Őszi és téli trendkalauz
Betöltés...
Őszi és téli trendkalauz – Válassz egy stílusos mellény!

Őszi és téli trendkalauz – Válassz egy stílusos mellény!

A mellény az utóbbi években nem volt akkora divat, mint most az idén! Bár nem lehet azt mondani, hogy nem volt divatos viselet az utóbbi években, de valahogy nem került be a vezető trendek közé. Nem úgy, mint most! 

Az idei évben tavasszal az egész évet meghatározóan berobbant a divat legnagyobb visszatérőjeként, és a nagy kedvence az őszi és téli szezonnak is!  

Arra figyelj, amikor mellényt választasz, van, amelyik csak nadrágos szettel passzol. Ezek azok a szélálló anyagból készült mellények, amelyek enyhén pufi, sportos darabok. Olyan alapdarabok, amelyek nemcsak extra komfortérzetet adnak a hűvös őszi és téli napokon, de szuper trendi megjelenést is nyújtanak.

Dobd fel a sportos feelinget egy sikkes színnel, és a lezser stílushoz egy szuper feminin összhatást varázsolsz. Mint például a Wannabee Kollekció LIZIN mellénye , amely egy ellenállhatatlan darab a sportos mellény kategóriában! 

Ha egy sikkes és pihe-puha mellényt keresel, amelyet akár szoknyával is bátran viselhetsz, tökéletes választás az irha jellegű anyag. Ha ezt fűszerezed egy kellemes púder, ekrü, mogyoró, vagy a jolly joker fekete színnel, akkor a trendek királynője leszel. Az sem elhanyagolható szempont, ezeket a színeket a legtöbb színnel tudod párosítani. A Wannabee VENNA mellénye tökéletes választás.

Ne hagyd ki szezon legnagyobb trendjét, a mellényt! Nemcsak azért, mert most nagyon hódít, hanem azért is, mert szuper komfortos viselet, és feldobja a szetted amitől a megjelenésedet is izgalmasabbá teszed. 


***

Barabás Márta

a Wannabee Kollekció megálmodója

vissza a divatbloghoz
Önbizalom mid-size és plus size nőként

Önbizalom mid-size és plus size nőként

Az érzés, hogy „nem vagyok elég jó” gyakran gyökerezik a negatív belső párbeszédben, mid-size és plus size nőknél sokszor a társadalmi elvárásokban, és a másokhoz való állandó hasonlítgatásban. Az ilyen érzések nemcsak az önbizalmat, hanem az általános jólétet is befiolyásolja, korlátozva azt, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet éljünk. De hogyan alakíthatjuk ki az önbizalmunkat, és mit tehetünk azért, hogy abbahagyjuk a másokkal való állandó összehasonlítást? Ebben a cikkben mélyebben belemerülünk ezekbe a kérdésekbe, és útmutatót is hoztunk segítségül az önbizalom erősítésére.

Tovább
Az önszeretet művészete mid-size és plus size nőként: Út a boldogabb élethez

Az önszeretet művészete mid-size és plus size nőként: Út a boldogabb élethez

Az önszeretet fogalma az utóbbi években sokkal nagyobb figyelmet kapott, különösen a mentális egészséggel és a testképpel kapcsolatban. Mid-size és plus size nőként az önszeretet gyakorlása különösen fontos, mivel a társadalom szépségideáljai és a közösségi média nyomása gyakran elnyomó hatással lehetnek. Ebben a cikkben felfedezzük, miért elengedhetetlen az önszeretet, hogyan kapcsolódik a jobb önbecsüléshez, és miként segíthet a boldogabb élet elérésében.

Tovább
Az önelfogadás egy master coach tapasztalatai alapján

Az önelfogadás egy master coach tapasztalatai alapján

A Wannabee Kollekció és a Schüssler Natúrkozmetikumok közös kampánya, az „Engedd meg magadnak a ragyogást!” kapcsán az önelfogadás témájában készítettünk egy interjút Dr. Gulácsi Bernadettel. Ebben az interjúban számos olyan dolog megvilágításra került, ami minden mid-size és plus size nőnek segítséget jelenthet a nőiességének a megélésében az önelfogadáson keresztül.

Tovább
Az önelfogadás útja: megerősítés, nem feladás!

Az önelfogadás útja: megerősítés, nem feladás!

Az önelfogadás a mid-size és plus size nők számára sokszor félreértett fogalom. Sokan úgy gondolják, hogy az önelfogadás megalkuvást és saját maguk feladását jelenti. De mit is jelent valójában az önelfogadás? Olvasd el blogcikkünket, amelyben nemcsak erre a kérdésre adunk valaszt, de 5+1 tippet is hoztunk, hogy mit tehetsz érte.

Tovább
Divat, stílus és önértékelés - A nőiesség ragyogása a tökéletesség illúzója néllkül

Divat, stílus és önértékelés - A nőiesség ragyogása a tökéletesség illúzója néllkül

Az, amit viselünk - akár tudatában vagyunk, akár nem - kifejezi azt is, amit gondolunk saját magunkról. A ruhák nem csupán külső megjelenésünket formálják, hanem belső énünket is tükrözik. Mi több, ez fordítva is működik! Amikor belül kevésbé érezzük magunkat jól a bőrünkben, kevésbé vagyunk magabiztosak, egy csinos, egyéniségünket pozitívan kifejező, és alkatunkat előnyöesen befolyásoló ruhadarab hatással tud lenni az énképünkre is. Következésképpen a megfelelően kiválasztott ruhadarabok nemcsak a külső megjelenésünket emelik, hanem pozitív hatással vannak a belső énképünkre is.

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem