Kényelmes, sprotos ruhadarabok - szabadidő ruha
Betöltés...
Kényelmes, sprotos ruhadarabok - szabadidő ruha

Kényelmes, sprotos ruhadarabok - szabadidő ruha

Különösen a változékony évszakokban, mint az ősz és a tavasz jó, ha vannak olyan ruhadarabjaink, amelyek a divat mellett kényelmesek, lazák, sportosak, és akkor is örömmel viseled ezeket, ha épp csak egy nyugis hétvége van, vagy épp pakolást terveztél, vagy egy kirándulós hétvégét a barátokkal vagy a pároddal a természetben.

Honnan jött a melegítő ruha?

Ma már egyikünk számára sem ismeretlen a tréningnadrág, a sportruházat, ám az, hogy hogyan is férkőztek be a szekrényeinkbe, azt kevesen tudják. Ahogy a színeknek, úgy bizonyos ruháknak is jelentést tulajdonítunk: melegítőben maximum sportolni, mozogni megyünk, a korábbi években pedig még esetleg elbújtunk benne lusta szombatokon, de mára már egész stílus alakult ki.

Ahogy ma is, a mozgáshoz köthető leginkább a melegítő ruházat kialakulása és elterjedése, többnyire a sportolókon, versenyzőkön lehetett látni különböző ruhadarabokat. Ezek pedig az 1930-as évektől kezdve szép lassan beszivárogtak mindenhová:

 - a zenébe (Oasis)

 - a filmekbe (Bruce Lee - Longstreet sorozata)

 - a divatba (Tommy Hilfiger)

Sőt, még Katalin hercegnőt is láthatjuk néhanapján sportosabb öltözékben persze azért nem szabadidő ruhában! 

Fontos tudnod, hogy kifejezetten szabadidő ruhát egy igazi, stílusos nő csak szabadidős tevékenységehez visel, vagyis otthon, vagy egy kiránduláshoz, illetve egyéb laza, szabadidős programokhoz, de nem utcai outfitént. 

Utcai outfitként válassz olyan lezser, sportos darabokat, amelyek bár szuper kényelmesek, azért mégsem szabadidő ruhák. 

Szabadidő ruhák és lezser sportos outfitek

Mutatunk néhány szettet inspirációkánt a lezser sportos utcai outfittektől (városnézéshez, baráti találkozókhoz, hétköznapi laza, de nőies megjelenéshez) egészen a szabadidő ruhákig a különöbző szabadidős tevékenységekhez a Wannabee plus size kollekcióból.Lezser, sportos utcai outfit inspiráció

Szabadidő ruha inspiráció

vissza a divatbloghoz
A divat anyagai - hasznos tudnivalók egyszerűen és érthetően

A divat anyagai - hasznos tudnivalók egyszerűen és érthetően

A divat és ruházat világában az anyagok sokszínűsége és tulajdonságai meghatározzák a viselés kényelmét és stílusát. Mindannyian találkozunk különböző textíliákkal, de mi is rejlik ezek mögött? Ebben a cikkben egyértelműen és közérthetően bemutatjuk a divatipar legfontosabb alapanyagait.

Tovább
Teltkarcsú ruhák őszi programokhoz

Teltkarcsú ruhák őszi programokhoz

Az ősz is számtalan élményt nyújt, amelyet a megjelenésünkkel is emelni tudunk. A színes őszi programok, és az évszak idilli hangulata ihlette a Wannabee plus size divat izgalmas, őszi kollekcióját a szezon legnagyobb trendszíneire építve.

Tovább
Ismerd meg a Wannabee plus size kollekció 3 modelljét!

Ismerd meg a Wannabee plus size kollekció 3 modelljét!

Üdvözlünk az egyedi, nőies plus size divat és az önbizalom világában. Bemutatjuk nektek a stílusos és szuper feminin Wannabee plus size kollekció modelljeit, akik a magabiztos nőiesség kifejezői. Ebben a különleges bemutatóban elhozzuk nektek a divat sokszínűségét és az inspiráló történeteket, amelyek mögöttük rejlenek. Modelljeinken keresztül bemutatjuk, hogy az önbizalom, minden plus size nő számára elérhető.

Tovább
Őszi divat színtrend 2023

Őszi divat színtrend 2023

Ha szeretnéd követni a divatot, és szeretnéd tudni, hogy milyen divatszínek vannak 2023 őszén, illetve a téli szezonban, a legjobb helyen jársz. Ebben a cikkben ugyanis bemutatjuk a világ legnagyobb divatházainak, a világ legnevesebb divatbemutatóin és divat hetein debütált őszi színtrendet. Természetesen a 2023-as őszi színtrend visszaköszön a Wannabee plus size divatban is, és az új őszi szezonban ezekkel a trendszínekkel terveztük mi is izgalmas kollekciónkat.

Tovább
Molett szépségideálok mutatják meg a nők sokszínűségét

Molett szépségideálok mutatják meg a nők sokszínűségét

A molett szépségideálok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a divatvilágban. Miért jó hír ez a nőknek a 21. században? Azért, mert mindenhonnan a tökéletes testtel kapcsolatos sztereotípiák és elvárások ömlenek ránk. Miközben a szépség nagyon sokféle. És éppen ettől izgalmas, hogy nincs standard szépség - ha kinézünk a szűk korlátok mögül, akkor látjuk - hogy a szépség többféle...

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem