Plus size stílustanácsadás program a Wannabee-nél
Betöltés...
Plus size stílustanácsadás program a Wannabee-nél

Plus size stílustanácsadás program a Wannabee-nél

Szeretnél betekintést kapni, hogy milyen lehet úgy vásárolni, hogy közben stílustanácsadással segítjük a döntésed, és még személyre szabott smink tippeket is kapsz? Valódi VIP élmény, ahol királynőnek érezheted magad! 

A Wannabee márkaüzletben (Budapest, Podmaniczky utca 63.) megrendeztük újabb plus size stílustanácsadás napunkat, amelynek során nemcsak abban kapott minden kedves vásárlónk segítséget, hogy milyen ruhadarabokat válasszanak a testalkat típusuknak megfelelően a legkülönfélébb ünnepi eseményekre, de személyre szabott smink tippekkel is gazdagabbak lettek. 

Reggel 10.00 órakor vásárlóink érkezése előtt már ott sorakoztak a vendégváró finomságok is. Friss pogácsával, friss aprósüteménnyel, kávéval, ásványvízzel, üdítőkkel és gyümölcslével vártuk erre a különleges napra a vásárlóinkat. 

Mindenki izgatottan várta az eseményt: a stílustanácsadó csapat, a márkaüzletben a szakértő kollégáink, a sminkmester és egyik modellünk is, aki szintén részese volt ennek a programnak. Másnap reggel az esemény kezdete előtt már készen is álltunk az örömteli találkozásra, erre a szuper hangulatos, és a magabiztos nőiességet ragyogtató divat napra.

Sorban érkeztek a vásárlóink, és közösen kiválasztottuk mindenki számára a saját testalkat típusához és stílusához tökéletesen passzoló alkalmi ruhát. Úgy alakultak át egy napra a Wannabee márkaüzlet öltözői, mintha sztárok öltözője lett volna. Vagy, mint ahogy a filmekben a barátnők shoppingolni mennek, és divatbemutatót tartanak egymásnak a próbafülke előtti tükörben. Mi is úgy adtuk sorban a ruhákat, majd a felpróbálás után vásárlóink az öltözőből kilépve a kinti tükör előtt megmutatták nekünk, hogyan is áll rajtuk a ruha, aminek a választásában segítséget nyújtottunk. Kiegészítőket is javasoltunk hozzá, és mindenki a saját testalkatának megfelelően kapott plus size öltözködési tippeket is.

A vásárlóink a ruhaválasztás előtt vagy után a sminkmester székében ülve egy gyönyörű sminkkel is gazdagabbak lettek, miközben személyre szabott sminktanácsadásban is részesültek. Mindeközben egy finom kávé és pogácsa mellett is beszélgettünk vásárlóinkkal, míg mások épp ruhát próbáltak vagy épp a sminkjük készült el. 

Minden idő értékes idő volt ezen a plus size stílustanácsadás napon, és alig várjuk, hogy újra megrendezzük! Mert bizony, lesz még Wannabee plus size stílustanácsadás nap a márkaüzletünkben 2023-ban is, ahol úgy tudtok ezen a napon vásárolni, mintha sztárok, mintha királynők lennétek. Mert valójában, azok is vagytok! A saját életetek szátrjai és királynői. Olyan csodálatos Nők, akiknek egyszerűen járnak ilyen kényeztető napok!

Őszinte örömet okozott nekünk is, hogy valóban királynőként érezték magukat a vásárlóink, mint ahogy ezt személyes visszajelzésükben Böbe és Évike is megosztották velünk. Személyes üzenetüket az ő engedélyükkel osztjuk meg veletek:

"Tényleg fantasztikus volt a mai napunk! A fogadtatás első osztályú volt! Nagyon szép és praktikus ruhákat választottunk. Szuper ötletekkel, tanácsokkal láttatok el. Külön köszönet, hogy "rábeszéltél" a smink kipróbálására! Egyszóval nagyon köszönöm a mai napot mindenkinek! Januárban találkozunk Lenkével, Nikivel biztos! Köszönöm!!!!!"

"Köszönöm szépen a szívélyes fogadtatást, fantasztikus nap volt ,,királynőnek" érezhettem magam, a csodálatos sminket amit kaptam és a sok-sok tanácsot egyszóval felejthetetlen nap volt. Köszönöm még egyszer."

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves vásárlónknak, akik megtiszteltek bennünket a jelenlétükkel ezen a különleges eseményen, a Wannabee plus size stílustanácsadás napon.


***

Barabás Márta

a Wannabee Kollekció megálmodója

vissza a divatbloghoz
Létezik karácsonyi divat?

Létezik karácsonyi divat?

Hogyan varázsoljuk ünnepivé az outfittünket? Létezik egyáltalán olyan, hogy karácsonyi divat? Miként ne görcsöljünk rá az öltözködésre az ünnepek alatt? Mit tanulhatunk a karácsonyi filmekből az ünnepekről? Ebben a cikkben többek között ezekre a kérdésekre is megtalálod a választ.

Tovább
Öltözködési tippek adventi időszakra

Öltözködési tippek adventi időszakra

Mit érdemes tudni az adventről? És miért fontosak az öltözködési tippek, ha az adventi vasárnapok szóba kerülnek? A Wannabee plus size divat magazin írásai mindig egy kicsit többet adnak a nőknek, mint ahogy elsőre, akár a címet olvasva tűnik.

Tovább
5+1 tipp a karácsonyra hangolódáshoz - nemcsak karácsonyi outfitek

5+1 tipp a karácsonyra hangolódáshoz - nemcsak karácsonyi outfitek

Nem mindegy, hogy csupán felszínesen, vagy épp átszellemülve tudunk jelen lenni a fa körül. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk neked 5+1 karácsonyra hangoló tippet, amelyek segíthetnek átszellemülni – még az év végi hajtás közepette is!

Tovább
Halloween ruha ötletek az ősz legizgalmasabb estéjére

Halloween ruha ötletek az ősz legizgalmasabb estéjére

Minden évszakhoz tartoznak hagyományok, amelyek megszínesítik az életünket, így az őszhöz is. Gondoljunk az Egyesült Államokban nagy népszerűségnek örvendő Hálaadásra, a különböző szüreti ünnepekre, az angolszász hagyományok Mihály-napjára, az itthon tartott Szent Márton-napra vagy a Halloweenre. Tudtad, hogy bár amerikai hagyománynak tekintik, a gyökerei valójában európaiak? Olvass tovább, és tudj meg még több érdekességet az ünnepről! Ne aggódj, lesznek Halloween ruha ötletek is, hiszen október 31-e nem telhet el egy igazán szórakoztató összejövetel nélkül.

Tovább
Őszi plus size kardigánok és kiskabátok - nőies, casual stílusban

Őszi plus size kardigánok és kiskabátok - nőies, casual stílusban

Egy borongós, frontokban gazdag napon az apró örömök közé nemcsak a pumpkinspice latte vagy a tökfaragás tartozik. Hanem az is, amikor úgy öltözöl fel, ami emeli a hangulatod. Mint például egy csinos őszi kabát vagy kardigán, amelyek bizony lehetnek izgalmas darabok is...

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem