5 tipp a megújuláshoz – plus size outfit ötletek
Betöltés...
5 tipp a megújuláshoz – plus size outfit ötletek

5 tipp a megújuláshoz – plus size outfit ötletek

Az új év számtalan új fejlődési lehetőséget és ígéretet hoz magával. Talán te is érzed a késztetést a megújulásra. Körülöttünk már szó szerint tombolnak ezek az energiák. Ugyanakkor a változás néha rémisztő is lehet. Tudtad, hogy nemcsak a rossz dolgok bekövetkezésétől, a jótól is épp úgy tarthatunk?

Az ismeretlen miatt ez teljesen természetes. Mi most mégis arra biztatunk, újulj meg az évvel együtt, és nézd meg a legfrissebb outfit ötleteket, amiket hoztunk neked.


Öt tippet szedtünk össze, amelyek támogathatnak a megújulásban, illetve leszámolunk egy tévhittel is. Mindemellett persze szó lesz arról, miért olyan fontos az új hajtások kinevelése – egy természeti hasonlattal élve – a nők életében. Tarts velünk az év első Wannabee plus size divatblogbejegyzésében!


Téli megújulás a nőiséged felvirágoztatására


A megújulást a tavasszal, a természet ébredésével szokták összefüggésbe hozni. Ugyanakkor nem kell tavaszig várnod ahhoz, hogy megújulhass, hiszen már a január is magában hordozza a változás energiáját. Ráadásul minél hamarabb kezded el, annál inkább lendületbe jössz tavaszig.


Sőt, ha rügyfakadásig még néhány célt is elérhetsz, akkor miért ne? Ezért azt javasoljuk, hogy ne fogd vissza magadban az erőket, az energiákat. Ha úgy érzed, meg kell lovagolnod az újdonság hullámát, akkor tedd meg. Egy nő mindig pontosan tudja, mire van szüksége. Jellemzően a környezete szokta elbizonytalanítani.


A Wannabee plus size divat szellemisége viszont az, hogy bontakoztassuk ki a feminin energiákat, és tanuljunk meg az intuíciónkra hallgatni nőként. Tedd ezt te is! Persze tudjuk, hogy a változás néha rémisztő, ezért sokan is félnek tőle, viszont mindig előre visz. Ezt soha ne feledd.5 tipp a megújuláshoz


1) Nézd át, milyen célokat tűztél ki!


Milyen újévi fogadalmakat tettél? Milyen célokat tűztél ki önmagad elé? Netán még nem sikerült megfogalmaznod, mire is vágysz? Semmi baj, sosincs késő! Érdemes most időt szánnod erre, és megérezni, mit üzen a lelked. 


Ha pedig megvan az út, jöhetnek a lehetőségek, nem igaz? Járj nyitott szemmel, és ne erőlködj! Kísérletezz azzal, milyen érzés, amikor a lehetőségek találnak meg téged csak azért, mert befogadó állapotban vagy nőként. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy te magad ne keresd a lehetőségeket! Sokkal inkább azt jelenti, hogy amellett, hogy a céljaid felé teszel lépéseket, képes vagy észrevenni az utadba kerülő lehetőségeket is, és nem zárkózol el előlük.


2) Szortírozd ki a ruháidat!


Bármennyire furcsán is hangzik, a célok elérésének egyik kulcsfontosságú tényezője a ruhatár. Van az a mondás, hogy öltözz a sikerhez. Érdemes idén pontosan ezt tenned. Az öltözeted ugyanis hatással van a magabiztosságodra és a kisugárzásodra egyaránt.


Biztosan te is ismered azt az érzést, amikor egy állásinterjú miatt kosztümbe bújsz, és mintha a női magabiztosságot is magadra öltötted volna.Persze izgulsz, tartasz az interjútól, mégis teljesen más érzést ad egy kosztüm, mintha egy sima utcai ruhában jelennél meg.


Ráadásul az első benyomás is különösen fontos! Ez egyszerűen belénk van kódolva, nem tudjuk megkerülni. És nem arról van szó, hogy a külső fontosabb, mint a belső, hanem egy automatikus pszichológiai reakcióról.


Ezért gondold végig: milyen benyomást szeretnél közvetíteni magadról? Ha a ruhatárad nem ezt tükrözi, ideje szortíroznod!


3) Bátran tedd feljebb a lécet!


Természetesen nem arra gondolunk, hogy állíts megugorhatatlan célokat magad elé, vagy erőszakkal szakítsd ki magad a plus size divat komfortzónádból. Sokkal inkább biztatunk a belső éned, a belső világod felvállalására, megmutatására egy magasabb szinten a ruhákon keresztül is, amelyeket viselsz.


Talán imádod a látványos darabokat,, a vagányan nőies outfitteket, vagy épp a romantikus stílust, de eddig még nem merted megmutatni ezt az oldaladat. Idén a megújulás jegyében tedd meg!. Az outfittek részei a nonverbális kommunikációnak, ezt soha ne feledd. Egy kis újítás még arra a képre is jó hatással lehet, amit rólad alkotnak.


Egyébként egy pozitív első benyomás után sokkal könnyebb érvényesülni, mintha eleve egy negatív első benyomással indítasz akár egy munkahelyen, akár egy baráti társaságban. A legjobb, amit minden helyzetben tehetsz, ha önazonos vagy, amely tükröződik az öltözködésedben is!


4) Foglalkozz egy kicsit az önismerettel!


Az önismeret ugyanis kulcsfontosságú a személyes fejlődéshez, a változáshoz és a megújuláshoz is. Vizsgáld meg az elmúlt évedet, a nehezebb és a jókedvre derítő eseményeket egyaránt. Mindegyikből tanulhatsz valamit önmagadról.


Talán rájössz, milyen szokásodat érdemes elengedned, és mit érdemes felvenned. Netán több nyitottságra lenne szükséged? Érdemes lenne empátiát gyakorolnod a feminin energiák felvirágoztatása érdekében? Lágyságra és finomságra vágysz? Netán a befogadás minősége az, amivel dolgod van ahhoz, hogy ne a görcsösség határozza meg a céljaidhoz vezető utat?


Az önismeret segíthet neked abban is, hogy az első ponthoz visszatérve világosabb célokat tűzhess ki önmagad elé. Ugyanis olykor beleeshetünk abba a hibába, hogy a célok, amelyeket kitűzünk, nem is a mi igaz vágyaink. Talán inkább van köze a szüleink, a párunk vagy a gyermekeink akaratához, mint a sajátunkhoz, és ez úgy belénk ivódott, úgy érezzük, hogy aztokat a dolgokat mi akarjuk. Az önismeret viszont képes megvilágítani a saját vágyainkat, amelyek a lelkünk mélyén ott szunnyadnak, és várják a felismerést, illetve a saját ráébredésünket a saját, valódi céljainkra.


5) Fedezd fel önmagad mélyebb rétegeit!


Ha már szóba került az önismeret, behoznánk még egy fontos témát. Előfordulhat, hogy hiszel valamit önmagadról akár a képességeid, akár a teljesítményed kapcsán, viszont ez nem fedi a valóságot.


Például lehet, hogy a munkahelyeden nem tud kinyílni a kreatív oldalad, vagy nem értékelik eléggé a kreatív oldaladat, ezért azt hiszed, hogy nem vagy elég kreatív. De ez nem igaz!


Vagy az is lehet, hogy fogalmad sincs arról, milyen jól tudsz érvelni, mert sem a munkában, sem a hétköznapokban nem edzed ezt a jelképes izmodat. Aztán szembe jön veled egy kommunikációs tréning, amire valamiért hívást érzel, és ott kiderül, milyen jó vagy az érvelésben.


Sosem tudhatod, milyen lehetőségek köszöntenek rád, amelyek segítenek megismerni önmagad mélyebb rétegeit és eddig még rejtett képességeit. Mert hidd el, bőven van olyan képességed, amire még nem láttál rá! Akár az is lehet újévi cél, hogy az elkövetkezendő egyéves periódusban ezeket fedezed fel.


Minden nőben ott van az igény és a képesség a megújulásra


Vannak tipikusan női minőségek, mint a lágyság, a türelem, a befogadás képessége, a teremtés képessége, és többek között a megújulás is. Ha a nőiséged rejtett aspektusait keresed, gondolj az évszakokra vagy a természet ciklikusságára.


A környezeted megfigyelése sokkal többet árulhat el a nőiességedről, mint hinnéd. Ott van benne az elengedés és a megújulás bölcsessége.Tehát minden csak attól függ, te mit és hogyan szeretnél megújítani önmagadon vagy az életedben.


Időnként meg kell állni, és el kell gondolkodni azon, milyen kapcsolatok, szokások, hitrendszerek vagy gondolati formák nem szolgálják a javunkat. Az elengedést követően pedig a teremtés egy új szintjére léphetünk, és végre valóra válthatjuk a céljainkat. Mit szólsz? Jól hangzik, nem igaz?


Outfit ötletek és outfit inspirációk az új évre


Akár gardróbfrissítésre, akár lépésről-lépésre egy teljes gardróbcserére adod a fejed idén, a megújuláshoz inspirációként néhány csodás szettet ajánljuk a figyelmedbe a Wannabee plus size kollekció kíánlatából.

Wannabee molett divat, felsők teltkarcsú nőknek, plus size fashion

egyedi molett divat, nőies ruhák teltkarcsú nőknek, plus size webshop

tavaszi kabátok teltkarcsú nőknek, molett divat, Wannabee plus size kollekció

***

Barabás Márta

a Wannabee Kollekció megálmodója

vissza a divatbloghoz
Divat, stílus és önértékelés - A nőiesség ragyogása a tökéletesség illúzója néllkül

Divat, stílus és önértékelés - A nőiesség ragyogása a tökéletesség illúzója néllkül

Az, amit viselünk - akár tudatában vagyunk, akár nem - kifejezi azt is, amit gondolunk saját magunkról. A ruhák nem csupán külső megjelenésünket formálják, hanem belső énünket is tükrözik. Mi több, ez fordítva is működik! Amikor belül kevésbé érezzük magunkat jól a bőrünkben, kevésbé vagyunk magabiztosak, egy csinos, egyéniségünket pozitívan kifejező, és alkatunkat előnyöesen befolyásoló ruhadarab hatással tud lenni az énképünkre is. Következésképpen a megfelelően kiválasztott ruhadarabok nemcsak a külső megjelenésünket emelik, hanem pozitív hatással vannak a belső énképünkre is.

Tovább
Lenyűgöző divatélmény: azték mintás egyedi Wannabee kollekció

Lenyűgöző divatélmény: azték mintás egyedi Wannabee kollekció

A divat nemcsak ruhadarabokat jelent, hanem egy életérzést is, amely kreativitással, szabadsággal és kalandokkal van tele. Fedezd fel cikkünkben, hogyan varázsolhatják az egyedi színek és minták az öltözködést egy igazi izgalmas és lenyűgöző utazássá!

Tovább
Útmutató a tavaszi gardróbfrissítéshez: amit minden nőnek érdemes tudni!

Útmutató a tavaszi gardróbfrissítéshez: amit minden nőnek érdemes tudni!

Megújulni minden évszakban lehet, mégis a legtöbb nő, ilyenkor tavasszal érzi, hogy itt az ideje, hogy új szemmel nézzen a világra, és a világ új szemmel nézzen rá. Ebben az időszakban egy komplett stílusváltás is megfogalmazódik sok nőben. Ez a cikk abban lesz a segítségedre, hogy elkerüld azt a 4+1 hibát, amelyet sok nő elkövet a gardróbfrissítés során. Valamint útmuatót is kapsz, ami segít az ideális gardrób kialakításában.

Tovább
Hogyan legyek hódítóan sikkes nő?

Hogyan legyek hódítóan sikkes nő?

Ebben a cikkben nemcsak arra a kérdésre kapsz választ, hogy mit jelent sikkes nőnek lenni! Szuper outfit inspirációkat is találsz, és bemutatunk neked néhány fő pontot is, amely segíthet kihozni önmagadból a sikkes nők stílusos könnyedségét és magabiztosságát. Útmutatást és aranyszabályokat is kapsz. Tehát ez a cikk abban segít, hogy még inkább ki tudd hozni magadból az ízig-vérig, önmagával tisztában lévő, értékeit élő nőt.

Tovább
Mid-size és plus size divat: Az érték és a sokszinűség kifejeződése

Mid-size és plus size divat: Az érték és a sokszinűség kifejeződése

Mit jelent a mid-size méret? Mi a különbség a mid-size és a plus size divat között? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapsz ebből a cikkből, és még sok érdekes információt is megosztunk veletek a mid-size és plus size divat világából.

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem