Nagyméretű alkalmi ruhák kiválasztása
Betöltés...
Nagyméretű alkalmi ruhák - Hogyan válasszunk?

Nagyméretű alkalmi ruhák - Hogyan válasszunk?

Így válaszd ki a tökéletes alkalmai ruhákat! Mindenkinek vannak olyan események az életében, amelyek megkövetelik, hogy egy elegáns ruhában jelenjünk meg. Amikor egy nő egy fontos eseményre készül, akkor a legtöbb esetben az a cél lebeg a szeme előtt, hogy egyrészt jól érezze magát az adott eseményen a választott ruhában. Másrészt pedig, hogy a megjelenése lenyűgözően emlékeztes legyen – ehhez pedig hajlandóak vagyunk órákat tölteni szépítkezéssel, a sminkünk vagy éppen a frizuránk elkészítésével. De mindez hiába, ha a ruha, amit viselünk, nem passzol az testalkatunkhoz, a stílusunkhoz, vagy az esemény dress kódjához. 

A tökéletes molett alkalmi ruhák megtalálását sok plus size hölgy nem érzi egyszerű feladatnak. Tény, hogy az alkalmi ruhák választásakor több szempontot is figyelembe kell venni, érdemes időt szánni rá, hiszen egy jó ruha képes optikailag formálni az alakot, így a testalkatunk szépségeit tudjuk kiemelni, és karcsúbbnak látszódhatunk, ami rengeteg önbizalmat ad.

Amennyiben te is a tökéletes nagyméretű alkalmi ruhát keresed, jó helyen jársz, hiszen a következőkben megosztjuk veled, hogy mire érdemes figyelniük a molett hölgyeknek, amikor egy csinos, nőies alkalmi ruhát szeretnének vásárolni, ami emellett még az alkattípushoz is tökéletesen passzol.

Milyen a tökéletes nagyméretű alkalmi ruha?

 A testalkat meghatározása

Az egyik legfontosabb az alkalmi ruha (és minden más plus size ruha) kiválasztásakor az, hogy figyelembe vegyük a vásárláskor a testalakatunkat. Lehet, hogy a barátnődnek tökéletesen állt egy ruha, neked azonban nem passzol ha más a testalkatod, amihez más fazon lenne a tökéletes választás. Valószínűleg senkinek sem mondunk újat azzal, hogy a molett szó egy gyűjtőfogalom, ezen belül megkülönböztetünk többféle testalkatot is. (A molett tesatalkat típusokról szóló cikksorozatunk első cikkét ITT olvashatod). 

A tökéletes méret

A molett nők akkor követik el a legnagyobb hibát, amikor túl nagy ruhát választanak, mert azt gondolják, hogy az előnyös a számukra, hiszen így elrejthetik el az alakjukat. Pedig éppen ellenkezőleg, a túl nagy ruhák nem elrjetik az alakot, hanem optikailag nagyobbnak mutatják! Kerüld a túlméretezett ruhákat! Válassz olyan ruhadarabokat, amik tökéletesen passzolnak az alakodhoz! (Nem feszülnek, nem kisebbek, de nem is nagyobbak a valós méretednél.)

A jó szabás

Nagyon fontos, hogy megtaláld a tökéletes szabást, amit a testalkat típusod meghatározása után meg is tudsz tenni. Talán az egyik legjobb választás, ami mindent alaktípuson tökéletesen mutat, az az A-vonal. Ez a nőies fazon tökéletes választás lehet abban az esetben, ha nem vagy biztos benne, hogy melyik testalkattípusba tartozol, de szeretnél karcsúsítani az alakodon.

A megfelelő szín és minta

A molett hölgyek többsége fél színeket és mintákat viselni, hiszen a köztudatban az terjedt el, hogy aki egy kicsit karcsúsítani szeretne az alakján, annak feketét kell viselnie. Tény, hogy a fekete optikailag karcsúsít, ez azonban nem jelenti azt, hogy csak feketét viselhetsz. Sőt, önmagában a szín nem elég, hiszen a szabásvonal legalább annyira fontos, mint a szín. Érdemes egy kicsit játszani a színekkel és mintákkal a karcsúsítás érdekében. A Wannabee Kollekció darabjai között válogatva találsz ajánlásokat, hogy melyik plus size alkami ruhát milyen molett testalkatra ajánljuk. 

Nagyméretű alkalmi ruhák széles választéka a Wannabee webáruházban

Azért, mert egy kicsit teltebb alkattal rendelkezel, nem kell lemondanod a divatos ruhákról! Mi, a Wannabeenál arra törekszünk, hogy a telt nők is találjanak maguknak csinos ruhákat a méretükben, hiszen egy dögös ruhánál nem is kell több ahhoz, hogy megnöveld az önbizalmadat! Válogass alkalmi ruháink között ide kattintva!

vissza a divatbloghoz
Tavaszi színtrend 2024-ben: káprázatos utazás a divatszínek világába

Tavaszi színtrend 2024-ben: káprázatos utazás a divatszínek világába

A 2024-es év tavaszi színtrendje a kihívásokkal, lehetőségekkel és kreatív szabadsággal teli időszakot idézi meg. Ebben az évben a színek egy különleges szerepet kapnak, amely a finom nőiességet és a merész önkifjezést művészien ötvözi. Olvasd el cikkünket, amelyből megismerheted a 2024-es év tavaszi színtrendjét.

Tovább
5 tipp a megújuláshoz – plus size outfit ötletek

5 tipp a megújuláshoz – plus size outfit ötletek

Tudtad, hogy nemcsak a rossz dolgok bekövetkezésétől, a jótól is épp úgy tarthatunk? Az ismeretlen miatt ez teljesen természetes. Mi most mégis arra biztatunk, újulj meg az évvel együtt, és nézd meg a legfrissebb outfit ötleteket, amiket hoztunk neked. Öt tippet szedtünk össze, amelyek támogathatnak a megújulásban, illetve leszámolunk egy tévhittel is.

Tovább
Hogyan öltözz fel szilveszterkor?

Hogyan öltözz fel szilveszterkor?

Ha még nem maxoltad ki a csillogást az ünnepi fényekbe öltöztetett fa mellett, akkor az év utolsó napja a remek alkalom rá. És miért ne tennéd meg? Persze nemcsak szilveszteri outfit ajánlást hoztunk neked, hanem néhány hangolódást segítő gondolatot is.

Tovább
Kényelmes és stílusos outfit ötletek a két ünnep közötti időszakra

Kényelmes és stílusos outfit ötletek a két ünnep közötti időszakra

Fogalmad sincs, mit viselj a két ünnep közötti bekuckózás idején. Egy olyan összeállításra van szükséged, amiben lazíthatsz, ugyanakkor a nőiséged megélését, a hangulatodat és az emelkedettség érzését sem csorbítja. Outfit ötletek várnak rád ebben a cikkben, és még azt is megnézzük, hogyan hat a ruházat a hangulatunkra, a viselkedésünkre és a megéléseinkre.

Tovább
5 tipp, ami meghitté és különlegessé teheti a Szentestét

5 tipp, ami meghitté és különlegessé teheti a Szentestét

Mindannyian egyetlen ünnepet várunk, ami azt az érzetet kelti bennünk, hogy mégsem vagyunk annyira különbözőek. De vajon hogyan lehet meghitt a Szenteste? Milyen újdonságokat csempészhetünk bele, amelyek még inkább különlegessé teszik? A Wannabee plus size divat ajánlását olvashatod ebben a cikkben, hogy még harmonikusabban teljen az év egyik legszebb napja.

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem