Mikor illik hosszú alkalmi ruhát viselni?
Betöltés...
Mikor illik hosszú alkalmi ruhát viselni?

Mikor illik hosszú alkalmi ruhát viselni?

Te is gyakran ábrándozol arról, hogy a nagyobb eseményeken milyen ruhában fogsz megjelenni? Képzeletben egymáshoz illeszted a darabokat, aztán vidáman lépsz a gardróbhoz? Bevalljuk, mi gyakran futtatunk ilyen képeket fejben. Olyan jó érzés megtervezni, ragyogóvá tenni, majd megvalósítani a megjelenésünket. Most is pontosan ezt fogjuk tenni. Sokszor felmerült már az a kérdés, hogy maxi alkalmi ruhát hová lehet felvenni? És bizony sok esemény számításba jöhet! Együtt megnézzük, mikor illik hosszú alkalmi ruhát viselni, majd elengedjük a kezed, és hagyjuk, hogy megvalósítsd eszményi maxi alkalmi ruha álmod a Wannabee kollekció alkalmi ruhái között válogatva.

Összegyűjtöttük neked azokat az eseményeket, ahol talán kevesen jelennek meg maxi ruhában, pedig bátran választhatnák ezeket a ruhacsodákat is. Emellett persze a már megszokott módon mutatunk be alkalmi outfit ötleteket is, hogy ki tudd hozni a megjelenésedből a legtöbbet. Benne vagy? Igen? Akkor készíts be magadnak egy kávét, és ábrándozzunk együtt! (Úgyis megérdemelsz egy kis pihenést, nem igaz? De!)

Milyen eseményen illik hosszú alkalmi ruhát viselni?

Több olyan alkalom is van egy évben, amikor megmutathatod, milyen tündöklő is vagy kedvenc maxi ruhádban. Gondoljuk egy operaelőadásra, egy táncgálára, vagy épp egy céges ünnepi rendezvényre egy szuper elegáns helyen.

Ugyanakkor a maxi plus size ruha akkor is előnyös választás, ha eljegyzési partid lesz, egy kastélyban rendezett elegáns esküvőre vagy hivatalos, az örömanyának pedig bármilyen esküvői helyszínen tökéletes választás. Ne feledkezzünk meg arról sem, amikor valamilyen fontos családi eseményre vagy hivatalos mint például egy elegáns tematikára épített közös karácsonyi ünnepség.

Sőt, te magad is teremthetsz olyan alkalmakat, amikor egy ultra elegáns outfit, a maxi alkalmi ruha kaphat szerepet. Gondolunk itt egy barátokkal szervezett, évvégi vacsorára egy fancy étteremben, ahol együtt ünnepelhetitek meg, hányféle módon hoztátok ki magatokból a legtöbbet az évben.

A mérföldkövek, az egyéni ünneplések egy kissé háttérbe vannak szorulva a hétköznapok rohanása miatt, ugyanakkor mindig dönthetsz másképp. Választhatod azt, hogy az önszeretet jeleként időről időre megünnepled önmagad.

Hosszú alkalmi ruha operába

Ne tévesszen meg az, ha néhány olyan outfittet is látsz egy oper előadáson, amely inkább hasonlít egy kisebb esemény alkalmi viseletére. Sőt, olyat is láthatsz ami jobban hasonlít egy hétköznapi viseletre mint egy alkalmi outfitre. Az operába az ötözködési etikett szerint maxi alkalmi ruhát abszolút illik viselni. Legyél te az, aki ad az öltözködési etikettre, és ezzel is hangsúlyozod a női eleganciát és kifinomultságot. Ajánljuk AMAELL maxi alkalmi ruhánkat.

alkalmi maxi ruha, Wannabee kollekció, plus size fashion

Bátran választhasz csipke és muszlin kombinációval is ruhát, amely egyszerre érzékien nőies és stlíusosan elegáns. Mint például CALISA maxi alkalmi ruhánk.

elegáns maxi ruhák, maxi plus size ruha, Wannabee plus size divat

Maxi alkalmi ruha elegáns céges rendezvényekre

Maxi alkalmi ruha elegáns céges rendezvényekre? Természetesen! Sőt, inkább azt mondjuk: csak bátran! Választhatsz például egy fekete, sötétkék vagy akár egy királykék darabot háromnegyedes ujjal, nőies dekoltázzsal, amelyet egy mell alatt futó láncdísz emeli a megfejlenésed fényét. Mint például THILDA maxi ruhánk. Egy a fekete maxi ruhát egy vörös magassarkú cipővel és táskával könnyen feldobhatod. Ha a sötkéket választod, akkor egy sötkék magassarkú cipő és egy fehér alkalmi táska ideális párosítás. Ha királykék színt választod fekete kiegészítőket ajánlunk hozzá.

Legyen szó egy nagyobb évfordulós eseményről, vagy egy elegáns karácsonyi partiról a cégnél, nem kell aggódnod a szetted miatt!

A céges elegáns rendezvényeknél arra kell ügyelned, hogy a maxi ruhád a visszafogott nőies eleganciát tükrözze, kerüld a túl sok csipkét és a túl sok muszlin párosítását és a túl mély dekoltázst. Persze ez nem jeletni azt, hogy például a csipke vagy a muszlin anyagot teljesen el kell kerülnöd. A lényeg a nem hivalkodó, finom elegancia, mint például AMAELL alkalmi maxi ruhánknál, ahol a kétrétegű szoknyarész felső részén a muszlin a kifonomult nőies eleganciát tükrözi. 

Milyen ruhát válasszak esküvőre vagy eljegyzési partira?

A hosszú alkalmi ruha teltkarcsú nőknek remek választás eljegyzésre vagy akár az esküvőre is. A maxi ruhák ráadásul optikailag gyönyörűen nyújták az alakot. Már látjuk is, ahogy örömanyaként bevonulsz mint egy anyakirálynő egy csipke és muszlin kombinációval készült, royál kék ruhában kastélyba, ahol összeadják a jegyespárt. 

Netán vendégként veszel részt az eljegyzési bulin vagy az esküvőn? Ne izgulj, attól még nem kell lemondanod a maxi plus size ruhákról. A Wannabee kínálatában többféle stílusú és fazonú darab közül válogathatsz, ráadásul még egy cikket is írtunk már a témában. A "Hogyan válassz molett alkalmi ruhát esküvőre?" cikket a címre kattintva érheted el, amelyben nemcsak maxi alkalmi ruha ajánlásról olvashatsz. 

Mostantól, ha felmerül benned a „milyen ruhát válasszak eljegyzési partira vagy esküvőre?” kérdés, azonnal ott lesz kéznél a válasz is. Nem kell azon izgulnod, hogy tanácstalannak érzed magad, így a készülődést is inkább a várakozás izgalma itatja át, mintsem a bizonytalanság.

 Nézzük meg először, hogy az érzéki elegancia (amit a csipke és muszlin anyag kombinációja ad) a szuper nőies stílussal kombinálva mikor választható mint maxi ruha egy eljegyzési partira vagy esküvőre?

Amennyiben a te eljegyzési partyd van, akkor mesés választás például CALIS maxi alkalmi ruhánk, és bátran választhatod a piros vagy bordó színt is.

Örömanyaként bármilyen helszínen viselheted, vendégként pedig akkor, ha egy elegáns helyszínen van az esküvő, mint péládul egy kastélyban. Illetve olyan tematikus esküvőkön is viselheted vendégként, amelynek témája az ultra elegáns megjelenéshez köthető. Viszont van egy aranyszabály, hogy vendégként ne viselj bordó vagy piros színt, amely a menyecske ruhát jelképezi, kivéve, ha a tematikus esküvő a piros színre épül. 

Akár eljegyzési party, akár esküvő, vannak olyan maxi alkalmi ruhák, amelyet bármikor - bármilyen helyszínről és alkalomról is legyen szó - bátran viselhetsz. Sőt, ezek azok maxi ruhák, amelyeket akár hétköznap is tökéletes outfittek amikor a szuper nőiességed akarod tükrözni magadról. Ezeknek a csodás maxi ruháknak a szinte "bárhová viselhető" trükkje abban rejlik, hogy a mintás anyag egyszerre tükröz letisztultságot és modern eleganciát, amely a maxi kivitelézéssel párosulva a nőiességet a non plus ultrára emeli. Mint például VIÉRIA ruhánk. Ezt a maxi ruhát bátran viselheted bármilyen esküvőn és eljegyzési partin is vendégként. 

Maxi plus size ruha karácsonyra

A „mikor illik hosszú alkalmi ruhát viselni?” kérdésre adott válaszok nem lennének teljesek, ha nem térnénk ki a szeretet ünnepére, a karácsonyra. Valljuk be, ez nem feltétlenül az az alkalom, amikor eszünkbe jutnak a maxiruhák. Pedig… Miért ne?

Miért ne lehetne elegáns családi karácsonyt szervezni? Miért ne lehetne megadni a módját? Miért ne lehetne nem csak úgy „túllenni” az év ezen napjain, hanem ünneplőbe öltözve megtisztelni magunkat és egymást?

Sokaktól lehet hallani, hogy a karácsony sem olyan már, mint régen. Igen ám, csakhogy az ünnep tőlünk lesz olyan, amilyen. Attól, amit mi beleteszünk. Ha jó érzéseket, szeretetet, minőségi időt és ünnepi megjelenést teszünk bele, akkor ezt fogjuk tudni kivenni is belőle.

Melegítőnadrágban talán nem fog megjönni az ünnepi hangulat, ugyanakkor egy maxi meggy színű ruhában, amely tipikusan egy karácsonyi szín, sokkal inkább. Egy szép fülbevaló, nyaklánc, izgalmas készülődés, és máris jobb hangulatban üljük körbe a finomságokkal megrakott asztalt.

És itt ne feledkezzünk meg a midi ruhákról sem. Amely bár nem földig érő alkalmi ruha, mégis a hosszú alkalmi ruhák kategóriában azért benne lehet. Egy csipke és muszlin anyagkombinációval készült midi ruha az a ruha, amely gondolkodás nélkül bármilyen eseményen megállja a helyét. Mint például SANDY midi ruhánk. Legyen szó céges karácsonyi partiról, családi karácsonyi ünneplésről, eljegyzési partiról, opera előadásról, színházi előadásról, egy vacsora randevúról egy fancy étteremben, vagy akár egy esküvői alkalmi ruháról. 

Hosszú alkalmi ruha teltkarcsú nőknek

Ne feledd, a hosszú alkalmi ruhák nemcsak ultra nőiesek, és a non plus utlrát jelentik a stlíusos megjelenésben, de optikaliag előnyösen befolyásolják és nyújták az alakot. A Wannabee-nél nagy gondot fordítunk arra is, hogy mindemellett a viselete is komfortos, kényelmes legyen. Nemcsak a megjelenésed lesz finom és nőies, de nem kell feszengened sem benne. Mennyivel másabb így jelen lenni az ünnepek alatt!

Arra biztatunk, hogy pezsdítsd fel az ünnepi hangulatot! Bátran válassz akár a családi ünnepléshez egy szuper nőies maxi ruhát. Készülődj úgy rá, ahogy egy céges rendezvényre tennéd, csak több meghittséget és szeretetet beleadva. Itt a remek alkalom, hogy olyanná varázsold ezt az ünnepet, amilyenné szeretnéd.

Csak rajtad múlik, milyen hangulat uralkodik nálad karácsonykor, és milyen hangulatú házban fogadod a vendégeket. Ha megtiszteled az otthonodat azzal, hogy fát állítasz és feldíszíted, tiszteld meg magad és a szeretteidet, hogy te magad is ünnepibe öltözöl.


***

Barabás Márta

a Wannabee Kollekció megálmodója

vissza a divatbloghoz
Útmutató a tavaszi gardróbfrissítéshez: amit minden nőnek érdemes tudni!

Útmutató a tavaszi gardróbfrissítéshez: amit minden nőnek érdemes tudni!

Megújulni minden évszakban lehet, mégis a legtöbb nő, ilyenkor tavasszal érzi, hogy itt az ideje, hogy új szemmel nézzen a világra, és a világ új szemmel nézzen rá. Ebben az időszakban egy komplett stílusváltás is megfogalmazódik sok nőben. Ez a cikk abban lesz a segítségedre, hogy elkerüld azt a 4+1 hibát, amelyet sok nő elkövet a gardróbfrissítés során. Valamint útmuatót is kapsz, ami segít az ideális gardrób kialakításában.

Tovább
Hogyan legyek hódítóan sikkes nő?

Hogyan legyek hódítóan sikkes nő?

Ebben a cikkben nemcsak arra a kérdésre kapsz választ, hogy mit jelent sikkes nőnek lenni! Szuper outfit inspirációkat is találsz, és bemutatunk neked néhány fő pontot is, amely segíthet kihozni önmagadból a sikkes nők stílusos könnyedségét és magabiztosságát. Útmutatást és aranyszabályokat is kapsz. Tehát ez a cikk abban segít, hogy még inkább ki tudd hozni magadból az ízig-vérig, önmagával tisztában lévő, értékeit élő nőt.

Tovább
Mid-size és plus size divat: Az érték és a sokszinűség kifejeződése

Mid-size és plus size divat: Az érték és a sokszinűség kifejeződése

Mit jelent a mid-size méret? Mi a különbség a mid-size és a plus size divat között? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapsz ebből a cikkből, és még sok érdekes információt is megosztunk veletek a mid-size és plus size divat világából.

Tovább
Tavaszi színtrend 2024-ben: káprázatos utazás a divatszínek világába

Tavaszi színtrend 2024-ben: káprázatos utazás a divatszínek világába

A 2024-es év tavaszi színtrendje a kihívásokkal, lehetőségekkel és kreatív szabadsággal teli időszakot idézi meg. Ebben az évben a színek egy különleges szerepet kapnak, amely a finom nőiességet és a merész önkifjezést művészien ötvözi. Olvasd el cikkünket, amelyből megismerheted a 2024-es év tavaszi színtrendjét.

Tovább
5 tipp a megújuláshoz – plus size outfit ötletek

5 tipp a megújuláshoz – plus size outfit ötletek

Tudtad, hogy nemcsak a rossz dolgok bekövetkezésétől, a jótól is épp úgy tarthatunk? Az ismeretlen miatt ez teljesen természetes. Mi most mégis arra biztatunk, újulj meg az évvel együtt, és nézd meg a legfrissebb outfit ötleteket, amiket hoztunk neked. Öt tippet szedtünk össze, amelyek támogathatnak a megújulásban, illetve leszámolunk egy tévhittel is.

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem