Plus size stílustanácsadás program a Wannabee-nél
Betöltés...
Plus size stílustanácsadás program a Wannabee-nél

Plus size stílustanácsadás program a Wannabee-nél

Szeretnél betekintést kapni, hogy milyen lehet úgy vásárolni, hogy közben stílustanácsadással segítjük a döntésed, és még személyre szabott smink tippeket is kapsz? Valódi VIP élmény, ahol királynőnek érezheted magad! 

A Wannabee márkaüzletben (Budapest, Podmaniczky utca 63.) megrendeztük újabb plus size stílustanácsadás napunkat, amelynek során nemcsak abban kapott minden kedves vásárlónk segítséget, hogy milyen ruhadarabokat válasszanak a testalkat típusuknak megfelelően a legkülönfélébb ünnepi eseményekre, de személyre szabott smink tippekkel is gazdagabbak lettek. 

Reggel 10.00 órakor vásárlóink érkezése előtt már ott sorakoztak a vendégváró finomságok is. Friss pogácsával, friss aprósüteménnyel, kávéval, ásványvízzel, üdítőkkel és gyümölcslével vártuk erre a különleges napra a vásárlóinkat. 

Mindenki izgatottan várta az eseményt: a stílustanácsadó csapat, a márkaüzletben a szakértő kollégáink, a sminkmester és egyik modellünk is, aki szintén részese volt ennek a programnak. Másnap reggel az esemény kezdete előtt már készen is álltunk az örömteli találkozásra, erre a szuper hangulatos, és a magabiztos nőiességet ragyogtató divat napra.

Sorban érkeztek a vásárlóink, és közösen kiválasztottuk mindenki számára a saját testalkat típusához és stílusához tökéletesen passzoló alkalmi ruhát. Úgy alakultak át egy napra a Wannabee márkaüzlet öltözői, mintha sztárok öltözője lett volna. Vagy, mint ahogy a filmekben a barátnők shoppingolni mennek, és divatbemutatót tartanak egymásnak a próbafülke előtti tükörben. Mi is úgy adtuk sorban a ruhákat, majd a felpróbálás után vásárlóink az öltözőből kilépve a kinti tükör előtt megmutatták nekünk, hogyan is áll rajtuk a ruha, aminek a választásában segítséget nyújtottunk. Kiegészítőket is javasoltunk hozzá, és mindenki a saját testalkatának megfelelően kapott plus size öltözködési tippeket is.

A vásárlóink a ruhaválasztás előtt vagy után a sminkmester székében ülve egy gyönyörű sminkkel is gazdagabbak lettek, miközben személyre szabott sminktanácsadásban is részesültek. Mindeközben egy finom kávé és pogácsa mellett is beszélgettünk vásárlóinkkal, míg mások épp ruhát próbáltak vagy épp a sminkjük készült el. 

Minden idő értékes idő volt ezen a plus size stílustanácsadás napon, és alig várjuk, hogy újra megrendezzük! Mert bizony, lesz még Wannabee plus size stílustanácsadás nap a márkaüzletünkben 2023-ban is, ahol úgy tudtok ezen a napon vásárolni, mintha sztárok, mintha királynők lennétek. Mert valójában, azok is vagytok! A saját életetek szátrjai és királynői. Olyan csodálatos Nők, akiknek egyszerűen járnak ilyen kényeztető napok!

Őszinte örömet okozott nekünk is, hogy valóban királynőként érezték magukat a vásárlóink, mint ahogy ezt személyes visszajelzésükben Böbe és Évike is megosztották velünk. Személyes üzenetüket az ő engedélyükkel osztjuk meg veletek:

"Tényleg fantasztikus volt a mai napunk! A fogadtatás első osztályú volt! Nagyon szép és praktikus ruhákat választottunk. Szuper ötletekkel, tanácsokkal láttatok el. Külön köszönet, hogy "rábeszéltél" a smink kipróbálására! Egyszóval nagyon köszönöm a mai napot mindenkinek! Januárban találkozunk Lenkével, Nikivel biztos! Köszönöm!!!!!"

"Köszönöm szépen a szívélyes fogadtatást, fantasztikus nap volt ,,királynőnek" érezhettem magam, a csodálatos sminket amit kaptam és a sok-sok tanácsot egyszóval felejthetetlen nap volt. Köszönöm még egyszer."

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves vásárlónknak, akik megtiszteltek bennünket a jelenlétükkel ezen a különleges eseményen, a Wannabee plus size stílustanácsadás napon.

vissza a divatbloghoz
Plus size mellények különböző alkalmakra

Plus size mellények különböző alkalmakra

Tudtad, hogy a mellény is olyan ruhadarab, amely sok különböző alkalomra szuper választás? Persze, nem mindegy, hogy milyen mellény, és az sem, hogyan viseljük. Megmutatjuk, hogyan viseld stílusosan és kreatívan a Wannabee plus size divat mellényeit.

Tovább
Csillogós plus size ruhák szilveszterre

Csillogós plus size ruhák szilveszterre

A szilveszter az év egyik legjobban várt estéje, nem igaz? Csakhogy sokszor a megfelelő öltözet kiválasztása inkább stresszforrás, mint izgalmas program. Tegyünk róla, hogy ez idén ne így legyen! Íme a legjobb csillogós plus size ruhák szilveszterre, ha egy fancy buliba vagy hivatalos; emellett bemutatjuk azokat a kényelmes viseleteket is, amelyek kiválóan fognak illeni egy családi összejövetelre. Benne vagy? Akkor tarts velünk ebben a cikkben!Mi adjuk az inspirációt, a te dolgod a megvalósítás.

Tovább
Karácsonyi mintás felsők és az ünnepi életérzés

Karácsonyi mintás felsők és az ünnepi életérzés

Tudtad, hogy Amerikában óriási hagyománya van a különböző karácsonyi mintás ruhadaraboknak? Na, és azt, hogy létezik az úgynevezett „csúnya pulcsi” jelenség? Ne izgulj, a Wannabee plus size kollekció marad az igényes, szép daraboknál, ugyanakkor izgalmasnak tartjuk ezt az őrületet. És persze imádjuk az ünnepi ruhadarabokat! Te is? Akkor olvass tovább! Itt vannak a legjobb karácsonyi mintás felsők teltkarcsú nőknek!

Tovább
Mikor illik hosszú alkalmi ruhát viselni?

Mikor illik hosszú alkalmi ruhát viselni?

Összegyűjtöttük neked azokat az eseményeket, ahol talán kevesen jelennek meg maxi ruhában, pedig bátran választhatnák ezeket a ruhacsodákat is. Emellett persze a már megszokott módon mutatunk be alkalmi outfit ötleteket is, hogy ki tudd hozni a megjelenésedből a legtöbbet.

Tovább
Alkalmi plus size divat: nemcsak ruhában lehetsz stílusosan nőies

Alkalmi plus size divat: nemcsak ruhában lehetsz stílusosan nőies

Ha az alkalmi viseletről van szó, legtöbbünknek automatikusan egy szép ruha ugrik be. Bebizonyítjuk, hogy nemcsak egy ruha lehet szuper nőies és elegáns, hanem egy nadrágos alkalmi outfit is. Megmutatjuk, mit és hogyan viselj, úgyhogy neked csak hátra kell dőlni és élvezni a cikken keresztül a divatbemutatót.

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem