Ismerd meg a Wannabee plus size kollekció 3 modelljét!
Betöltés...
Ismerd meg a Wannabee plus size kollekció 3 modelljét!

Ismerd meg a Wannabee plus size kollekció 3 modelljét!

Üdvözlünk az egyedi, nőies plus size divat és az önbizalom világában. Bemutatjuk nektek a stílusos és szuper feminin Wannabee plus size kollekció modelljeit, akik a magabiztos nőiesség kifejezői. Ebben a különleges bemutatóban elhozzuk nektek a divat sokszínűségét és az inspiráló történeteket, amelyek mögöttük rejlenek. Modelljeinken keresztül bemutatjuk, hogy az önbizalom, minden plus size nő számára elérhető. Ebben segít a Wannabee Kollekció, amely a magabiztos nőiesség jelképeként a plus size divat világát egy új dimenzióba emeli, bizonyítva azt, hogy a divatban a nők minden méretben ragyognak! Készen állsz? Kezdjük el ezt az inspiráló utazást modelljeink és a divat világában!

DORINA

Modellünk 168 cm magas

Miért lett modell Dorina?

Talán furcsának tűnhet a számotokra ezt olvasni, de bizony Dorinában nem igazán tombolt az önbizalom. Nehéz volt az önbizalomhiánnyal együtt élnie, hiszen ez az élet minden területére kivetül. Nemcsak a sikerekben, a célok elérésében, de a különböző emberi kapcsolatokban is hátrányt jelent, ha valakinek nincs elég önbizalma. Dorina nemcsak tudatában volt ennek, de tenni is akart valamit azért, hogy végre magabiztos nőként tudja élni az életét. Kisebb lépések helyett a nagyobb bátorságot jelentő nagy lépést választotta. Kereste a lehetőséget, hogy plus size modell lehessen azért, hogy egyrészt építeni tudja az önbizalmát vele, másrészt, hogy másoknak is inspirációt adjon. A Wannabee szárnyai alatt sikerült megvalósítania, hogy végre egy magabiztos nő néz vissza rá a tükörből. A modell munka során rájött arra, hogy milyen fazonok és színek állnak jól neki, és ki tudta alakítani a saját stílusát is. Ráadásul a színeket is nagyon megszerette.

Kulisszák mögötti infók

Dorina álma volt, hogy fogászati asszisztens legyen. Ezt az álmát meg is valósította, és már ez a hivatása. Imád sütni és főzni. A kedvencei a mexikói ételek, például a chilis bab, és szereti kipróbálni a különböző más kultúrák ételeit is. Kedvenc süteménye a piskóta tekercs. A különböző ünnepi eseményekre az ünnepeltek számára soha nem vásárol tortát, hanem ő maga süti meg. Imádja az állatokat, a természetet, és sokat kirándul a családdal, amelyet 4 éves gyönyörű kislánya is egyre jobban élvez.  

Dorina kedvenc szettje

A nyári ruhákat imádja, a nőies, de légies, lezser ruhák a kedvencei.

MILLA

Modellünk 166 cm magas

Miért lett modell Milla?

Nem is gondolt arra, hogy valaha is modell legyen, amíg az élet – ahogy mondani szokták – így nem hozta. Ballagására a kereszt szüleitől egy portfólió fotózást kapott ajándékba. Még itt sem merült fel benne semmilyen vágy arra, hogy modell legyen. Tulajdonéképpen eszébe sem jutott. Azonban a portfólió fotózáson a fotóstól rengeteg pozitív visszajelzést kapott, hogy mennyire természetesen mozog a kamera előtt és, hogy gyakorlás nélkül is mennyire jól pózol. Ez volt az a pillanat, ami szikrát gyújtott benne a modellkedés lehetősége iránt. Az élet pedig – mint tudjuk időnként a legnagyobb rendező – útjába sodorta épp akkor a Wannabee modellkereső hirdetését. Ahogy pedig mondani szokták, a többi már történelem. 


Időközben egyre erősödött benne az érzés, hogy megmutassa a plus size nőknek, hogy a teltkarcsú sziluett nem akadálya annak, hogy magabiztos nőként ragyoghassanak. Így már nemcsak a Wannabee-nél modellként, de a saját környezetében is mindenhol szereti megmutatni, hogy plus size nőként is mennyire magabiztosan vesz fel bármit, amit szeret viselni. Abban bízik, hogy ezzel másokat is arra inspirál, hogy felfedezzék a saját értékeiket, ami pedig az önbizalom megerősödését is jelenti. 

Kulisszák mögötti infók

Millának van egy kiskutyája, a neve Mokka. A kutyust mindenhová viszi magával. Együtt utaznak, ha nyaralni mennek, együtt fürdenek a tengerben és együtt hajóznak. Milla nagyon szeret olvasni, ami szerencse is, mivel még egyetemre jár, és közgazdász tanulónként rengeteg olvasnivalója van. Bár abban nem vagyunk biztosak, hogy az olvasás szeretete alatt elsősorban a szakmai könyvekre gondolt volna:) Az iskola és a munka mellett kávérajongó lett. Viszont a kávénál is jobban szereti a sajtot, amiről úgy érzi, hogy soha nem tudna lemondani. Bármilyen formában bárhol és bármikor meg tudja enni. Van egy tippünk, hogy a „kérek egy kávét” és a „kérek egy sajtot” mondatok voltak az elsők, amelyeket először megtanult olaszul. :) Ugyanis Milla olaszul tanul, mert nemcsak a nyelvet, de magát Olaszországot is nagyon szereti.

Milla kedvenc szettje

Sportos és elegáns darabok egy outfitben párosítva

NOÉMI

Modellünk 163 cm magas

Miért lett modell Noémi?

Noémi első profi fotós által készített képei a párja születésnapi meglepetés ajándékaként valósultak meg, több évvel ezelőtt. Ekkor még nem is gondolt arra, hogy ennél tovább menjen. Azonban mindazt, ami akkor ott azon a fotózáson jelen volt, és a fotózás hangulatát varázslatosnak találta, ami teljesen magával ragadta őt. Ott, akkor, azokban a pillanatokban született meg az érzés, amikor már tudta, hogy nem az lesz az utolsó. Az elkészült képek hatalmasat lendítettek Noémi önbizalmán, amivel korábban mindig is hadilábon állt. Végre meglátta magában a szépet, az értékeit, és azt, hogy mérettől függetlenül is lehet gyönyörű.

Kulisszák mögötti infók

2017-ben megszületett várva várt kisfia, és 2 évvel később 2019-ben már újra profi fotós kamerája előtt állt. A boldog visszatérést azonban 2021-ben beárnyékolta egy daganatos betegség. Korai stádiumban fedezték fel nála a méhnyakrákot. Műtétek sora következett, és a szövődményeket sem úszta meg: tüdőembólia és extrém végtag vizesedés is nehezítette a mindennapjait. Úgy érezte, hogy ez a betegség még nagyobb löketet adott a számára, hogy újra kamera elé álljon. Már nemcsak a saját magabiztosságának az erősítése miatt, hanem azért is, hogy más plus size nőknek is önbizalmat adjon a fotóin keresztül.


Noémi egy országos banknál dolgozik, jelenleg üzletfejlesztési területen. Imád lovagolni, de a kedvenc sportja mégis a kangoo jumps. Különös ismertetőjegye, hogy mindig mosolyog. Amit az sem akadályozott soha, hogy a természet nem a legszabályosabb fogsorral ajándékozta meg. Azonban régi álma megvalósult, és fogszabályzót hord.


Noémi nemcsak Wannabee modellként visel rengeteg Wannabee ruhát, de magánemberként a hétköznapokban is. Teltkarcsúként fontosnak tartja, hogy kényelmes és előnyös is legyen, ezért például a Wannabee nadrágokat nála semmi nem tudja űberelni. Az irodai napokon is szuper nőies és csinos szetteket tud összeállítani a Wannabee darabokból, amit mindig megdicsérnek rajta. Noémi azt is megsúgta nekünk, hogy nagyon szereti a blogcikk sorozatunkat, mert nagyon hasznosnak találja. :) Ez nem a reklám helye! Egyszerűen ez a véleménye Noéminek, így nem hagyhattuk ki. :)

Noémi kedvenc szettje:

Blézeres üzleti szettek elegáns magassarkú cipővel (business casual stílus)

Magabiztos nőiesség a Wannabee-vel

Nem kell ahhoz modellnek lenned, hogy ragyogni tudjon a nőiességed. Sőt, ahhoz sem kell modellnek lenned, hogy átéld a női magabiztosság érzését. Olvasd el a magabiztos nőiesség molett nőként cikkünket, ami segít abban, hogy örömteli módon érzed magad nőként a mindennapokban. A belső megújulás tőled függ, a külső megújulást pedig bízd a Wannabee-re! Ebben segít a különböző testalkat típusok szerint tervezett stílusos, és szuper nőies kollekciónk!


***

Barabás Márta

a Wannabee Kollekció megálmodója

vissza a divatbloghoz
Létezik karácsonyi divat?

Létezik karácsonyi divat?

Hogyan varázsoljuk ünnepivé az outfittünket? Létezik egyáltalán olyan, hogy karácsonyi divat? Miként ne görcsöljünk rá az öltözködésre az ünnepek alatt? Mit tanulhatunk a karácsonyi filmekből az ünnepekről? Ebben a cikkben többek között ezekre a kérdésekre is megtalálod a választ.

Tovább
Öltözködési tippek adventi időszakra

Öltözködési tippek adventi időszakra

Mit érdemes tudni az adventről? És miért fontosak az öltözködési tippek, ha az adventi vasárnapok szóba kerülnek? A Wannabee plus size divat magazin írásai mindig egy kicsit többet adnak a nőknek, mint ahogy elsőre, akár a címet olvasva tűnik.

Tovább
5+1 tipp a karácsonyra hangolódáshoz - nemcsak karácsonyi outfitek

5+1 tipp a karácsonyra hangolódáshoz - nemcsak karácsonyi outfitek

Nem mindegy, hogy csupán felszínesen, vagy épp átszellemülve tudunk jelen lenni a fa körül. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk neked 5+1 karácsonyra hangoló tippet, amelyek segíthetnek átszellemülni – még az év végi hajtás közepette is!

Tovább
Halloween ruha ötletek az ősz legizgalmasabb estéjére

Halloween ruha ötletek az ősz legizgalmasabb estéjére

Minden évszakhoz tartoznak hagyományok, amelyek megszínesítik az életünket, így az őszhöz is. Gondoljunk az Egyesült Államokban nagy népszerűségnek örvendő Hálaadásra, a különböző szüreti ünnepekre, az angolszász hagyományok Mihály-napjára, az itthon tartott Szent Márton-napra vagy a Halloweenre. Tudtad, hogy bár amerikai hagyománynak tekintik, a gyökerei valójában európaiak? Olvass tovább, és tudj meg még több érdekességet az ünnepről! Ne aggódj, lesznek Halloween ruha ötletek is, hiszen október 31-e nem telhet el egy igazán szórakoztató összejövetel nélkül.

Tovább
Őszi plus size kardigánok és kiskabátok - nőies, casual stílusban

Őszi plus size kardigánok és kiskabátok - nőies, casual stílusban

Egy borongós, frontokban gazdag napon az apró örömök közé nemcsak a pumpkinspice latte vagy a tökfaragás tartozik. Hanem az is, amikor úgy öltözöl fel, ami emeli a hangulatod. Mint például egy csinos őszi kabát vagy kardigán, amelyek bizony lehetnek izgalmas darabok is...

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem