Divatos női ruhák nagy méretben
Betöltés...
Divatos női ruhák nagy méretben

Divatos női ruhák nagy méretben

A legjobb tavaszi ruha trendek! Ahogy közeledik a jó idő, úgy kerülnek elő a gardrób mélyéről – vagy épp egy butik polcairól – a csinos, trendi egyberuhák. Ezekről a szuper kényelmes és divatos ruhadarabokról neked sem kell lemondanod – még akkor sem, ha plus size mérettel rendelkezel! Ismerd meg a legjobb egyberuha fazonokat, megoldásokat plus size méretben, és élvezd a tavaszi-nyári időszakot is!

Női ruhák nagy méretben: milyen hosszú ruhát válassz?

Amikor a nagyméretű ruhákról, a plus size nők öltözködéséről van szó, számos dolgot érdemes szem előtt tartani annak érdekében, hogy a ruha felvéve is olyan jól mutasson, mint a polcon. A nagy méretű egyberuhák vásárlásakor az egyik legfontosabb ilyen szempont a ruha hossza – hiszen ez nagyban befolyásolja majd megjelenésed. De milyen hosszú ruhát érdemes választanod plus size nőként?

A nagy méretű női ruhák esetében kerüld a miniket!

A combközép felett érő miniszoknyák alapvetően ma már nem számítanak stlíusosnak. Olyan összeállítást hoztunk nektek ami minden kor divatjához megfelelő tanácsokkal lát el… Még ha egy igazán csinos, és nem közönséges darabot találsz is – az extramini szoknyák a plus size nőknek csak rendkívüli esetekben biztosítanak jó választást – érdemes őket elkerülni.

Nagy méretű női ruhák – a térd fölé érő egyberuhák hódítanak

nagyméretű női ruhák

Természetesen a fenti mondatunk korántsem jelenti azt, hogy ne hordhatnál egy kicsit rövidebb szoknyahosszt. Azonban a térd fölé érő egyberuhák nemcsak szuper csinosak, de bármilyen alkalomra stílusos megjelenést biztosítanak. A térd fölött érő ruhákat kifejezetten ajánljuk alacsony testalkatú molett nőknek, mert ez a szoknyahossz nyújta az alakot. A fazon kiválasztásakor természetesen saját testalkatodra kell hangsúlyt fordítani, ám a legtöbb nőnek ez a hossz kifejezetten jól áll.

Nagy méretű női maxi ruhák

nagyméretű női maxi ruhák, plus size divat

A maxi ruháknál kényelmesebb, praktikusabb nyári viseletet nem igazán találni. A hosszú, általában bokáig vagy boka alá érő nagy méretű ruhadarabok időtlen divatot képviselnek és minden évben hódítanak a plus size divatban. 

Egy jól megválasztott fazonú, klassz mintával vagy színösszeállítással rendelkező darab optikalialg gyönyörűen befolyásolja az alakod, miközben kényelmes és divatos viseletet nyújt! 

Nagy méretű női ruhák – az idei év divat színei és mintái

Plus size nőként sem kell tartanod a mintáktól, divatos színektől! Az idei évben a legnagyobb színtrendek az élénk, élettel teli színek, amelyek a dolce vita életérzést tükrözik. Az idei év legnagyobb színtrendeji között van a sárga, a türkiz, az pink, és a zöld is.  


***

Barabás Márta

a Wannabee Kollekció megálmodója

vissza a divatbloghoz
Önbizalom mid-size és plus size nőként

Önbizalom mid-size és plus size nőként

Az érzés, hogy „nem vagyok elég jó” gyakran gyökerezik a negatív belső párbeszédben, mid-size és plus size nőknél sokszor a társadalmi elvárásokban, és a másokhoz való állandó hasonlítgatásban. Az ilyen érzések nemcsak az önbizalmat, hanem az általános jólétet is befiolyásolja, korlátozva azt, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet éljünk. De hogyan alakíthatjuk ki az önbizalmunkat, és mit tehetünk azért, hogy abbahagyjuk a másokkal való állandó összehasonlítást? Ebben a cikkben mélyebben belemerülünk ezekbe a kérdésekbe, és útmutatót is hoztunk segítségül az önbizalom erősítésére.

Tovább
Az önszeretet művészete mid-size és plus size nőként: Út a boldogabb élethez

Az önszeretet művészete mid-size és plus size nőként: Út a boldogabb élethez

Az önszeretet fogalma az utóbbi években sokkal nagyobb figyelmet kapott, különösen a mentális egészséggel és a testképpel kapcsolatban. Mid-size és plus size nőként az önszeretet gyakorlása különösen fontos, mivel a társadalom szépségideáljai és a közösségi média nyomása gyakran elnyomó hatással lehetnek. Ebben a cikkben felfedezzük, miért elengedhetetlen az önszeretet, hogyan kapcsolódik a jobb önbecsüléshez, és miként segíthet a boldogabb élet elérésében.

Tovább
Az önelfogadás egy master coach tapasztalatai alapján

Az önelfogadás egy master coach tapasztalatai alapján

A Wannabee Kollekció és a Schüssler Natúrkozmetikumok közös kampánya, az „Engedd meg magadnak a ragyogást!” kapcsán az önelfogadás témájában készítettünk egy interjút Dr. Gulácsi Bernadettel. Ebben az interjúban számos olyan dolog megvilágításra került, ami minden mid-size és plus size nőnek segítséget jelenthet a nőiességének a megélésében az önelfogadáson keresztül.

Tovább
Az önelfogadás útja: megerősítés, nem feladás!

Az önelfogadás útja: megerősítés, nem feladás!

Az önelfogadás a mid-size és plus size nők számára sokszor félreértett fogalom. Sokan úgy gondolják, hogy az önelfogadás megalkuvást és saját maguk feladását jelenti. De mit is jelent valójában az önelfogadás? Olvasd el blogcikkünket, amelyben nemcsak erre a kérdésre adunk valaszt, de 5+1 tippet is hoztunk, hogy mit tehetsz érte.

Tovább
Divat, stílus és önértékelés - A nőiesség ragyogása a tökéletesség illúzója néllkül

Divat, stílus és önértékelés - A nőiesség ragyogása a tökéletesség illúzója néllkül

Az, amit viselünk - akár tudatában vagyunk, akár nem - kifejezi azt is, amit gondolunk saját magunkról. A ruhák nem csupán külső megjelenésünket formálják, hanem belső énünket is tükrözik. Mi több, ez fordítva is működik! Amikor belül kevésbé érezzük magunkat jól a bőrünkben, kevésbé vagyunk magabiztosak, egy csinos, egyéniségünket pozitívan kifejező, és alkatunkat előnyöesen befolyásoló ruhadarab hatással tud lenni az énképünkre is. Következésképpen a megfelelően kiválasztott ruhadarabok nemcsak a külső megjelenésünket emelik, hanem pozitív hatással vannak a belső énképünkre is.

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem