Molettként nincs egyszerű dolga a hölgyeknek, hiszen amellett, hogy erősebb a testalkatuk, nehezebb megtalálniuk az optimális darabokat.

Ügyfélszolgálat: +36 28 780 000

Kosár

X
Folytatom a vásárlást
Tovább a fizetéshez

Mivel kombináld? Stílustippek molett hölgyeknek!

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben! 20% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben!

WANNABEE NAPOK MEGHOSSZABBÍTVA 10.13.-IG !!!! 

Tovább

Őszi útmutató a stílusos megjelenéshez-molett hölgyeknek

A molett hölgyeknek minden évszakban nehezebb dolga van, ha réteges és stílusos ruhákat keresnek a hidegebb napokra is. Mi a Wannabee-nél az...

Tovább

Esküvői szezonra színkalauz

Szeptember közeledtével nem ér véget az esküvői szezon. A tematikus esküvők már évek óta egyre népszerűbbek ezért egyre több esküvő...

Tovább

Egy adott kiegészítő nem csak feldobhatja az aktuális outfitted hanem optikailag is sokat javíthat rajta. Molettként nincs egyszerű dolga a hölgyeknek, hiszen amellett, hogy erősebb a testalkatuk, nehezebb megtalálniuk az optimális darabokat.

Nyaklánc, karkötő, fülbevaló:

 


A molett nőknek kifejezetten jól állnak a túlméretezett karkötők, nyakláncok, fülbevalók. Bátran viselheted ezeket, hiszen így sokkal karcsúbbnak fogsz tűnni. A nagy dekoltázst segíthet eltakarni egy nagyobb méretű nyaklánc vagy sál. Már említettük tavalyi cikkünkben is, hogy az ékszer a nő legjobb barátja a plus size divatban is! 

 

 

Cipő:

 

A cipő is sarkalatos kérdés a plus size méretű hölgyek esetében, szó szerint J Lábbeli vásárlásnál sok mindent figyelembe kell venni, de adunk néhány tippet ezzel kapcsolatban.

A mélyebben kivágott magassarkú cipő legyen az törpe sarok is akár szépen megnyújtják a lábat. A bokacsizmák és cipők kerülendőnek számít ez esetben., viszont ha egyezik az ruhád színe a cipőddel nyújt.

 

Övek

 

Alma típusú hölgyeknek nem ajánlott szoros övet hordani, nekik inkább a lazább sportosabb öveket ajánljuk.  A homokóra típusú hölgyeknek viszont különösen kiemeli a derekukat. Vedd figyelembe, hogy a tested mit követel meg!

 

Sál

 

Annak aki kisebb felsőtesttel rendelkezik kifejezetten előnyös egy vékony nyári sál, nem mellesleg bármelyik ruhadarabot feldobja! Egy  szép sállal elterelhetjük a figyelmet a deréktájról is akár. Nyáron praktikus viselet, hiszen az erős UV sugárzás ellen is véd.

 

 

+1 kalap, táska

 

A női kalap évszázadok óta az egyik legfontosabb kiegészítője egy nő ruhatárának.

Amellett, hogy változatossá tehetjük öltözékünket, úgyanúgy ahogy a nyakláncok, karkötők és fülbevalók esetében a túlméretezett kalapokkal is optikailag karcsúbb hatást érhetünk el.

 

A legfontosabb, hogy te magad viselj bármit magabiztosan, hiszen ezáltal érheted el a legjobb hatást!