Nagy őszi gardróbrendezés
Betöltés...
Nagy őszi gardróbrendezés

Nagy őszi gardróbrendezés

Az évszakok változásával az is alakul, hogy milyen ruhákat szeretünk és milyet tudunk viselni. Lassan, de biztosan a vékonyabb szoknyák átadják helyüket a melegebb ruháknak, több réteget készítünk elő. Hogyan legyél stílusos ősszel is? Állítsd össze az ideális Wannabee őszi gardróbod!

A ruhatárad felmérése

Kezdjük az elején, méghozzá azzal, hogy csinálj egy kis káoszt! Vedd elő azokat a ruháidat, amelyeket kifejezetten ősszel szeretnél hordani, és azokat is, amelyek jelenleg is a szekrényedben vannak. Általában ilyenkor már ránézésre is kiderül, hogy elég sokféléből lehet válogatni, viszont nem mindegyik illik a változékony évszakhoz.

Az évszakhoz illő ruhák átválogatása

A nyári ruhák, vékony szoknyák, felsők, amelyeket nem tudsz felvenni egy pulóver alá, mehetnek egy kupacba. Ezeket tedd hátra, ha van rá tered, akkor külön polcra.

Előkerülnek a nadrágok, vastagabb anyagú szoknyák, a blézerek, kabátok, minden olyan, amelyek által rétegesen tudsz öltözködni, és lehetőség szerint felkészülni különböző helyzetekre is. Legyen szó egy átlagos munkanapról, vagy üzleti megbeszélésről, gondold át azt is, hogy minden eseményre tudnál jelenleg egy szettet összeállítani?

Ha a gardróbod rendezésénél azt tapasztalod, hogy valami bizony hiányzik, akkor nézz szét őszi kollekciónk nőies darabjai között akár nadrág, blézer, kabát, vagy bármi más hiányzik, amivel szeretnéd felfrissíteni az őszi gardróbod. 

Az ősz színei – használd bátran!

Az ősz tele van színekkel: vörös, sárga, földszínek közül a barna, illetve a természetes zöld – élj velük! Ha már rendezed a gardróbot, és elteszed a nyári ruhákat, gyakran a színes-pompás, virágos-mintás szoknyák, felsők is elbújnak. Gondolhatod azt, hogy ezek az élénk minták őszre nem valóak, de ez tévhit. Még a virágmintás darabok is ugyanúgy hódítanak ősszel is a divatban, csak egy kicsit más stílusban, és más ruha anyagokon. Bátran dobd fel a mindennapjaid ősszel is mintás, vagy színes ruhadarabokkal! Ne feledd: a színek árnyalataival is tudsz játszani, és bármilyen színtípus is legyél (hideg, meleg, ősz, tél, tavasz, nyár), a Wannabee oldalán a színtípusodnak megfelelően is tudsz válogatni, hiszen plus size kollekciónk nemcsak stílusokban, de színekben is gazdag. Így egyszerre teheted színesebbé, és önazonosabbá is az őszi gardróbod.

A gardróbod titkos hozzávalója

Talán nem is gondolnád, de ha a gardróbról beszélünk, hajlamosak vagyunk „csak” a ruháinkra, esetleg a táskára, cipőre asszociálni, de ne feledkezzünk meg az egyszerű mégis nagyszerű kiegészítőről a nagyobb őszi kendőkről és sálakról sem, amely minden szettet feldob!

+1. Kincs vagy szemét?

Ha láttad valaha a Szex és New York c. film első részét, akkor ott szembesülhettél azzal, hogy bizony a ruhaimádó Carrie is kénytelen volt megválni azoktól a ruháitól, amelyek évek (de lehet, hogy évtized is volt) óta, ott álltak a szekrényében. Noha ő költözés miatt tette ezt, te is lépd meg, hiszen a gardróbod frissítésért kiált ha az idén ősszel már nem tudsz megújulni vele. Ne feledd, hogy a sok mosástól elhasználódott darabokat pedig egyenesen kötelező is cserélni egy szuper nőies nőnek.

A gardróbrendezést összekötheted egy csajos estével is, ahol akár egymással is cserélni tudtok, továbbadhatod jó helyre a már megunt dolgaid, de félre is teheted, hátha a következő évszakban felveszed – egy-két darabnál ez is járható, de a következő válogatásnál szórd ki, ha addig nem viselted egyáltalán azt a ruhadarabot.

Legyél vállalkozó szellemű! Később még hálás leszel magadnak az őszi gardróbod frissítéséért, hiszen mindennap olyan ruhadarabokat fogsz viselni, amelyekben jól érzed magad, szebbé teszik a napod, és így jó közérzettel vágsz bele az új kihívásokba!
Wannabee plus size divat őszi kollekció

vissza a divatbloghoz
Divat, stílus és önértékelés - A nőiesség ragyogása a tökéletesség illúzója néllkül

Divat, stílus és önértékelés - A nőiesség ragyogása a tökéletesség illúzója néllkül

Az, amit viselünk - akár tudatában vagyunk, akár nem - kifejezi azt is, amit gondolunk saját magunkról. A ruhák nem csupán külső megjelenésünket formálják, hanem belső énünket is tükrözik. Mi több, ez fordítva is működik! Amikor belül kevésbé érezzük magunkat jól a bőrünkben, kevésbé vagyunk magabiztosak, egy csinos, egyéniségünket pozitívan kifejező, és alkatunkat előnyöesen befolyásoló ruhadarab hatással tud lenni az énképünkre is. Következésképpen a megfelelően kiválasztott ruhadarabok nemcsak a külső megjelenésünket emelik, hanem pozitív hatással vannak a belső énképünkre is.

Tovább
Lenyűgöző divatélmény: azték mintás egyedi Wannabee kollekció

Lenyűgöző divatélmény: azték mintás egyedi Wannabee kollekció

A divat nemcsak ruhadarabokat jelent, hanem egy életérzést is, amely kreativitással, szabadsággal és kalandokkal van tele. Fedezd fel cikkünkben, hogyan varázsolhatják az egyedi színek és minták az öltözködést egy igazi izgalmas és lenyűgöző utazássá!

Tovább
Útmutató a tavaszi gardróbfrissítéshez: amit minden nőnek érdemes tudni!

Útmutató a tavaszi gardróbfrissítéshez: amit minden nőnek érdemes tudni!

Megújulni minden évszakban lehet, mégis a legtöbb nő, ilyenkor tavasszal érzi, hogy itt az ideje, hogy új szemmel nézzen a világra, és a világ új szemmel nézzen rá. Ebben az időszakban egy komplett stílusváltás is megfogalmazódik sok nőben. Ez a cikk abban lesz a segítségedre, hogy elkerüld azt a 4+1 hibát, amelyet sok nő elkövet a gardróbfrissítés során. Valamint útmuatót is kapsz, ami segít az ideális gardrób kialakításában.

Tovább
Hogyan legyek hódítóan sikkes nő?

Hogyan legyek hódítóan sikkes nő?

Ebben a cikkben nemcsak arra a kérdésre kapsz választ, hogy mit jelent sikkes nőnek lenni! Szuper outfit inspirációkat is találsz, és bemutatunk neked néhány fő pontot is, amely segíthet kihozni önmagadból a sikkes nők stílusos könnyedségét és magabiztosságát. Útmutatást és aranyszabályokat is kapsz. Tehát ez a cikk abban segít, hogy még inkább ki tudd hozni magadból az ízig-vérig, önmagával tisztában lévő, értékeit élő nőt.

Tovább
Mid-size és plus size divat: Az érték és a sokszinűség kifejeződése

Mid-size és plus size divat: Az érték és a sokszinűség kifejeződése

Mit jelent a mid-size méret? Mi a különbség a mid-size és a plus size divat között? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapsz ebből a cikkből, és még sok érdekes információt is megosztunk veletek a mid-size és plus size divat világából.

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem