Hogyan öltözz fel szilveszterkor?
Betöltés...
Hogyan öltözz fel szilveszterkor?

Hogyan öltözz fel szilveszterkor?

A karácsony végével és az újév közeledtével talán benned is felmerült a kérdés: hogyan öltözz fel szilveszterkor? Ha még nem maxoltad ki a csillogást az ünnepi fényekbe öltöztetett fa mellett, akkor az év utolsó napja a remek alkalom rá. És miért ne tennéd meg? Persze előfordulhat, hogy inkább a visszafogottabb ruhadarabokat kedveled, de hé! Évente csak egyszer van szilveszter! Lépj ki a komfortzónádból, és vegyél fel valami káprázatosat ezen az estén. Ehhez adunk néhány tippet, hiszen tudod: ránk mindig számíthatsz, ahogy egész évben tehetted.


Persze nemcsak szilveszteri outfit ajánlást hoztunk neked, hanem néhány hangolódást segítő gondolatot is. Tudniillik az év utolsó napja nemcsak az óév elbúcsúztatása miatt jelentős. A nőiséged megélésének egyik kulcsfontosságú állomása ez. Előbb azonban lássuk az öltözködési tippeket és a csinos ruhadarabokat!


Hogyan öltözz fel szilveszterkor ragyogóan és nőiesen?


Úgy öltözz fel szilveszterkor, ahogyan fogadni szeretnéd az újévet. Bizony-bizony… ez a gondolatiság és az általad kiválasztott ruhadarab hatással van rád tudat alatt. Ha szeretnél egy kicsit vagányabb lenni jövőre, akkor az év utolsó napján viselj például textilbőr ruhát csipkebetéttel, egészítsd ki ezüst övvel, és éld meg a nőiséged vagány oldalát. Ajánljuk figyelmedbe SZANTAL ruhánkat, amely a vagyán nőiesség megtestesítője!

textilbőr ruha, plus size alkalmi ruha, fiatalos alkalmi ruha, Wannabee kollekció, molett divat

Amennyiben viszont a kifinomult feminin energiákat szeretnéd a csúcsra járatni 2024-ben, akkor válassz romantikus, finoman nőies, vagy a klasszikus eleganciát tükröző darabokat. Mint például Braonie zöld pöttyös, Lenyka elől masnis, vagy Libra virágos ruháink.

Tehát a szilveszteri outfitted összeállításánál óriási segítség lehet, ha felteszed magadnak a kérdést: Hogyan szeretném érezni magam 2024-ben? Milyen energiákat akarok átvinni az újévbe? Melyik ruha tükrözi ezt igazán?


Szilveszteri outfit ajánló a különböző eseményekre


Barátokkal töltitek a szilvesztert egy házibuliban? Vivienne mintás ruhánk királykék színben igazán vagány, ugyanakkor nőies darab. Színéből fakadóan magában hordozza a feminin magabiztosságot. Melegebb anyagból készült, ráadásul optikailag előnyösen befolyásolja az alakot.


Calisa maxi darabjainkban pedig igazán kihozhatod magadból a feminin energiákat. A csipke és a muszlin anyag kombinációja lehetővé teszi, hogy ízig-vérig nőnek érezhesd magad.

Bármilyen alkalmi rendezvényen, esetleg egy szilveszteri vacsorán magabiztosan megállja a helyét Braonie kék csillámos ruhánk. Sőt, ha otthon ünneplitek a szilvesztert, akkor is felveheted. A-vonalú szoknyarészével, átlapolt megoldásával és kihajtott gallérjával igazi feminin tündöklést és 100%-ban nőies megjelenést kölcsönöz viselőjének.


Természetesen egy nadrágos szettben át tudod ragyogni a teljes szilveszteri napot és az éjszakát! A tökéletes csillogáshoz idilli outfit Ellaria csillogó betéttel kombinált királykék tunikánk. Ha a csillogást egy vagányan nőies ruhában szeretnéd átélni, akkor figyelmedbe ajánljuk Ciklámen ruhánakat, amelynek csillogós anyagát textilbőrrel és neccel kombináltuk.

alkalmi ruha, plus size alkalmi ruhák, molett divat webshop

Otthon töltött szilveszter és a megfelelő alkalmi ruha


Az is előfordulhat, hogy idén inkább a családdal szilveszterezel. Teljesen rendben van, ha nem vágysz nagy tömegre és harsány zenére. Ugyanakkor ebben az esetben is igaz az, amit a karácsonnyal kapcsolatban javasoltunk neked: olyan ruhát viselj, ami illik az alkalomhoz.


Éld át a szilveszter energiáit, éld bele magad! És ne feledd: olyan ruhát ölts magadra, amely azt az életérzést közvetíti, amit 2024-ben szeretnél megélni. Nagyon sokat számít, milyen energiákat viszel át az újévbe. Szerintem egyikünk sem akarja, ha a jövő éve olyan slampos és nyúzott lenne, mint egy mackónadrág.


Akár meg is beszélhetitek a családdal, hogy ki mit fog viselni. Sőt, még egyedi dresscode-ot is megszabhattok, vagy szervezhettek tematikus szilvesztert. Például mindenki viseljen valami fehéret, vagy egy olyan kiegészítőt, amitől magabiztosnak érzi magát. Dobjátok fel az év utolsó napját, ahogy ti szeretnétek!


A szilveszteri outfit üzenete és az óév jelentősége


Szilveszterkor elengedjük a régit, és átlépünk valami újba. Érdemes tehát átgondolni, mi mindent szeretnél elengedni. Lehet, hogy a harsányabb énedet, aki 2023-ban sziporkázott ugyan, ám 2024-ben inkább a lágyabb önmagadat bontakoztatnád ki. Ezért választasz egy csinos, inkább csipkés vagy muszlin anyagból készült ruhát.


De az is lehet, hogy a teljes ruhatárad kapcsán érzed azt, hogy már nem tükrözi azt a nőt, akivé jövőre válni szeretnél. Ez nem azt jelenti, hogy azonnal meg kell válnod minden szuper darabtól, viszont apránként lecserélheted a régi outfiteket. Talán épp ez lesz az egyik újévi fogadalmad?


Bármit is fogadsz meg, érdemes egyszerre egyetlen célra fókuszálni. Akár egy új szokást szeretnél felvenni, akár egy régitől szabadulnál meg, gyakorold és építsd addig, amíg rutinná nem válik. Sokkal könnyebb így tartani magad a fogadalmakhoz, mintha mindent egyszerre próbálnál megvalósítani. Mindemellett persze érdemes arra is figyelned, hogy a vágyaid és céljaid összhangban legyenek veled.


A szilveszter spirituális üzenete a nőiség jegyében


A szilveszter egyrészt magában hordozza a lezárás és az újrakezdés energiáját. Érdemes tehát elszámolni az óév eseményeivel, tapasztalataival és levonni a tanulságokat. Ez lehetőséget ad a lezárásra, a régi elengedésére, hogy 2024-gyel valóban megérkezhessen valami új.


Ez a fajta elszámolás a megértést is támogatja. Lehet, hogy voltak idén olyan céljaid, amelyek nem valósultak meg. Gondold át, mi lehet az oka. Tudod az ego és a lélek vágyai nem mindig fedik egymást. Előfordulhat, hogy fejben nagyon szeretnél valamit, de ha picit befelé figyelsz, rájössz, hogy a lelked egyáltalán nem erre vágyik.


Épp ezért arra biztatunk, hogy a szórakozás előtt tölts egy kis időt magaddal. Alakíts ki olyan rituálét, amely segít lezárni ezt az évet, hogy tiszta lapot nyithass. Ez különösen fontos a női léleknek. Gondolj a fákra! Le kell hullajtaniuk a leveleiket ahhoz, hogy tavasszal újakat tudjanak hozni. Ez rád is igaz. Előbb el kell engedned azt, ami már nem szolgál, nem a tiéd, hogy rálelhess valami igazán újra.


Wannabee plus size divat az újévben is


Köszönjük, hogy 2023-ban velünk tartottál. Reméljük, jövőre ismét együtt leszünk. Kívánjuk neked, hogy a következő éved olyan legyen, amilyennek elképzelted! Legyen elég bátorságod és kitartásod megvalósítani a céljaidat, az álmaidat.


A Wannabee plus size divat 2024-ben is támogatni fog téged új ruhákkal és hasznos tartalmakkal. Tudjuk, hogy te és a többi nő is mennyire szerették az idei blogbejegyzéseket, ezért igyekszünk az újévben is érdekességekkel, tanításokkal és javaslatokkal elkápráztatni.

Legyen fantasztikus szilveszter estéd, és egy gyönyörű újéved!


***

A Wannabee teljes csapata nevében,

Barabás Márta

a Wannabee Kollekció megálmodója

vissza a divatbloghoz
Divat, stílus és önértékelés - A nőiesség ragyogása a tökéletesség illúzója néllkül

Divat, stílus és önértékelés - A nőiesség ragyogása a tökéletesség illúzója néllkül

Az, amit viselünk - akár tudatában vagyunk, akár nem - kifejezi azt is, amit gondolunk saját magunkról. A ruhák nem csupán külső megjelenésünket formálják, hanem belső énünket is tükrözik. Mi több, ez fordítva is működik! Amikor belül kevésbé érezzük magunkat jól a bőrünkben, kevésbé vagyunk magabiztosak, egy csinos, egyéniségünket pozitívan kifejező, és alkatunkat előnyöesen befolyásoló ruhadarab hatással tud lenni az énképünkre is. Következésképpen a megfelelően kiválasztott ruhadarabok nemcsak a külső megjelenésünket emelik, hanem pozitív hatással vannak a belső énképünkre is.

Tovább
Lenyűgöző divatélmény: azték mintás egyedi Wannabee kollekció

Lenyűgöző divatélmény: azték mintás egyedi Wannabee kollekció

A divat nemcsak ruhadarabokat jelent, hanem egy életérzést is, amely kreativitással, szabadsággal és kalandokkal van tele. Fedezd fel cikkünkben, hogyan varázsolhatják az egyedi színek és minták az öltözködést egy igazi izgalmas és lenyűgöző utazássá!

Tovább
Útmutató a tavaszi gardróbfrissítéshez: amit minden nőnek érdemes tudni!

Útmutató a tavaszi gardróbfrissítéshez: amit minden nőnek érdemes tudni!

Megújulni minden évszakban lehet, mégis a legtöbb nő, ilyenkor tavasszal érzi, hogy itt az ideje, hogy új szemmel nézzen a világra, és a világ új szemmel nézzen rá. Ebben az időszakban egy komplett stílusváltás is megfogalmazódik sok nőben. Ez a cikk abban lesz a segítségedre, hogy elkerüld azt a 4+1 hibát, amelyet sok nő elkövet a gardróbfrissítés során. Valamint útmuatót is kapsz, ami segít az ideális gardrób kialakításában.

Tovább
Hogyan legyek hódítóan sikkes nő?

Hogyan legyek hódítóan sikkes nő?

Ebben a cikkben nemcsak arra a kérdésre kapsz választ, hogy mit jelent sikkes nőnek lenni! Szuper outfit inspirációkat is találsz, és bemutatunk neked néhány fő pontot is, amely segíthet kihozni önmagadból a sikkes nők stílusos könnyedségét és magabiztosságát. Útmutatást és aranyszabályokat is kapsz. Tehát ez a cikk abban segít, hogy még inkább ki tudd hozni magadból az ízig-vérig, önmagával tisztában lévő, értékeit élő nőt.

Tovább
Mid-size és plus size divat: Az érték és a sokszinűség kifejeződése

Mid-size és plus size divat: Az érték és a sokszinűség kifejeződése

Mit jelent a mid-size méret? Mi a különbség a mid-size és a plus size divat között? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapsz ebből a cikkből, és még sok érdekes információt is megosztunk veletek a mid-size és plus size divat világából.

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem