Magabiztos nőiesség molett nőként
Betöltés...
Magabiztos nőiesség molett nőként

Magabiztos nőiesség molett nőként

A személyiségfejlesztés térhódításával a magabiztos nőiesség és az önszeretet fogalmak is egyre nagyobb reflektorfénybe kerültek. A nők ébredeznek, bontogatják szárnyaikat, és barátkoznak a tudattal, hogy mi minden lehetséges még, amiről korábban nem is hitték, hogy az. Így kijelenthetjük: elérhető a magabiztos nőiesség molett nőként. Hogyan? Miként kapcsolódik össze a magabiztosság és az önszeretet? Mi köze mindehhez a divatnak?


Az önszeretet erejéről és a molett divat ünnepléséről fogunk írni ebben a cikkben. Feltárjuk a téma mélységeit, hogy egy átfogó képet kaphass – és felfedezhesd, hogy számodra mit jelent az önszeretet. Készen állsz egy új élményre önmagaddal? Akkor olvass tovább!


Önszeretet plus size nőként

Az egyik legnagyobb tévhit az önszeretettel kapcsolatban, hogy egyenlő az önzőséggel. Ezen analógia mentén: aki szereti magát, az önző. Ideje ezt máris lerombolni, mert tévhit révén… nem igaz!


Az önszeretet valójában önmagunk megbecsülését jelenti, amely magába foglal minden testi, lelki és szellemi fejlődést támogató cselekedetet, szokást, gondolatiságot.


Nagyon egyszerűen fogalmazva az önszeretet azt jelenti, hogy gondoskodunk a szükségleteinkről, és nem áldozzuk fel a jóllétünket mások kedvéért. Vagyis nagyra becsüljük a boldogságunkat, és teszünk is érte. Miért fontos ez? Miért fontos az önszeretet plus size nőként, illetve mindenki másnak is? Azért, mert csak teli kosárból lehet adni.


Jó, de mit jelent ez? Figyelj, máris megérted. Az egészséges önszeretet – hangsúly az egészségesen! – eredményeként egyfajta testi-lelki-szellemi egyensúlyra törekszel. Vagyis arra, hogy jól érezd magad. Ha pedig jól érzed magad, akkor türelmes és kedves tudsz lenni.

Stresszesen, fáradtan, ingerülten képtelenség szeretetet sugározni magadból. Nem tudsz adni, ha le vagy merülve.


Ellenben… ha fel vagy töltődve, tehát tele a kosarad, a párodat, a családodat és a szeretteidet is több minőségi figyelemmel tudod megajándékozni. Ilyenkor sugárzik rólunk nőkről, a feminin energia, az a fajta nőiesség, amely - képletesen fogalmazva - megolvasztja még a jeget is. Az a nőiesség, amellyel meg tudjuk hódítani újra és újra a körülöttünk lévő világot, ha akarjuk.

Az önszeretet első lépései

Az önszeretet azt is jelenti, hogy elfogadod magad olyannak, amilyen vagy. A tested, a lelked, az érzéseidet, a mentalitásodat, a szokásaidat. Persze mindig dönthetsz úgy, hogy változtatsz, hogy a legjobb verziója legyél önmagadnak, ám az első lépés az elfogadás.


Az egészséges döntések az önszeretet gyakorlásának alapjai. Tehát, ha most az jár a fejedben, hogy: „jó, de most mit is kellene tennem…?”, gondolj arra, hogy mi esne jól. Néha valami olyanra vágyunk, amit az adott pillanatban nem tudunk megadni magunknak, de ez nem baj. 

Adj magadnak időt, és válogass az elérhető lehetőségek közül!


  • Beszélj magadról és magaddal szeretettel.
  • Takarítsd ki az önbíráskodást az életedből.
  • Ne hagyd másoknak, hogy megsemmisítsék a határaidat.
  • Tanulj meg bízni önmagadban, és legyél hű a nőhöz, aki visszanéz rád a tükörből.
  • Légy kedves magaddal, ne csak másokkal.
  • Figyelj a testedre, érezd meg, mit kíván, és add meg neki.
  • Tarts néha egy kis szünetet.
  • Tedd le a telefont, és menj ki a természetbe.
  • Táplálkozz egészségesen, de időnként edd azt, ami jólesik.


Az önszeretet nem korlátoz, nem bírál, nem pocskondiáz. Ez egyszerűen van, és a számodra legjobb döntések meghozására sarkall.

De hogyan kapcsolódik mindez a molett divathoz?

A molett divat térhódítása

A molett divat térhódítása felüdülés a divatvilágban, és bizony… a nők életében. A testalkat és az énkép meglehetősen sok helyzetben sérülhet. Sajnos minden sebet nem tudunk elkerülni, de egy valamit megtehetünk: foglalkozhatunk magunkkal.


Az önszeretet és a magabiztosság nem testalkatfüggő. Ezt igyekeznek sugallni a világ legnagyobb divatházai is a teltkarcsú modellek leszerződtetésével. Így mutatják meg, hogy a női szépség sokféle, és a magabiztosság nemcsak a vékony nők privilégiuma.


A Wannabee plus size webshop és divat is ezt a szellemiséget, nézetet hivatott erősíteni. A teltkarcsú modellek vonzóságát a nőies ruhadarabokon túl a kisugárzásuk koronázza meg, amelyben az önbizalom és a magabiztosság tükröződik. Viszont minden az önszeretettel indul, hiszen magabiztosság sem létezik önszeretet nélkül. 

A molett divat ünneplése

Álljunk meg egy pillanatra, és ünnepeljük meg a molett divatot! Adjunk hálát azokért a csodálatos molett nőkért, akik a testüket elfogadva, sugárzóan állnak a kifutókon vagy épp a kamerák előtt. Ők valódi úttörők, akik nemcsak inspirálnak, de arra ösztönzik nő társaikat, hogy vegyék észre a saját szépségüket teltkarcsú nőként. Ugyanis minden test egyformán gyönyörű. A te tested is az. Hiszen minden testalkatnak és minden nőnek megvannak azok a sajátos szépségei, amire igen is, hogy büszkének kell lenni.


Bárki bármi negatívat is mondott neked erről az évek során, nem kell hinned neki. Az ő szűrője más, mint a te szűrőd. A véleménye hozzá tartozik… Hozzád pedig az önszeretet és a magabiztosság, ha úgy döntesz, hogy ezt szeretnéd.


A Wannabee molett divat inspirációi segítenek neked ebben. Nem véletlenül írunk annyit a kisugárzásról, az önbizalomról… Nem véletlenül mutatjuk meg ruháinkkal, hogy milyen csodálatos vagy. És persze nem véletlenül ünnepeljük a molett divat térhódítását.


Divat inspiráció teltkarcsú nőknek

A nőies ruhadarabok csodás eszközök a teltkarcsú nők kezében, amellyel minden molett nő ki tudja fejezni a nőiességét. Ráadásul tehetjük ezt önazonosan, hiszen a legkülönfélébb stílusokban tudunk kiteljesedni. A Wannabee molett divat megmutatja neked azt a gyönyörű nőt, aki vagy! Aki a tükörből néz vissza rád… és akit nem mindig veszel észre.


Szeresd magad, erősítsd a fényed, és aztán pedig csak hagyd, hogy az önbizalom fokozatosan növekedjen benned. Ha ehhez szükséged van némi inspirációra, akkor olvass tovább! Megmutatjuk, hogyan használd a ruhákban, fazonokban, szabásvonalakban, színekben és mintákban rejlő erőt. 


Ha itt egy ilyen fantasztikus eszköz a kezedben, miért ne használnád?

Wannabee molett divat inspiráció

A Wannabee Kollekckó egyedi és nőies darabjai lehetővé teszik, hogy kihozd magadból az egyéniséged színes oldalát, ha arra vágysz. Kapj fel egy színes, levél mintás vagy virágos maxiruhát, egy szép szandált, dobd hátra a hajad, és menj… indulj, hódítsd meg a világot!

Te inkább overálban érzed magad megállíthatatlannak? Akkor viselj azt! Láttad már az OLIVE fantázianevű szépségeinket? Igazán különleges, ugyanis derékól lefelé finom muszlin anyaggal díszítettük. Egyszerre nőies és kifinomult. Inkább alkalmi viselet, esküvőkre például kiváló választás, de egy évfordulós eseményen, vagy szülinapi partyn, színházi programon, és akár egy fancy étteremben egy vacsorához a pároddal, és sok más alkalmi eseményre is eszményi választás.

A hétköznapokon is dobd fel a hangulatod, a nőies kisugárzásod és a magabiztosságod egy letisztult stílusú ultra nőies ruhával. Például MIRALIE vagy LIZINETTE nyári ruháinkkal. Fokozd a feminin hatást egy csinos szandállal, egy színes nagyobb karkötővel, vagy akár egy kalappal. De ha a csinos szandálon kívül más kiegészítővel nem is párosítod ezt a szuper csinos ruhát, akkor is ragyogni fogsz ezekben az ultra nőies szabásvonalú, letisztult stílusú ruhákban.

Önszeretet és a ruhaválasztás

Az önszeretet egyik megnyilvánulása lehet az is, hogy foglalkozol a testeddel. Arra gondolunk, hogy időt szánsz a testalkatod meghatározására, és ennek megfelelően állítod össze a ruhatáradat. Minden testalkat típusnak megvan a maga erőssége, amit bűn lenne nem kihangsúlyozni!


DEMI nyári ruháink például homokóra, körte és téglalap testalkaton mutatnak a legjobban. Fodrozott dekoltázsú, A-vonalú ruhácska, amely jó barátnőd lehet a hétköznapokon. Ne hagyd otthon akkor se, ha nyaralni indulsz!


NARI blúzaink elkészítésénél szintén a nőiességet tartottuk szem előtt. Rózsaszín mintás darabunk, a vállrésznél masnival, fehér nadrággal és szandállal kombinálva sugárzóvá teszi a megjelenést. Nagyon nyári, nagyon divatos, és a legjobb benne, hogy könnyed és kényelmes. Kiegészítő gyanánt egy nagy mosolyt javaslunk mellé. Egy ilyen színes és szép szett még egy borús napon is jókedvűvé varázsol. 


És ez is önszeretet, nem igaz? Hogy egy esős napon olyan outfittbe bújsz, amelyben örömtelien érzed magad.


***

Barabás Márta

a Wannabee Kollekció megálmodója

vissza a divatbloghoz
Létezik karácsonyi divat?

Létezik karácsonyi divat?

Hogyan varázsoljuk ünnepivé az outfittünket? Létezik egyáltalán olyan, hogy karácsonyi divat? Miként ne görcsöljünk rá az öltözködésre az ünnepek alatt? Mit tanulhatunk a karácsonyi filmekből az ünnepekről? Ebben a cikkben többek között ezekre a kérdésekre is megtalálod a választ.

Tovább
Öltözködési tippek adventi időszakra

Öltözködési tippek adventi időszakra

Mit érdemes tudni az adventről? És miért fontosak az öltözködési tippek, ha az adventi vasárnapok szóba kerülnek? A Wannabee plus size divat magazin írásai mindig egy kicsit többet adnak a nőknek, mint ahogy elsőre, akár a címet olvasva tűnik.

Tovább
5+1 tipp a karácsonyra hangolódáshoz - nemcsak karácsonyi outfitek

5+1 tipp a karácsonyra hangolódáshoz - nemcsak karácsonyi outfitek

Nem mindegy, hogy csupán felszínesen, vagy épp átszellemülve tudunk jelen lenni a fa körül. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk neked 5+1 karácsonyra hangoló tippet, amelyek segíthetnek átszellemülni – még az év végi hajtás közepette is!

Tovább
Halloween ruha ötletek az ősz legizgalmasabb estéjére

Halloween ruha ötletek az ősz legizgalmasabb estéjére

Minden évszakhoz tartoznak hagyományok, amelyek megszínesítik az életünket, így az őszhöz is. Gondoljunk az Egyesült Államokban nagy népszerűségnek örvendő Hálaadásra, a különböző szüreti ünnepekre, az angolszász hagyományok Mihály-napjára, az itthon tartott Szent Márton-napra vagy a Halloweenre. Tudtad, hogy bár amerikai hagyománynak tekintik, a gyökerei valójában európaiak? Olvass tovább, és tudj meg még több érdekességet az ünnepről! Ne aggódj, lesznek Halloween ruha ötletek is, hiszen október 31-e nem telhet el egy igazán szórakoztató összejövetel nélkül.

Tovább
Őszi plus size kardigánok és kiskabátok - nőies, casual stílusban

Őszi plus size kardigánok és kiskabátok - nőies, casual stílusban

Egy borongós, frontokban gazdag napon az apró örömök közé nemcsak a pumpkinspice latte vagy a tökfaragás tartozik. Hanem az is, amikor úgy öltözöl fel, ami emeli a hangulatod. Mint például egy csinos őszi kabát vagy kardigán, amelyek bizony lehetnek izgalmas darabok is...

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem