Blézer, a divatvilág örök klasszikus darabja
Betöltés...
Blézer, a divatvilág örök klasszikus darabja

Blézer, a divatvilág örök klasszikus darabja

Egy blézer minden Nő gardróbjának alapdarabja kell, hogy legyen. Ez az egyik olyan ruhadarab, amely Jolly Jokere a ruhatáradnak, és minden nőnek jól áll. Igen. Mindenkinek.

A blézer az a ruhadarab, amely magas szintre emeli a stílusos megjelenést. Nemcsak szuper csinos viselet, de magabiztosságot, eleganciát, és pozitív értelemben vett komolyságot is tükröz. Nem véletlen, hogy az üzleti találkozók, állásinterjúk és számtalan más fontos esemény nyerő outfitje, amely tulajdonképpen a siker szimbólumát is jelenti az öltözködésben.

Ráadásul a blézer az egyik legsokoldalúbb ruhadarab. Számtalan öltözködési stílussal tudod kombinálni. Attól függően, hogy mivel párosítod, lehetsz benne klasszikusan elegáns, képviselheted a modern eleganciát vagy a sportos eleganciát, vagy akár viselheted egy baráti találkozón is, mint nőiesen lezser street style. 

Klasszikus női blézerek

A Wannabee plus size kollekció VIVIONE blézerével így tudsz többféle stílust elérni:

Vagányan nőies, stílusosan szexi street style: párosítsd textilbőr szoknyával, basic felsővel, magassarkú cipővel, valamint nagyobb ékszerekkel. 

Sportos elegancia: párosítsd farmernadrággal, basic felsővel és akár magassarkú cipőt akár balerina cipőt választasz hozzá, sportosan elegáns lesz a megjelenésed.

Klasszikus elegancia: párosítsd egy elegáns nadrággal vagy elegáns ceruza szoknyával, blúzzal vagy elegáns felsővel. Az ékszerválasztásnál törekedj a visszafogottságra. A kevesebb több elve alapján. A klasszikus eleganciába belefér ugyanúgy a lapos talpú cipő, mint a magassarkú. A lényeg, hogy elegáns cipő legyen.

Trendi női blézerek

A klasszikus blézereken túl, ha fepezsdíted a gardróbod trendi darabokkal, akkor minden alkalomra készen állsz. Az átmeneti időjárásnál (késő tavasz, kora ősz vagy akár a nyári estéken) egy trendi női blézer kiskabát helyett is funkcionál. 

Végig zippzáros puntó betétekkel és textilbőrrel kombinált trendi, női blézereinket - mint például JENETT blézerünk - szuper karcsúsító hatású szabásvonalakkal az egyedi, vagányan nőies outfit kedvelőknek terveztük. 


***

Barabás Márta

a Wannabee Kollekció megálmodója

vissza a divatbloghoz
Önbizalom mid-size és plus size nőként

Önbizalom mid-size és plus size nőként

Az érzés, hogy „nem vagyok elég jó” gyakran gyökerezik a negatív belső párbeszédben, mid-size és plus size nőknél sokszor a társadalmi elvárásokban, és a másokhoz való állandó hasonlítgatásban. Az ilyen érzések nemcsak az önbizalmat, hanem az általános jólétet is befiolyásolja, korlátozva azt, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet éljünk. De hogyan alakíthatjuk ki az önbizalmunkat, és mit tehetünk azért, hogy abbahagyjuk a másokkal való állandó összehasonlítást? Ebben a cikkben mélyebben belemerülünk ezekbe a kérdésekbe, és útmutatót is hoztunk segítségül az önbizalom erősítésére.

Tovább
Az önszeretet művészete mid-size és plus size nőként: Út a boldogabb élethez

Az önszeretet művészete mid-size és plus size nőként: Út a boldogabb élethez

Az önszeretet fogalma az utóbbi években sokkal nagyobb figyelmet kapott, különösen a mentális egészséggel és a testképpel kapcsolatban. Mid-size és plus size nőként az önszeretet gyakorlása különösen fontos, mivel a társadalom szépségideáljai és a közösségi média nyomása gyakran elnyomó hatással lehetnek. Ebben a cikkben felfedezzük, miért elengedhetetlen az önszeretet, hogyan kapcsolódik a jobb önbecsüléshez, és miként segíthet a boldogabb élet elérésében.

Tovább
Az önelfogadás egy master coach tapasztalatai alapján

Az önelfogadás egy master coach tapasztalatai alapján

A Wannabee Kollekció és a Schüssler Natúrkozmetikumok közös kampánya, az „Engedd meg magadnak a ragyogást!” kapcsán az önelfogadás témájában készítettünk egy interjút Dr. Gulácsi Bernadettel. Ebben az interjúban számos olyan dolog megvilágításra került, ami minden mid-size és plus size nőnek segítséget jelenthet a nőiességének a megélésében az önelfogadáson keresztül.

Tovább
Az önelfogadás útja: megerősítés, nem feladás!

Az önelfogadás útja: megerősítés, nem feladás!

Az önelfogadás a mid-size és plus size nők számára sokszor félreértett fogalom. Sokan úgy gondolják, hogy az önelfogadás megalkuvást és saját maguk feladását jelenti. De mit is jelent valójában az önelfogadás? Olvasd el blogcikkünket, amelyben nemcsak erre a kérdésre adunk valaszt, de 5+1 tippet is hoztunk, hogy mit tehetsz érte.

Tovább
Divat, stílus és önértékelés - A nőiesség ragyogása a tökéletesség illúzója néllkül

Divat, stílus és önértékelés - A nőiesség ragyogása a tökéletesség illúzója néllkül

Az, amit viselünk - akár tudatában vagyunk, akár nem - kifejezi azt is, amit gondolunk saját magunkról. A ruhák nem csupán külső megjelenésünket formálják, hanem belső énünket is tükrözik. Mi több, ez fordítva is működik! Amikor belül kevésbé érezzük magunkat jól a bőrünkben, kevésbé vagyunk magabiztosak, egy csinos, egyéniségünket pozitívan kifejező, és alkatunkat előnyöesen befolyásoló ruhadarab hatással tud lenni az énképünkre is. Következésképpen a megfelelően kiválasztott ruhadarabok nemcsak a külső megjelenésünket emelik, hanem pozitív hatással vannak a belső énképünkre is.

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem