Nagy őszi gardróbrendezés
Betöltés...
Nagy őszi gardróbrendezés

Nagy őszi gardróbrendezés

Az évszakok változásával az is alakul, hogy milyen ruhákat szeretünk és milyet tudunk viselni. Lassan, de biztosan a vékonyabb szoknyák átadják helyüket a melegebb ruháknak, több réteget készítünk elő. Hogyan legyél stílusos ősszel is? Állítsd össze az ideális Wannabee őszi gardróbod!

A ruhatárad felmérése

Kezdjük az elején, méghozzá azzal, hogy csinálj egy kis káoszt! Vedd elő azokat a ruháidat, amelyeket kifejezetten ősszel szeretnél hordani, és azokat is, amelyek jelenleg is a szekrényedben vannak. Általában ilyenkor már ránézésre is kiderül, hogy elég sokféléből lehet válogatni, viszont nem mindegyik illik a változékony évszakhoz.

Az évszakhoz illő ruhák átválogatása

A nyári ruhák, vékony szoknyák, felsők, amelyeket nem tudsz felvenni egy pulóver alá, mehetnek egy kupacba. Ezeket tedd hátra, ha van rá tered, akkor külön polcra.

Előkerülnek a nadrágok, vastagabb anyagú szoknyák, a blézerek, kabátok, minden olyan, amelyek által rétegesen tudsz öltözködni, és lehetőség szerint felkészülni különböző helyzetekre is. Legyen szó egy átlagos munkanapról, vagy üzleti megbeszélésről, gondold át azt is, hogy minden eseményre tudnál jelenleg egy szettet összeállítani?

Ha a gardróbod rendezésénél azt tapasztalod, hogy valami bizony hiányzik, akkor nézz szét őszi kollekciónk nőies darabjai között akár nadrág, blézer, kabát, vagy bármi más hiányzik, amivel szeretnéd felfrissíteni az őszi gardróbod. 

Az ősz színei – használd bátran!

Az ősz tele van színekkel: vörös, sárga, földszínek közül a barna, illetve a természetes zöld – élj velük! Ha már rendezed a gardróbot, és elteszed a nyári ruhákat, gyakran a színes-pompás, virágos-mintás szoknyák, felsők is elbújnak. Gondolhatod azt, hogy ezek az élénk minták őszre nem valóak, de ez tévhit. Még a virágmintás darabok is ugyanúgy hódítanak ősszel is a divatban, csak egy kicsit más stílusban, és más ruha anyagokon. Bátran dobd fel a mindennapjaid ősszel is mintás, vagy színes ruhadarabokkal! Ne feledd: a színek árnyalataival is tudsz játszani, és bármilyen színtípus is legyél (hideg, meleg, ősz, tél, tavasz, nyár), a Wannabee oldalán a színtípusodnak megfelelően is tudsz válogatni, hiszen plus size kollekciónk nemcsak stílusokban, de színekben is gazdag. Így egyszerre teheted színesebbé, és önazonosabbá is az őszi gardróbod.

A gardróbod titkos hozzávalója

Talán nem is gondolnád, de ha a gardróbról beszélünk, hajlamosak vagyunk „csak” a ruháinkra, esetleg a táskára, cipőre asszociálni, de ne feledkezzünk meg az egyszerű mégis nagyszerű kiegészítőről a nagyobb őszi kendőkről és sálakról sem, amely minden szettet feldob!

+1. Kincs vagy szemét?

Ha láttad valaha a Szex és New York c. film első részét, akkor ott szembesülhettél azzal, hogy bizony a ruhaimádó Carrie is kénytelen volt megválni azoktól a ruháitól, amelyek évek (de lehet, hogy évtized is volt) óta, ott álltak a szekrényében. Noha ő költözés miatt tette ezt, te is lépd meg, hiszen a gardróbod frissítésért kiált ha az idén ősszel már nem tudsz megújulni vele. Ne feledd, hogy a sok mosástól elhasználódott darabokat pedig egyenesen kötelező is cserélni egy szuper nőies nőnek.

A gardróbrendezést összekötheted egy csajos estével is, ahol akár egymással is cserélni tudtok, továbbadhatod jó helyre a már megunt dolgaid, de félre is teheted, hátha a következő évszakban felveszed – egy-két darabnál ez is járható, de a következő válogatásnál szórd ki, ha addig nem viselted egyáltalán azt a ruhadarabot.

Legyél vállalkozó szellemű! Később még hálás leszel magadnak az őszi gardróbod frissítéséért, hiszen mindennap olyan ruhadarabokat fogsz viselni, amelyekben jól érzed magad, szebbé teszik a napod, és így jó közérzettel vágsz bele az új kihívásokba!
Wannabee plus size divat őszi kollekció

vissza a divatbloghoz
A divat anyagai - hasznos tudnivalók egyszerűen és érthetően

A divat anyagai - hasznos tudnivalók egyszerűen és érthetően

A divat és ruházat világában az anyagok sokszínűsége és tulajdonságai meghatározzák a viselés kényelmét és stílusát. Mindannyian találkozunk különböző textíliákkal, de mi is rejlik ezek mögött? Ebben a cikkben egyértelműen és közérthetően bemutatjuk a divatipar legfontosabb alapanyagait.

Tovább
Teltkarcsú ruhák őszi programokhoz

Teltkarcsú ruhák őszi programokhoz

Az ősz is számtalan élményt nyújt, amelyet a megjelenésünkkel is emelni tudunk. A színes őszi programok, és az évszak idilli hangulata ihlette a Wannabee plus size divat izgalmas, őszi kollekcióját a szezon legnagyobb trendszíneire építve.

Tovább
Ismerd meg a Wannabee plus size kollekció 3 modelljét!

Ismerd meg a Wannabee plus size kollekció 3 modelljét!

Üdvözlünk az egyedi, nőies plus size divat és az önbizalom világában. Bemutatjuk nektek a stílusos és szuper feminin Wannabee plus size kollekció modelljeit, akik a magabiztos nőiesség kifejezői. Ebben a különleges bemutatóban elhozzuk nektek a divat sokszínűségét és az inspiráló történeteket, amelyek mögöttük rejlenek. Modelljeinken keresztül bemutatjuk, hogy az önbizalom, minden plus size nő számára elérhető.

Tovább
Őszi divat színtrend 2023

Őszi divat színtrend 2023

Ha szeretnéd követni a divatot, és szeretnéd tudni, hogy milyen divatszínek vannak 2023 őszén, illetve a téli szezonban, a legjobb helyen jársz. Ebben a cikkben ugyanis bemutatjuk a világ legnagyobb divatházainak, a világ legnevesebb divatbemutatóin és divat hetein debütált őszi színtrendet. Természetesen a 2023-as őszi színtrend visszaköszön a Wannabee plus size divatban is, és az új őszi szezonban ezekkel a trendszínekkel terveztük mi is izgalmas kollekciónkat.

Tovább
Molett szépségideálok mutatják meg a nők sokszínűségét

Molett szépségideálok mutatják meg a nők sokszínűségét

A molett szépségideálok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a divatvilágban. Miért jó hír ez a nőknek a 21. században? Azért, mert mindenhonnan a tökéletes testtel kapcsolatos sztereotípiák és elvárások ömlenek ránk. Miközben a szépség nagyon sokféle. És éppen ettől izgalmas, hogy nincs standard szépség - ha kinézünk a szűk korlátok mögül, akkor látjuk - hogy a szépség többféle...

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem