öltözz fel szilveszterkor, ahogyan fogadni szeretnéd az újévet. Bizony-bizony… ez a gondolatiság és az általad kiválasztott ruhadarab hatással van rád tudat alatt. Ha szeretnél egy kicsit vagányabb lenni jövőre, akkor az év utolsó napján viselj például textilbőr ruhát csipkebetéttel, egészítsd ki ezüst övvel, és éld meg a nőiséged vagány oldalát. Ajánljuk figyelmedbe SZANTAL ruhánkat, amely a vagyán nőiesség megtestesítője!

textilbőr ruha, plus size alkalmi ruha, fiatalos alkalmi ruha, Wannabee kollekció, molett divat

Amennyiben viszont a kifinomult feminin energiákat szeretnéd a csúcsra járatni 2024-ben, akkor válassz romantikus, finoman nőies, vagy a klasszikus eleganciát tükröző darabokat. Mint például Braonie zöld pöttyös, Lenyka elől masnis, vagy Libra virágos ruháink.

Tehát a szilveszteri outfitted összeállításánál óriási segítség lehet, ha felteszed magadnak a kérdést: Hogyan szeretném érezni magam 2024-ben? Milyen energiákat akarok átvinni az újévbe? Melyik ruha tükrözi ezt igazán?


Szilveszteri outfit ajánló a különböző eseményekre


Barátokkal töltitek a szilvesztert egy házibuliban? Vivienne mintás ruhánk királykék színben igazán vagány, ugyanakkor nőies darab. Színéből fakadóan magában hordozza a feminin magabiztosságot. Melegebb anyagból készült, ráadásul optikailag előnyösen befolyásolja az alakot.


Calisa maxi darabjainkban pedig igazán kihozhatod magadból a feminin energiákat. A csipke és a muszlin anyag kombinációja lehetővé teszi, hogy ízig-vérig nőnek érezhesd magad.

Bármilyen alkalmi rendezvényen, esetleg egy szilveszteri vacsorán magabiztosan megállja a helyét Braonie kék csillámos ruhánk. Sőt, ha otthon ünneplitek a szilvesztert, akkor is felveheted. A-vonalú szoknyarészével, átlapolt megoldásával és kihajtott gallérjával igazi feminin tündöklést és 100%-ban nőies megjelenést kölcsönöz viselőjének.


Természetesen egy nadrágos szettben át tudod ragyogni a teljes szilveszteri napot és az éjszakát! A tökéletes csillogáshoz idilli outfit Ellaria csillogó betéttel kombinált királykék tunikánk. Ha a csillogást egy vagányan nőies ruhában szeretnéd átélni, akkor figyelmedbe ajánljuk Ciklámen ruhánakat, amelynek csillogós anyagát textilbőrrel és neccel kombináltuk.

alkalmi ruha, plus size alkalmi ruhák, molett divat webshop

Otthon töltött szilveszter és a megfelelő alkalmi ruha


Az is előfordulhat, hogy idén inkább a családdal szilveszterezel. Teljesen rendben van, ha nem vágysz nagy tömegre és harsány zenére. Ugyanakkor ebben az esetben is igaz az, amit a karácsonnyal kapcsolatban javasoltunk neked: olyan ruhát viselj, ami illik az alkalomhoz.


Éld át a szilveszter energiáit, éld bele magad! És ne feledd: olyan ruhát ölts magadra, amely azt az életérzést közvetíti, amit 2024-ben szeretnél megélni. Nagyon sokat számít, milyen energiákat viszel át az újévbe. Szerintem egyikünk sem akarja, ha a jövő éve olyan slampos és nyúzott lenne, mint egy mackónadrág.


Akár meg is beszélhetitek a családdal, hogy ki mit fog viselni. Sőt, még egyedi dresscode-ot is megszabhattok, vagy szervezhettek tematikus szilvesztert. Például mindenki viseljen valami fehéret, vagy egy olyan kiegészítőt, amitől magabiztosnak érzi magát. Dobjátok fel az év utolsó napját, ahogy ti szeretnétek!


A szilveszteri outfit üzenete és az óév jelentősége


Szilveszterkor elengedjük a régit, és átlépünk valami újba. Érdemes tehát átgondolni, mi mindent szeretnél elengedni. Lehet, hogy a harsányabb énedet, aki 2023-ban sziporkázott ugyan, ám 2024-ben inkább a lágyabb önmagadat bontakoztatnád ki. Ezért választasz egy csinos, inkább csipkés vagy muszlin anyagból készült ruhát.


De az is lehet, hogy a teljes ruhatárad kapcsán érzed azt, hogy már nem tükrözi azt a nőt, akivé jövőre válni szeretnél. Ez nem azt jelenti, hogy azonnal meg kell válnod minden szuper darabtól, viszont apránként lecserélheted a régi outfiteket. Talán épp ez lesz az egyik újévi fogadalmad?


Bármit is fogadsz meg, érdemes egyszerre egyetlen célra fókuszálni. Akár egy új szokást szeretnél felvenni, akár egy régitől szabadulnál meg, gyakorold és építsd addig, amíg rutinná nem válik. Sokkal könnyebb így tartani magad a fogadalmakhoz, mintha mindent egyszerre próbálnál megvalósítani. Mindemellett persze érdemes arra is figyelned, hogy a vágyaid és céljaid összhangban legyenek veled.


A szilveszter spirituális üzenete a nőiség jegyében


A szilveszter egyrészt magában hordozza a lezárás és az újrakezdés energiáját. Érdemes tehát elszámolni az óév eseményeivel, tapasztalataival és levonni a tanulságokat. Ez lehetőséget ad a lezárásra, a régi elengedésére, hogy 2024-gyel valóban megérkezhessen valami új.


Ez a fajta elszámolás a megértést is támogatja. Lehet, hogy voltak idén olyan céljaid, amelyek nem valósultak meg. Gondold át, mi lehet az oka. Tudod az ego és a lélek vágyai nem mindig fedik egymást. Előfordulhat, hogy fejben nagyon szeretnél valamit, de ha picit befelé figyelsz, rájössz, hogy a lelked egyáltalán nem erre vágyik.


Épp ezért arra biztatunk, hogy a szórakozás előtt tölts egy kis időt magaddal. Alakíts ki olyan rituálét, amely segít lezárni ezt az évet, hogy tiszta lapot nyithass. Ez különösen fontos a női léleknek. Gondolj a fákra! Le kell hullajtaniuk a leveleiket ahhoz, hogy tavasszal újakat tudjanak hozni. Ez rád is igaz. Előbb el kell engedned azt, ami már nem szolgál, nem a tiéd, hogy rálelhess valami igazán újra.


Wannabee plus size divat az újévben is


Köszönjük, hogy 2023-ban velünk tartottál. Reméljük, jövőre ismét együtt leszünk. Kívánjuk neked, hogy a következő éved olyan legyen, amilyennek elképzelted! Legyen elég bátorságod és kitartásod megvalósítani a céljaidat, az álmaidat.


A Wannabee plus size divat 2024-ben is támogatni fog téged új ruhákkal és hasznos tartalmakkal. Tudjuk, hogy te és a többi nő is mennyire szerették az idei blogbejegyzéseket, ezért igyekszünk az újévben is érdekességekkel, tanításokkal és javaslatokkal elkápráztatni.

Legyen fantasztikus szilveszter estéd, és egy gyönyörű újéved!


***

A Wannabee teljes csapata nevében,

Barabás Márta

a Wannabee Kollekció megálmodója

vissza a divatbloghoz
Önbizalom mid-size és plus size nőként

Önbizalom mid-size és plus size nőként

Az érzés, hogy „nem vagyok elég jó” gyakran gyökerezik a negatív belső párbeszédben, mid-size és plus size nőknél sokszor a társadalmi elvárásokban, és a másokhoz való állandó hasonlítgatásban. Az ilyen érzések nemcsak az önbizalmat, hanem az általános jólétet is befiolyásolja, korlátozva azt, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet éljünk. De hogyan alakíthatjuk ki az önbizalmunkat, és mit tehetünk azért, hogy abbahagyjuk a másokkal való állandó összehasonlítást? Ebben a cikkben mélyebben belemerülünk ezekbe a kérdésekbe, és útmutatót is hoztunk segítségül az önbizalom erősítésére.

Tovább
Az önszeretet művészete mid-size és plus size nőként: Út a boldogabb élethez

Az önszeretet művészete mid-size és plus size nőként: Út a boldogabb élethez

Az önszeretet fogalma az utóbbi években sokkal nagyobb figyelmet kapott, különösen a mentális egészséggel és a testképpel kapcsolatban. Mid-size és plus size nőként az önszeretet gyakorlása különösen fontos, mivel a társadalom szépségideáljai és a közösségi média nyomása gyakran elnyomó hatással lehetnek. Ebben a cikkben felfedezzük, miért elengedhetetlen az önszeretet, hogyan kapcsolódik a jobb önbecsüléshez, és miként segíthet a boldogabb élet elérésében.

Tovább
Az önelfogadás egy master coach tapasztalatai alapján

Az önelfogadás egy master coach tapasztalatai alapján

A Wannabee Kollekció és a Schüssler Natúrkozmetikumok közös kampánya, az „Engedd meg magadnak a ragyogást!” kapcsán az önelfogadás témájában készítettünk egy interjút Dr. Gulácsi Bernadettel. Ebben az interjúban számos olyan dolog megvilágításra került, ami minden mid-size és plus size nőnek segítséget jelenthet a nőiességének a megélésében az önelfogadáson keresztül.

Tovább
Az önelfogadás útja: megerősítés, nem feladás!

Az önelfogadás útja: megerősítés, nem feladás!

Az önelfogadás a mid-size és plus size nők számára sokszor félreértett fogalom. Sokan úgy gondolják, hogy az önelfogadás megalkuvást és saját maguk feladását jelenti. De mit is jelent valójában az önelfogadás? Olvasd el blogcikkünket, amelyben nemcsak erre a kérdésre adunk valaszt, de 5+1 tippet is hoztunk, hogy mit tehetsz érte.

Tovább
Divat, stílus és önértékelés - A nőiesség ragyogása a tökéletesség illúzója néllkül

Divat, stílus és önértékelés - A nőiesség ragyogása a tökéletesség illúzója néllkül

Az, amit viselünk - akár tudatában vagyunk, akár nem - kifejezi azt is, amit gondolunk saját magunkról. A ruhák nem csupán külső megjelenésünket formálják, hanem belső énünket is tükrözik. Mi több, ez fordítva is működik! Amikor belül kevésbé érezzük magunkat jól a bőrünkben, kevésbé vagyunk magabiztosak, egy csinos, egyéniségünket pozitívan kifejező, és alkatunkat előnyöesen befolyásoló ruhadarab hatással tud lenni az énképünkre is. Következésképpen a megfelelően kiválasztott ruhadarabok nemcsak a külső megjelenésünket emelik, hanem pozitív hatással vannak a belső énképünkre is.

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem