Wannabee shop
Betöltés...

Klubtagság

Legyél Te is Wannabee Klubtag

· Regisztrációdért üdvözlő ajándékként 10% kedvezményt biztosítunk az első vásárlásodnál (ha még nem regisztráltál korábban a www.wannabee.hu webshopon
felhasználói fiókot)

· Cserecsomag lehetőség csak klubtagoknak

· Pontgyűjtési lehetőség csak klubtagoknak

· Születésnapodon -20% kedvezményt kapsz a teljes áras termékek árából

Így lehetsz Wannabee Klubtag

Egy egyszerű és gyors regisztrációval Wannabee Klubtaggá válsz, és élvezheted a klubtagság minden előnyét! A webshopunkon történő saját vevői fiók létrehozása egyúttal Wannabee Klubtagságot is jelent.

A regisztrációt a webshopunk jobb felső sarkában található „Belépés” gombra kattintva tudod megtenni. A megjelenő bejelentkezésnél válaszd a „Regisztráció” feliratot, kattints rá és töltsd ki az adatlapot, majd kattints a „Regisztrálok” gombra.

Ha 2021.10.22. előtt már regisztráltál

Ha 2021.10.22. előtt regisztráltál felhasználói fiókot a www.wannabee.hu webshopon, továbbra is elérheted felhasználói fiókodat, amely egyúttal Wannabee Klubtagságot is jelent. Wannabee Klubtagként pedig továbbra is gyűjtheted a pontokat, továbbra is kérheted cserecsomag szolgáltatásunkat, és 2021. október 22-től kezdődően minden évben -20% kedvezményt kapsz, mint születésnapi ajándék (amennyiben megadod az adatlapodon a születési hónapot és napot).

Belépés után lépj a fiókodnál az "Adatlap" gombra, így megjelenik a személyes adatlapod. A személyes adatlapodon kattints az "Adatlap szerkesztése" gombra és töltsd ki a születésnapodra vonatkozó mezőt (hónap, nap), hogy küldeni tudjuk majd neked születésnapodra a -20% kedvezményre jogosító kupont.

Az adatlapodon az általad korábban megadott változó információkat (pld. cím,
szállítási cím, telefonszám)
bármikor tudod módosítani.

A Wannabee Klubtagság profilodhoz lehetőséged van profilfotót is beállítani, ha szeretnéd.

Cerecsomag szolgáltatás

2021.10.22-től csak regisztrált vásárink (aza Wannabee Klubtagsággal rendelkező) vásárlóink vehetik igénybe cserecsomag szolgáltatásunkkat.

A cserecsomag stolgáltatásunk részletes bemutatását ITT olvashatod.

Pontgyűjtési lehetőség

A webshopunkon minden egyes termékeknél fel van tüntetve a megvásárolni kívánt termékért kapható pontszám. Pontgyűjtési lehetőség kedvezményes áron elérhető termékekre is vonatkoznak.

A megvásárolt termék(ek) után járó pontokat lehetőség van gyűjteni, vagy a következő vásárlás során bármikor fel lehet használni. Akár úgy is, hogy az összes pont beváltásra kerül, akár úgy is, hogy a pontok egy része kerül felhasználásra.

A megvásárolt termékek után kapható pontok csak a sikeres vásárlás lezárását követően kerülnek jóváírásra.

Amíg a vásárlást nem igazoltuk vissza, addig pontjaidat nem tudod felhasználni. A termék(ek) visszaküldése esetén a hűségpontok jóváírása visszavonódik. Aktuális egyenlegedet nyomon tudod követni a profilodban.

A pontjaidat korlátlan ideig fel tudod használni, nem évülnek el.

A pontok készpénzre nem válthatóak, vissza nem téríthetőek, és más felhasználóra nem ruházhatóak át. A hűségpontok csak a www.wannabee.hu webáruházban történt vásárlás során használhatóak fel.

Születésnapi -20% kedvezmény

Születésnapod alkalmából -20% kedvezményes vásárlásra jogosító kupont küldünk e-mailben a számodra, amelyet a vásárlásod során egy alkalommal tudsz felhasználni a teljes áras termékek vásárlásánál.

Az egy alkalommal felhasználható -20%-os kedvezményre jogosító kupont a születésnapod előtti és a születésnapod utáni 15 napos időintervallumban bármikor fel tudod használni.