Plus size outfit ötletek Valentin-napra
Betöltés...
Plus size outfit ötletek Valentin-napra

Plus size outfit ötletek Valentin-napra

Wow, ez szuper! Összejött egy randi Valentin-napra! Mik a tervek? Egy romantikus film a moziban, netán egy meghitt vacsora egy nívós étteremben? Vagy már rég párkapcsolatban élsz, és végre kimozdultok otthonról? A gyerekek a nagyinál, jöhet egy kis romantika! Már csak egyetlen kérdés maradt: mit vegyél fel? Ne félj, készültünk! Íme a legjobb plus size outfit ötletek Valentin-napra, egy feledhetetlen estéhez.

Bármilyen programról is legyen szó, mi segítünk! Kimozdultok a városba? Szuper! Páros randira mentek? Ez izgalmasan hangzik! Vagy otthon töltötök el együtt egy nyugodt estét? Néha pontosan ez az, amire szüksége van egy szerelmespárnak, nem igaz? A virágot bízd a férfira, a hajad a fodrászra vagy a legjobb barátnődre, a ruhát pedig ránk.

Informális és alkalmi ruhák Valentin-napra – Tőlünk Neked! De előtte… Egy kis kitekintés és tévhitlerombolás az ünnep kapcsán.

A Valentin-nap eredete

Bár február a szerelem hónapja, és a Valentin-nap a szerelmesek ünnepe, az eredete azért nem csöpög a romantikától. A katolikus egyházban legalább három különböző Valentin vagy Valentinus nevű szenttel találkozhatunk, és mindegyikük mártírhalált halt.

A legnépszerűbb legenda szerint Valentin egy pap volt, aki a harmadik század végén élt Rómában. Ez idő alatt II. Claudius császár uralkodott. Úgy döntött, hogy az egyedülálló férfiak jobb katonák, mint azok, akiknek felesége és családja van. Ezért megtiltotta, hogy a fiatal férfiak házasodjanak.

Az elbeszélések szerint Valentin felismerte a rendelet igazságtalanságát, és titokban továbbra is összeadta a fiatal szerelmeseket. Amikor kitudódott mindez, elrendelték a pap bebörtönzését és megölését. A rabság idején beleszeretett a börtönőr lányába, akinek a halála előtt írt egy levelet, amelyet úgy írt alá, hogy „a te Valentinod” (angolul így használják: from your Valentine). Ez a kifejezés egyes országokban még ma is népszerű és használatos.

Noha Valentin atya története mögött meghúzódó igazság rendkívül homályos és megkérdőjelezhető, mi azért évről évre megünnepeljük a napot, amely a nevéhez kapcsolódik.

Magyar hagyományok Bálint-napon

A Valentin-napot sokan „amerikaias” ünnepnek tartják itthon, és való igaz, hogy az eredeti Bálint-napi hagyományok kissé elhalványulnak miatta. Ugyanis nekünk is megvannak a magunk kis rituáléi február 14-éhez kapcsolódóan.

A hagyományok szerint, ha egy fiatal hölgy félbe vág egy almát Bálint-napon, annyi gyermeket fog szülni, ahány magot talál benne. Sőt, azt is mondják, hogy ilyenkor babérlevelet kell a párna alá tenni, hogy a leány megálmodhassa jövendőbelije nevét.

Azt tartják továbbá, hogy a Bálint-napjának reggelén adott szerelmes csók szerencsét hoz. Ám a mondák nemcsak a szerelemhez kapcsolódtak, ugyanis azt is mondták, hogyha Bálint-napon hideg, száraz az idő, akkor jó termés lesz.

Hm, vajon idén mire számíthatunk?

Valentin-napi tévhit

„Nem csak Valentin-napon kell szeretnünk egymást” – szokták mondani. Ez a közszájon forgó mondat azonban egy kissé félrevezető. Azt is mondhatnánk, hogy tévhit. Ugyanis szó sincs arról, hogy csak Valentin-napon szeretjük egymást.

Ez egy ugyanolyan ünnep, mint a születésnap, az évforduló vagy a karácsony. Van egy hagyománya – ha nem is a Valentin-napot vesszük alapul, hanem a magyar népszokásokat, akkor is! 

Az emberek, különösen a nők életében fontosak voltak a szokások, rítusok, hagyományok. Nagymamáink és az idősebb generáció még ezek szerint élte az életét. Ezek az ünnepek egy picit megállítják az embert.

A Wannabee plus size webshop célja nemcsak az, hogy izgalmas ruhakölteményekkel ajándékozzon meg, hanem az is, hogy egy szélesebb látkört adjon. Ennek megfelelően a Valentin-napra is igyekszünk máshogy nézni.

Tulajdonképpen annak tekintjük, aminek csak akarjuk. Egy mérföldkőnek, egy lehetőségnek a kalandra, egy kis kitekintésnek a hétköznapokból. Azt hozhatunk ki belőle, amit csak akarunk! Nem igaz? Minden csak rajtunk múlik. Minden csak RAJTAD múlik!

Most pedig térjünk vissza a teltkarcsú divat berkei közé a kis kitekintő után, és nézzük meg azokat a csodásan nőies outfiteket!

Wannabee plus size alkalmi ruhák Valentin-napra

Színházban töltitek az estét? Egy szép étterembe mentek vacsorázni? Egy nívós bárba mentek, ahol eltöltenétek néhány kellemes, minőségi órát? Íme a legjobb alkalmi ruhák Valentin-napra! 

Hadd ajánljunk ezekhez a programokhoz egy fekete és fehér színben pompázó, mintás ruhát, amelynek letisztult stílusa és szuper nőies szabásvonala légesen könnyed megjelenést biztosít, mint például ELISHE ruhánk. Az anyaga könnyed, rugalmas, a szoknyarész A-vonalú, a derékrészen megkötővel, a felsőrésznél pedig gombolópántos dekoltázzsal. Válassz hozzá fekete vagy piros kiegészítőket!

Ha inkább valami színesre vágysz, akkor pedig kapd elő a piros csipkeruhádat, ami arany kiegészítőkkel még izgalmasabb hatást kelt. Hiszen úgy tartják, hogy a piros egy izgalmas, vágykeltő szín, és jól illik ehhez az alkalomhoz. PERLS csupka csipke ultra nőies ruhánk szintén tökéletes választás az elegáns helyszínekhez és alkalmakhoz, legyen szó akár egy nívós étteremről, bárról vagy egy színházról, vagy akár egy opera előadásról.

Nem szívesen bújnál szoknyába? Semmi baj, erre az esetre is gondoltunk. Egy fekete nadrággal, magassarkúval és egy csinos blúzzal is beragyoghatod a Valentin-estét. Ráadásul alkalmi felsőink között is találsz izgalmas darabokat. Gondolunk itt a lezser, felül nőies csipke betétes, alsó részén pedig dekoratív megkötővel rendlekező BARLETTE blúzunkra.  

Ugyanakkor bátran választhatsz egy örök eleganciát tükröző fekete-fehér összeállítást is. Ehhez ajánljuk figyelmedbe KRISZTIANNA felsőnket, amelynek ujját és a felső részét nőies necc betéttel, alját pedig passzés kialakítással dekoratív masni díszítéssel terveztük.

alkalmi plus size blúz, outfittek Valentin-napra, Wannabee plus size webshop

Informálisabb plus size outfit ötletek Valentin-napra

Páros randi a terv? Vagy inkább egy könnyed, mozis este, amit egy kellemes sétával zártok le? Tedd félre az alkalmi szoknyát, és bújj bele kényelmes, csinos fekete nadrágba. Mellé vegyél fel egy lezseren nőies pink blúzt, mint péládul STRAPPY blúzunk, és párosítsd GILLANA mozaik mintás fekete, sportosan elegáns blézerünkkel. 

alkalmi plus size szett, Wannabee kollekció, plus size blézer

Vagy mit szólnál egy szuper csinos farmernadrágos outfithez, amelyh különleges, csillámos piros blúzt párosítasz. Mint béldául ERICA blúzunk, amelnyk az ujja alján kis slicceléssel, gombolópántos díszítés található.

Esetleg egy izgalmas textilbőr kombinációval rendelkező felsőt keresel? Akkor VERTA felsőnket neked terveztük!

A tunikák szerelmese vagy? Valntin-napra számos csodás tunika közül tudsz válogatni a Wannabee plus size webshopon. Ajánljuk figyelmedbe RANIA tunikánkat, amelynek piros színváltozata idilli outfit Valentin-napra.

Még nem fogytunk ki a plus size outfit ötletekből Valentin-napra. Jöhet a következő? Ha a nadrág helyett mégis inkább ruhába bújnál, ajánljuk az egyik kedvencünket. Egy fekete-fehér testkövetű fazonú darabot az elején zsebekkel, a derékrészen textilbőr megkötővel. Egy testszinű vagy egy fekete harisnyával és egy lapos csizmával készen is állsz az estére.

Valentin-napi ruha randihoz, informális alkalmi ruha, plus size ruha, Wannabee kollekció

Valentin-napozás otthon – mégis csinosan!

Otthon töltitek a Valentin-napot? Kettesben a lakásban? Végre egy kis nyugalom? Hm, ez nagyon jól hangzik! Néha tényleg csak ennyi kell. Egy üveg jó bor, egy finom vacsora, és csak ti ketten. Tudtok figyelni egymásra, beszélgetni, kártyázni, társasozni, filmezni, vagy ami jólesik.

Hiába lesztek a négy fal között, add meg a módját! Egy kényelmes nadrág vagy leggings mellé húzz elő a gardróbból egy csinos tunikát. Mondjuk egy piros darabot, amelyet az A-vonalú szabásvonal tesz egyszerre nőiessé és ultra kofmortos viseletté. Mint például NANICE tunikánk.

Vagy mit szólnál egy olyan felsőhöz, amely a romantikus szerelmet idézi meg a rajta található gyönyörű szitanyomatnak köszönhetően? VALNETIA felsőnket kifejezetten Valentin-napra terveztük a számotokra, de nemcsak a szerelem ünnepnapján mesés választás, hanem bármely hétköznapon, amikor szeretnéd feldobni a hangulatod.  

El tudunk képzelni továbbá egy lezser, bőrbetéttel díszített, mályvaszínű tunikát is erre az alkalomra. De persze felkaphatod a pörgős szoknyát is magassarkúval. Ez az este rólatok szól! Olyan ruhát válassz, amiben jól érzed magad.

Tedd ezt meg önmagadért, a benned élő nőért, na meg persze a párodért is. Biztosan örülni fog neki, ha érte és neki öltözöl ki, nem pedig azért, mert munkába mész vagy mert étterembe vagytok hivatalosak, és oda nem vehetsz fel akármit. 

Bújj valami szépbe, és élvezd ki az estét a szerelmeddel!

vissza a divatbloghoz
Tavaszi és nyári divatszínek 2023-ban

Tavaszi és nyári divatszínek 2023-ban

Vessük magunkat a hullámok közé idén tavasszal, és valósítsuk meg azokat a divatálmokat, amelyekre eddig még nem volt alkalmunk! A 2023-as év divatmantrája: „kiszélesítem a színlátókörömet”. Nos, mit szólsz hozzá? Meglehetősen izgalmasak a tavaszi és nyári divat színek 2023-ban. Segítünk, amiben tudunk, mint mindig. Ezért bele is vezetünk a tavaszi és nyári divatszínek nem annyira rejtelmes, de annál csodálatosabb világába.

Tovább
Milyen ruhát válasszak farsangi bulira?

Milyen ruhát válasszak farsangi bulira?

Noha javában tart már a farsangi időszak, a csúcspontja még egy picit odébb van. Ez azt jelenti: bőven van még időnk felkészülni a vidám mulatságokra. Mit szólnál, ha most el is kezdenénk? Biztosan téged is foglalkoztatnak a következő kérdések: Milyen ruhát válasszak farsangi bulira? Mi egyáltalán a farsang farka? Hogyan legyek divatos - legyen szó házibuliról vagy módosabb fogadásról?

Tovább
Plus size mellények különböző alkalmakra

Plus size mellények különböző alkalmakra

Tudtad, hogy a mellény is olyan ruhadarab, amely sok különböző alkalomra szuper választás? Persze, nem mindegy, hogy milyen mellény, és az sem, hogyan viseljük. Megmutatjuk, hogyan viseld stílusosan és kreatívan a Wannabee plus size divat mellényeit.

Tovább
Plus size stílustanácsadás program a Wannabee-nél

Plus size stílustanácsadás program a Wannabee-nél

Szeretnél betekintést kapni, hogy milyen lehet úgy vásárolni, hogy közben stílustanácsadással segítjük a döntésed, és még személyre szabott smink tippeket is kapsz? Valódi VIP élmény, ahol királynőnek érezheted magad!

Tovább
Csillogós plus size ruhák szilveszterre

Csillogós plus size ruhák szilveszterre

A szilveszter az év egyik legjobban várt estéje, nem igaz? Csakhogy sokszor a megfelelő öltözet kiválasztása inkább stresszforrás, mint izgalmas program. Tegyünk róla, hogy ez idén ne így legyen! Íme a legjobb csillogós plus size ruhák szilveszterre, ha egy fancy buliba vagy hivatalos; emellett bemutatjuk azokat a kényelmes viseleteket is, amelyek kiválóan fognak illeni egy családi összejövetelre. Benne vagy? Akkor tarts velünk ebben a cikkben!Mi adjuk az inspirációt, a te dolgod a megvalósítás.

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem