Plus size stílustanácsadás program a Wannabee-nél
Betöltés...
Plus size stílustanácsadás program a Wannabee-nél

Plus size stílustanácsadás program a Wannabee-nél

Szeretnél betekintést kapni, hogy milyen lehet úgy vásárolni, hogy közben stílustanácsadással segítjük a döntésed, és még személyre szabott smink tippeket is kapsz? Valódi VIP élmény, ahol királynőnek érezheted magad! 

A Wannabee márkaüzletben (Budapest, Podmaniczky utca 63.) megrendeztük újabb plus size stílustanácsadás napunkat, amelynek során nemcsak abban kapott minden kedves vásárlónk segítséget, hogy milyen ruhadarabokat válasszanak a testalkat típusuknak megfelelően a legkülönfélébb ünnepi eseményekre, de személyre szabott smink tippekkel is gazdagabbak lettek. 

Reggel 10.00 órakor vásárlóink érkezése előtt már ott sorakoztak a vendégváró finomságok is. Friss pogácsával, friss aprósüteménnyel, kávéval, ásványvízzel, üdítőkkel és gyümölcslével vártuk erre a különleges napra a vásárlóinkat. 

Mindenki izgatottan várta az eseményt: a stílustanácsadó csapat, a márkaüzletben a szakértő kollégáink, a sminkmester és egyik modellünk is, aki szintén részese volt ennek a programnak. Másnap reggel az esemény kezdete előtt már készen is álltunk az örömteli találkozásra, erre a szuper hangulatos, és a magabiztos nőiességet ragyogtató divat napra.

Sorban érkeztek a vásárlóink, és közösen kiválasztottuk mindenki számára a saját testalkat típusához és stílusához tökéletesen passzoló alkalmi ruhát. Úgy alakultak át egy napra a Wannabee márkaüzlet öltözői, mintha sztárok öltözője lett volna. Vagy, mint ahogy a filmekben a barátnők shoppingolni mennek, és divatbemutatót tartanak egymásnak a próbafülke előtti tükörben. Mi is úgy adtuk sorban a ruhákat, majd a felpróbálás után vásárlóink az öltözőből kilépve a kinti tükör előtt megmutatták nekünk, hogyan is áll rajtuk a ruha, aminek a választásában segítséget nyújtottunk. Kiegészítőket is javasoltunk hozzá, és mindenki a saját testalkatának megfelelően kapott plus size öltözködési tippeket is.

A vásárlóink a ruhaválasztás előtt vagy után a sminkmester székében ülve egy gyönyörű sminkkel is gazdagabbak lettek, miközben személyre szabott sminktanácsadásban is részesültek. Mindeközben egy finom kávé és pogácsa mellett is beszélgettünk vásárlóinkkal, míg mások épp ruhát próbáltak vagy épp a sminkjük készült el. 

Minden idő értékes idő volt ezen a plus size stílustanácsadás napon, és alig várjuk, hogy újra megrendezzük! Mert bizony, lesz még Wannabee plus size stílustanácsadás nap a márkaüzletünkben 2023-ban is, ahol úgy tudtok ezen a napon vásárolni, mintha sztárok, mintha királynők lennétek. Mert valójában, azok is vagytok! A saját életetek szátrjai és királynői. Olyan csodálatos Nők, akiknek egyszerűen járnak ilyen kényeztető napok!

Őszinte örömet okozott nekünk is, hogy valóban királynőként érezték magukat a vásárlóink, mint ahogy ezt személyes visszajelzésükben Böbe és Évike is megosztották velünk. Személyes üzenetüket az ő engedélyükkel osztjuk meg veletek:

"Tényleg fantasztikus volt a mai napunk! A fogadtatás első osztályú volt! Nagyon szép és praktikus ruhákat választottunk. Szuper ötletekkel, tanácsokkal láttatok el. Külön köszönet, hogy "rábeszéltél" a smink kipróbálására! Egyszóval nagyon köszönöm a mai napot mindenkinek! Januárban találkozunk Lenkével, Nikivel biztos! Köszönöm!!!!!"

"Köszönöm szépen a szívélyes fogadtatást, fantasztikus nap volt ,,királynőnek" érezhettem magam, a csodálatos sminket amit kaptam és a sok-sok tanácsot egyszóval felejthetetlen nap volt. Köszönöm még egyszer."

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves vásárlónknak, akik megtiszteltek bennünket a jelenlétükkel ezen a különleges eseményen, a Wannabee plus size stílustanácsadás napon.


***

Barabás Márta

a Wannabee Kollekció megálmodója

vissza a divatbloghoz
Önbizalom mid-size és plus size nőként

Önbizalom mid-size és plus size nőként

Az érzés, hogy „nem vagyok elég jó” gyakran gyökerezik a negatív belső párbeszédben, mid-size és plus size nőknél sokszor a társadalmi elvárásokban, és a másokhoz való állandó hasonlítgatásban. Az ilyen érzések nemcsak az önbizalmat, hanem az általános jólétet is befiolyásolja, korlátozva azt, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet éljünk. De hogyan alakíthatjuk ki az önbizalmunkat, és mit tehetünk azért, hogy abbahagyjuk a másokkal való állandó összehasonlítást? Ebben a cikkben mélyebben belemerülünk ezekbe a kérdésekbe, és útmutatót is hoztunk segítségül az önbizalom erősítésére.

Tovább
Az önszeretet művészete mid-size és plus size nőként: Út a boldogabb élethez

Az önszeretet művészete mid-size és plus size nőként: Út a boldogabb élethez

Az önszeretet fogalma az utóbbi években sokkal nagyobb figyelmet kapott, különösen a mentális egészséggel és a testképpel kapcsolatban. Mid-size és plus size nőként az önszeretet gyakorlása különösen fontos, mivel a társadalom szépségideáljai és a közösségi média nyomása gyakran elnyomó hatással lehetnek. Ebben a cikkben felfedezzük, miért elengedhetetlen az önszeretet, hogyan kapcsolódik a jobb önbecsüléshez, és miként segíthet a boldogabb élet elérésében.

Tovább
Az önelfogadás egy master coach tapasztalatai alapján

Az önelfogadás egy master coach tapasztalatai alapján

A Wannabee Kollekció és a Schüssler Natúrkozmetikumok közös kampánya, az „Engedd meg magadnak a ragyogást!” kapcsán az önelfogadás témájában készítettünk egy interjút Dr. Gulácsi Bernadettel. Ebben az interjúban számos olyan dolog megvilágításra került, ami minden mid-size és plus size nőnek segítséget jelenthet a nőiességének a megélésében az önelfogadáson keresztül.

Tovább
Az önelfogadás útja: megerősítés, nem feladás!

Az önelfogadás útja: megerősítés, nem feladás!

Az önelfogadás a mid-size és plus size nők számára sokszor félreértett fogalom. Sokan úgy gondolják, hogy az önelfogadás megalkuvást és saját maguk feladását jelenti. De mit is jelent valójában az önelfogadás? Olvasd el blogcikkünket, amelyben nemcsak erre a kérdésre adunk valaszt, de 5+1 tippet is hoztunk, hogy mit tehetsz érte.

Tovább
Divat, stílus és önértékelés - A nőiesség ragyogása a tökéletesség illúzója néllkül

Divat, stílus és önértékelés - A nőiesség ragyogása a tökéletesség illúzója néllkül

Az, amit viselünk - akár tudatában vagyunk, akár nem - kifejezi azt is, amit gondolunk saját magunkról. A ruhák nem csupán külső megjelenésünket formálják, hanem belső énünket is tükrözik. Mi több, ez fordítva is működik! Amikor belül kevésbé érezzük magunkat jól a bőrünkben, kevésbé vagyunk magabiztosak, egy csinos, egyéniségünket pozitívan kifejező, és alkatunkat előnyöesen befolyásoló ruhadarab hatással tud lenni az énképünkre is. Következésképpen a megfelelően kiválasztott ruhadarabok nemcsak a külső megjelenésünket emelik, hanem pozitív hatással vannak a belső énképünkre is.

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem