Karácsonyi outfit tippek a különböző eseményekre
Betöltés...
Karácsonyi outfit tippek a különböző eseményekre

Karácsonyi outfit tippek a különböző eseményekre

Karácsonykor nemcsak a fények és a díszek hoznak színt az életünkbe, hanem a különböző ünnepi események is. A stílusában és hangulatában is eltérő rendezvények lehetőséget teremtenek arra, hogy megmutathassuk önmagunk más-más oldalát is. Mindezt önazonosan, felszabadultan és szeretettel a szívünkben. A karácsonyi outfit tippek abban lesznek a segítségedre, hogy ne kelljen túl sokat töprengened azon, hogy mit illik és mit nem illik viselni.


A kedvenc színházas outfittedet felveheted a céges karácsonyi eseményre? Mit viselj otthon vagy ha vendégségbe mész? Mit tegyél, hogy ne legyél se alul-, se túlöltözött az ünnepek alatt a különböző rendezvényeken? Ezekre a kérdésekre ad választ ez a cikk. Tekints úgy rá, mint útbaigazításra a karácsonyi forgatagban.


Az ünnepi viselet aranyszabálya


Karácsonykor bátran becsempészheted a csillogós anyagokat, vagy csillogós betétekkel, illetve flitterekkel díszített ruhadarabokat a megjelenésedbe. Ezt nyugodtan veheted aranyszabálynak, vagy egy olyan alapvető divat tippnek, amelyre felépítheted a szetted.


Nem vagy kifejezetten oda a csillogós anyagokért? Semmi baj! Egy elegáns ruha vagy felső mellé viselhetsz ragyogóbb, ezüst- vagy aranyszínű övet, egy elegáns nyakláncot, fülbevalót vagy karkötőt, ami a karácsony csillogását tükrözi. Ugyanakkor egy ha a visszafogottabb csillogó hatás helyett valami mást szeretnél, akkor válassz bátran olyan alkalmi ruhát, amelynek anyagkombinácója az ünnepek varázslatos hangulatát és fényét emeli, mint például a csipke és muszlin.


Tehát a karácsonyi outfit lehet fényesebb és csillogósabb, mint bármely más szetted évközben. Hiszen az ünnep eleve magában hordozza a fényt és a csillogást.


Karácsonyi outfit tippek céges rendezvényre


Kis cégről vagy egy multiról van szó? A vállalat egy saját termében kerül sor az eseményre, vagy egy étteremben, netán egy bérelt helyszínen? Mi lesz a program: vacsora, netán étkezéssel egybekötött zenés és táncos este?


Ezek olyan kérdések, amelyeknek bizony van beleszólása az outfittedbe. Annyi bizonyos, hogy egy karácsonyi céges eseményre bátran választhatsz csillogóbb, alkalmibb ruhát, mint évközben bármely más céges rendezvényre. Tudod, ez az alapszabály, amiről korábban szó volt.


Nemcsak a fenyőfák, a város is fényárban úszik. Ezt a fényt te is tudod közvetíteni a megjelenéseddel, és bátran tedd is meg! Hozunk ehhez néhány ötletet.


Outfit ötletek karácsonyi céges party-ra


Amennyiben egy kis cégnél dolgozol, aminek a saját irodájában vagy tárgyalójában lesz a rendezvény, az ünnepi etikett szerint nem szabad túlzásba vinni a csillogást. Mindenképp vedd figyelembe a dresscode-ot, ám ha nem szabják meg, akkor sincs ok az aggodalomra.


Megjelenhetsz egy csinos nadrágban és visszafogottan csillogó felsőben, mint amilyen a Rossa tunikánk is. Alkalmi viselet, amelyet egy flitteres díszcsík tesz egyszerre stílusossá és kifinomultan ragyogóvá. Egy szép cipővel és hosszított blézerrel stílusos eleganciát tükröző szettet kapunk.

karácsonyi alkalmi tunika, alkalmi outfit céges rendezvényre, Wannabee plus size divat

Egy éttermi karácsonyi ebéd vagy vacsora esetén az öltözetet az étterem határozza meg. Azaz, hogy mennyire elegáns étteremről van szó. Egy elegánsabb étteremi vacsorához - akkor is ha nem "fine dining" étteremről van szó - egy stílusos alkalmi midi, vagy térdig érő ruha ideális választás. Azonban egy kényelmes, mégis kifinomult nadrágos szettet is bátran választhaszt,amely az ünnepi hangulatot tükrözi.


Ajánljuk figyelmedbe Tasha téli nadrágunkat, illetve Suky zöld csillogós anyagból készült dekoratív átlapolt dekoltázzsal tervezett felsőnket.


Ha a szűkülő szárú nadrágokat részesíted előnyben, akkor ajánljuk figyelmedbe Pasha nadrágunkat, illetve Kyliee alkalmi csillogós és necc betétekkel kombinált tunikánkat.

Ha egy elegáns rendezvényterem van kibérelve a céges eseményre, megjelenhetsz egy látványosabb alkalmi ruhában. Főleg akkor, ha egy vacsorával egybekötött, zenés és táncos estének nézel elébe a kollégákkal. Marble ruháink csillogó kiegészítőkkel például ideálisak egy ilyen alkalomra.

Karácsonyi színház- vagy operalátogatás ruha ajánlás


A színházi szettedre ugyanaz érvényes, mint a céges rendezvény esetén, amennyiben egy elegáns rendezvényteremben tartják: bátran lehetsz csillogóbb, mint évközben bármilyen más színházi előadás során. Évközben az elegáns viselet javasolt, karácsonykor pedig még tovább emelhetsz a megjelenésed fényén. Választhasz bátran maxi alkalmi ruhát is, operában pedig nemcsak karácsony táján, de év közben is bármikor tökéletes viselet.


Ajánljuk figyelmedbe Calisa csipke és muszlin anyagok kombinációjával tervezett gyönyörű alkalmi maxi ruhánkat, amelynek hercegnői elegáns stílusa magával ragadó, és mesésen ünnepi.

Karácsonyi színház- vagy opera látogatásra bátran választhatsz egy stílusos extravaganciával fűszerezett, mégis tökéletesen kifinomult szettet is, mint például Mione kosztümünk, amelynek hosszított fazonú blézere szaténnal szegélyezett csipkéből készült. A stílusosan extravagáns hatást úgy éred el, ha párosítod egy fekete csipke kesztyűvel, piros fülbevalóval és egy piros magassarkú cipővel.


Berie alkalmi ruhánkat a modern elegancia jegyében terveztük, és bár a textilbőr és necc betétek extravagáns stílussal fűszerezik az outfitet, mégis az összhatás egy tökéletesen kinfinomult és elegáns megjelenés.

Ruha ötletek családi rendezvényre


Együtt meghatározhatjátok, milyen légkört szeretnétek teremteni. Lehet a karácsony egy különleges alkalom, amikor mindenki kiöltözik. Akár úgy is, mintha színházba menne, így emelve az ünnep fényét. Karácsonyi hagyománnyá is tehetitek ezt.


A szenteste teljes programját és öltözetét is ti alakítjátok. Arra figyelj, hogy ha közösen szeretnétek ellátogatni az éjféli misére, öltözz elegánsan és melegen.


Karácsonykor különösen igaz, hogy a szeretet minőségét erősítenénk. Érdemes ahhoz a szeretethez hozzáöltözni, amit szét szeretnél hinteni magad körül. Ha a csillogó, szikrázó szeretetet képviselnéd, akkor válassz a családi eseményre is fényes, ragyogó ruhát.


Mindemellett öltözhettek kényelmesen, ugyanakkor elegánsan. A lényeg, hogy adj egy méltó ragyogást önmagadnak és ennek az időszaknak. 


Mutatunk néhány outfit inspirációt a családi karácsonyhoz.

Outfit ötletek, ha vendégségbe vagy hivatalos


Rokonokhoz látogattok? Netán a barátok hívtak magukhoz karácsonykor? Azt gondold át, mit akarsz üzenni, képviselni. Hiszen az, amit viselsz üzenetet közvetít. Egyrészt tiszteld meg önmagadat, illetve a vendéglátódat is azzal, hogy csinosan öltözöl fel. Másrészt nem érdemes nagyon alkalmi vagy túlságosan csillogó ruhát sem választani. Azt hagyd meg a céges karácsonyi party-ra.


Érdemes inkább nadrágos alkalmi szettben gondolkodnod, mert olyan helyzetek is adódhatnak, amikor ez előnyösebb viselet. (Egy példát említve a sok helyzet közül, például ha szőnyegre ülve társasjátékoztok, ami vendégségben egy ruhában ülve nem annyira előnyös.)


Mutatunk néhány szuper csinos alkalmi nadrágos szettet, amely karácsonykor vendégségbe tökéletes viseletek.

Karácsonyi jótékonysági események és a megfelelő ruha


Karácsonykor nagy hangsúlyt kapnak a különböző jótékonysági szervezetek és az általuk rendezett események is. Ha hivatalos vagy egy jótékonysági bálra vagy fogadásra, mindenképp ellenőrizd a dresscode-ot, és a dresscode-tól ne térj el, annak megfelelően válaszd ki az outfitted.


Nincs dresscode? Akkor az alkalmi ruha etikett szabályait vedd figyelembe. Persze a csillogást ebben az esetben is becsempészheted a megjelenésedbe, ugyanakkor legyél elegáns és stílusosan ünnepi.


Bár a jótékonysági rendezvényeket szívesen szervezik valamilyen szórakoztató program köré, mint mondjuk egy zenés bál, azért mégiscsak egy komoly téma hozta össze az embereket. Ennek megfelelően kell megtisztelni az eseményt. Az etikett szerint hölgyeknek bálra vagy fogadásra nadrágos szettet nem illik viselni.


A meghitt, békés karácsony jegyében


Bármilyen rendezvényre is vagy hivatalos és bármilyen ruhát is választasz, mindig törekedj az önazonosságra és a jó érzésekre. Ezt persze nemcsak az ünnepek alatt érdemes betartanod, hanem az év minden más napján is.


Próbálj meg időt szánni arra, hogy kifejezd magadnak és másoknak is a megbecsülésedet. Karácsonykor a szeretet van a középpontban, ugyanakkor a tisztelet és az elismerés is fontos.Mások és önmagad elismerése egyaránt.


Ne legyél rest bókolni a tükörképednek, megdicsérni egy szeretted ruháját, a finom karácsonyi ételeket, a vendégségben evett falatkákat vagy a karácsonyi dekorációt. Mutass tiszteletet a megjelenéseddel, ugyanakkor a szavaiddal és a cselekedeteiddel is. Így lesz magas minőségű, jó érzésekkel teli az ünnep.


***

Barabás Márta

a Wannabee Kollekció megálmodója

vissza a divatbloghoz
Tavaszi színtrend 2024-ben: káprázatos utazás a divatszínek világába

Tavaszi színtrend 2024-ben: káprázatos utazás a divatszínek világába

A 2024-es év tavaszi színtrendje a kihívásokkal, lehetőségekkel és kreatív szabadsággal teli időszakot idézi meg. Ebben az évben a színek egy különleges szerepet kapnak, amely a finom nőiességet és a merész önkifjezést művészien ötvözi. Olvasd el cikkünket, amelyből megismerheted a 2024-es év tavaszi színtrendjét.

Tovább
5 tipp a megújuláshoz – plus size outfit ötletek

5 tipp a megújuláshoz – plus size outfit ötletek

Tudtad, hogy nemcsak a rossz dolgok bekövetkezésétől, a jótól is épp úgy tarthatunk? Az ismeretlen miatt ez teljesen természetes. Mi most mégis arra biztatunk, újulj meg az évvel együtt, és nézd meg a legfrissebb outfit ötleteket, amiket hoztunk neked. Öt tippet szedtünk össze, amelyek támogathatnak a megújulásban, illetve leszámolunk egy tévhittel is.

Tovább
Hogyan öltözz fel szilveszterkor?

Hogyan öltözz fel szilveszterkor?

Ha még nem maxoltad ki a csillogást az ünnepi fényekbe öltöztetett fa mellett, akkor az év utolsó napja a remek alkalom rá. És miért ne tennéd meg? Persze nemcsak szilveszteri outfit ajánlást hoztunk neked, hanem néhány hangolódást segítő gondolatot is.

Tovább
Kényelmes és stílusos outfit ötletek a két ünnep közötti időszakra

Kényelmes és stílusos outfit ötletek a két ünnep közötti időszakra

Fogalmad sincs, mit viselj a két ünnep közötti bekuckózás idején. Egy olyan összeállításra van szükséged, amiben lazíthatsz, ugyanakkor a nőiséged megélését, a hangulatodat és az emelkedettség érzését sem csorbítja. Outfit ötletek várnak rád ebben a cikkben, és még azt is megnézzük, hogyan hat a ruházat a hangulatunkra, a viselkedésünkre és a megéléseinkre.

Tovább
5 tipp, ami meghitté és különlegessé teheti a Szentestét

5 tipp, ami meghitté és különlegessé teheti a Szentestét

Mindannyian egyetlen ünnepet várunk, ami azt az érzetet kelti bennünk, hogy mégsem vagyunk annyira különbözőek. De vajon hogyan lehet meghitt a Szenteste? Milyen újdonságokat csempészhetünk bele, amelyek még inkább különlegessé teszik? A Wannabee plus size divat ajánlását olvashatod ebben a cikkben, hogy még harmonikusabban teljen az év egyik legszebb napja.

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem