Plus size stílustanácsadás program a Wannabee-nél
Betöltés...
Plus size stílustanácsadás program a Wannabee-nél

Plus size stílustanácsadás program a Wannabee-nél

Szeretnél betekintést kapni, hogy milyen lehet úgy vásárolni, hogy közben stílustanácsadással segítjük a döntésed, és még személyre szabott smink tippeket is kapsz? Valódi VIP élmény, ahol királynőnek érezheted magad! 

A Wannabee márkaüzletben (Budapest, Podmaniczky utca 63.) megrendeztük újabb plus size stílustanácsadás napunkat, amelynek során nemcsak abban kapott minden kedves vásárlónk segítséget, hogy milyen ruhadarabokat válasszanak a testalkat típusuknak megfelelően a legkülönfélébb ünnepi eseményekre, de személyre szabott smink tippekkel is gazdagabbak lettek. 

Reggel 10.00 órakor vásárlóink érkezése előtt már ott sorakoztak a vendégváró finomságok is. Friss pogácsával, friss aprósüteménnyel, kávéval, ásványvízzel, üdítőkkel és gyümölcslével vártuk erre a különleges napra a vásárlóinkat. 

Mindenki izgatottan várta az eseményt: a stílustanácsadó csapat, a márkaüzletben a szakértő kollégáink, a sminkmester és egyik modellünk is, aki szintén részese volt ennek a programnak. Másnap reggel az esemény kezdete előtt már készen is álltunk az örömteli találkozásra, erre a szuper hangulatos, és a magabiztos nőiességet ragyogtató divat napra.

Sorban érkeztek a vásárlóink, és közösen kiválasztottuk mindenki számára a saját testalkat típusához és stílusához tökéletesen passzoló alkalmi ruhát. Úgy alakultak át egy napra a Wannabee márkaüzlet öltözői, mintha sztárok öltözője lett volna. Vagy, mint ahogy a filmekben a barátnők shoppingolni mennek, és divatbemutatót tartanak egymásnak a próbafülke előtti tükörben. Mi is úgy adtuk sorban a ruhákat, majd a felpróbálás után vásárlóink az öltözőből kilépve a kinti tükör előtt megmutatták nekünk, hogyan is áll rajtuk a ruha, aminek a választásában segítséget nyújtottunk. Kiegészítőket is javasoltunk hozzá, és mindenki a saját testalkatának megfelelően kapott plus size öltözködési tippeket is.

A vásárlóink a ruhaválasztás előtt vagy után a sminkmester székében ülve egy gyönyörű sminkkel is gazdagabbak lettek, miközben személyre szabott sminktanácsadásban is részesültek. Mindeközben egy finom kávé és pogácsa mellett is beszélgettünk vásárlóinkkal, míg mások épp ruhát próbáltak vagy épp a sminkjük készült el. 

Minden idő értékes idő volt ezen a plus size stílustanácsadás napon, és alig várjuk, hogy újra megrendezzük! Mert bizony, lesz még Wannabee plus size stílustanácsadás nap a márkaüzletünkben 2023-ban is, ahol úgy tudtok ezen a napon vásárolni, mintha sztárok, mintha királynők lennétek. Mert valójában, azok is vagytok! A saját életetek szátrjai és királynői. Olyan csodálatos Nők, akiknek egyszerűen járnak ilyen kényeztető napok!

Őszinte örömet okozott nekünk is, hogy valóban királynőként érezték magukat a vásárlóink, mint ahogy ezt személyes visszajelzésükben Böbe és Évike is megosztották velünk. Személyes üzenetüket az ő engedélyükkel osztjuk meg veletek:

"Tényleg fantasztikus volt a mai napunk! A fogadtatás első osztályú volt! Nagyon szép és praktikus ruhákat választottunk. Szuper ötletekkel, tanácsokkal láttatok el. Külön köszönet, hogy "rábeszéltél" a smink kipróbálására! Egyszóval nagyon köszönöm a mai napot mindenkinek! Januárban találkozunk Lenkével, Nikivel biztos! Köszönöm!!!!!"

"Köszönöm szépen a szívélyes fogadtatást, fantasztikus nap volt ,,királynőnek" érezhettem magam, a csodálatos sminket amit kaptam és a sok-sok tanácsot egyszóval felejthetetlen nap volt. Köszönöm még egyszer."

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves vásárlónknak, akik megtiszteltek bennünket a jelenlétükkel ezen a különleges eseményen, a Wannabee plus size stílustanácsadás napon.


***

Barabás Márta

a Wannabee Kollekció megálmodója

vissza a divatbloghoz
Teltkarcsú divat tippek a nyári fesztiválszezonra

Teltkarcsú divat tippek a nyári fesztiválszezonra

A legjobb helyen vagy, ugyanis ebben a cikkben teltkarcsú divat tippeket szedtünk neked össze, amelyek segítenek magabiztosan belevágni a fesztiválszezonba. Azonban nemcsak outfittekről lesz szó. Egy fesztivál ugyanis a szórakozáson túl másfajta lehetőséget is rejt magában. Mire gondolunk? Tarts velünk, mindjárt eláruljuk.

Tovább
Divatos ruhák plus size nőknek esküvőre eper testalkathoz

Divatos ruhák plus size nőknek esküvőre eper testalkathoz

Összeszedtük a legjobb divatos ruhákat plus size nőknek eper testalkathoz. Azokat az alkalmi ruhadarabokat, amelyek ideális viseletek körte testalkattal rendelkező plus size hölgyek részére, mert optikailag előnyösen befolyásolják az alakot.

Tovább
Mi a különbség az oversize ruhák és a plus size ruhák között?

Mi a különbség az oversize ruhák és a plus size ruhák között?

Tudtad, hogy az oversize és a plus size kifejezést gyakran összekeverik? És azt, hogy meglehetősen sok tévhit kering a köztudatban róluk? Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy ideje tiszta vizet önteni a pohárba. Te is szeretnéd tudni, mi a különbség az oversize ruhák és a plus size ruhák között? Söpörjük félre a téves gondolatokat együtt!

Tovább
Alkalmi ruha ajánlás esküvőre homokóra testalkatú nőknek

Alkalmi ruha ajánlás esküvőre homokóra testalkatú nőknek

A tavasz nemcsak a jó időt hozza el nekünk, de megnyitotta az esküvők szezonját is. Ezért született meg ez a cikksorozatunk, ahol minden testalkat típusra hozunk alkalmi ruha ajánlást esküvőre. Ebben a jelenlegi cikkben az alkalmi ruha ajánlás esküvőre homokóra testalkatú nőknek szól.

Tovább
Tavaszi kiskabátok és kardigánok

Tavaszi kiskabátok és kardigánok

Az átmeneti időjárás jellemzően kihívások elé tud állítani minket az öltözködésben. Ezzel a cikkel hozunk egy kis színt és kedvet ebbe az átmeneti időszakba. Nem utolsó sorban pedig segítséget ahhoz, hogy könnyen ki tudd alakítani az átmeneti időjáráshoz az outfitjeid.

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem