Alkalmi ruha esküvőre
Betöltés...
Alkalmi ruha esküvőre

Alkalmi ruha esküvőre

Ilyen ruhát válassz, ha esküvőre vagy hivatalos! A tökéletes alkalmi ruha esküvőre egy nehéz kérdés, hiszen azon túl, hogy a testalkatunkank megfelelő legcsinosabb ruhát válasszuk, amellett fontos az esküvő stíláusa és tematikája is. Ha esküvőre készülsz, és nem tudod, hogy milyen alkalmi ruhát érdemes választanod, akkor jó helyen jársz, hiszen összegyűjtöttük a legjobbakat, valamint azt is bemutatjuk, hogy miket nem érdemes felvenned egy esküvőre!

Alkalmi ruha esküvőre: milyen fazonokat érdemes választanod molettként?

Alkalmi ruhákról szóló cikksoroztunkban korábban már írtunk néhány alapvető szabályt, és ez igaz a molett esküvői alkalmi ruha kiválasztásánál is. Nevezetesen, hogy molett hölgyek esetében a tökéletes alkalmi ruha semmiképpen sem a "zsákruhákat" jelenti, amely eltakraja az alakot. Az "ápol és eltakar" mondásnak nincs pozitív aspektusa ebben az értelmel a tévhittel ellentétben! Mi történik amikor olyan ruhát választasz, amely túl lezser annak érdekében, hogy elrjetsd az alakodat? Épp az ellenkezőjét éred el, nagyobbnak fogja mutatni az testalkatodat, mint amilyen valójában.

Ne félj a kicsit testhez simuló ruhadaraboktól! Ez nem azt jelenti, hogy mindent emelj ki egy ruhadarabbal magadon! Ez azt jelenti, hogy a tökéletesen megválasztott szabásvonallal azokat a részeket hangsúlyozzuk magunkon amelyek kifejezetten a testalkatunk szépségének erősségei, és optikailag karcsúsítjuk azokat a részeket, amelyeket nem szeretnék hangsúlyozni.

Jó választás lehet a plus size hölgyek számára egy ceruzaszoknya egy csinos blúzzal, de megfelelő lehet egy A-vonalú ruha is, ami minden alkat típuson gyönyörűen mutat. Illetve tökéletes választás lehet egy átlapolt, V-alalkú dekoltázzsal rendelkező ruha is, amely mell alatt van tagolva, és a szoknyarésze enyhén A-vonalú (mint például a Wannabee LAUREN molett alkalmi ruhánk.) 

Ezekkel a szabásvonalakkal nem lőhetsz mellé!

Alkalmi ruha esküvőre: színek, minták

A színek és minták optikailag nagyon jól tudják befolyásolni az alakot. Ha például alma és körte testalkat, és nem vagy elégedett a has és csípő résszel, akkor olyan molett alkalmi ruhát válassz, amely a dekoltázsra helyezi a hangsúlyt, és mell alatt szabott, azaz mell alatt tagolt. Ha a lábaidra semmilyen fókuszt nem szeretnél tenni, akkor esküvőre bátran válassz maxi molett alkalmi ruhát. 

Minták tekintetében esküvőre különösen jó választás a romantikus virágminta, amely nemcsak a nőiességet emeli ki, de kifejezetten stlíusos megjelenést ad. 

Alkalmi ruha esküvőre – Mit érdemes kerülni?

Ha esküvőre készülsz, nem árt néhány íratlan szabályt betartanod, ugyanis vannak olyan ruhadarabok, amelyeket nem illik viselni egy esküvőn. Ha esküvőre mész, nem ajénlott túlságosan hétköznapi ruhákat viselned, hiszen ezzel könnyedén azt a látszatot kelted, hogy nem tiszteled az ifjú párt.

Egy színt mindenképp kerülnöd kell: a fehéret. Minták tekintetében az állatminta sem túl jó választás, ha esküvőre mész. 

Fotnos, hogy tájékozódj arról is, hogy tematikus esküvőre vagy hivatalos, vagy nem. Ha tematikus, formabontó esküvőről van szó, akkor ez sokminent felül tud írni az általános esküvői viseletek aranyszabályaiban. Ha például szafari, egy Hawaii, Gatsby, vagy glamping

stb. tematikájú esküvőre kaptál meghívást, akkor az adott tematikának megfelelőn kell alkalmi ruhát választanod az esküvőre. 

Ha szeretnéd megtekinteni alkalmi ruháinkat, ide kattintva megteheted!


***

Barabás Márta

a Wannabee Kollekció megálmodója

vissza a divatbloghoz
Tavaszi színtrend 2024-ben: káprázatos utazás a divatszínek világába

Tavaszi színtrend 2024-ben: káprázatos utazás a divatszínek világába

A 2024-es év tavaszi színtrendje a kihívásokkal, lehetőségekkel és kreatív szabadsággal teli időszakot idézi meg. Ebben az évben a színek egy különleges szerepet kapnak, amely a finom nőiességet és a merész önkifjezést művészien ötvözi. Olvasd el cikkünket, amelyből megismerheted a 2024-es év tavaszi színtrendjét.

Tovább
5 tipp a megújuláshoz – plus size outfit ötletek

5 tipp a megújuláshoz – plus size outfit ötletek

Tudtad, hogy nemcsak a rossz dolgok bekövetkezésétől, a jótól is épp úgy tarthatunk? Az ismeretlen miatt ez teljesen természetes. Mi most mégis arra biztatunk, újulj meg az évvel együtt, és nézd meg a legfrissebb outfit ötleteket, amiket hoztunk neked. Öt tippet szedtünk össze, amelyek támogathatnak a megújulásban, illetve leszámolunk egy tévhittel is.

Tovább
Hogyan öltözz fel szilveszterkor?

Hogyan öltözz fel szilveszterkor?

Ha még nem maxoltad ki a csillogást az ünnepi fényekbe öltöztetett fa mellett, akkor az év utolsó napja a remek alkalom rá. És miért ne tennéd meg? Persze nemcsak szilveszteri outfit ajánlást hoztunk neked, hanem néhány hangolódást segítő gondolatot is.

Tovább
Kényelmes és stílusos outfit ötletek a két ünnep közötti időszakra

Kényelmes és stílusos outfit ötletek a két ünnep közötti időszakra

Fogalmad sincs, mit viselj a két ünnep közötti bekuckózás idején. Egy olyan összeállításra van szükséged, amiben lazíthatsz, ugyanakkor a nőiséged megélését, a hangulatodat és az emelkedettség érzését sem csorbítja. Outfit ötletek várnak rád ebben a cikkben, és még azt is megnézzük, hogyan hat a ruházat a hangulatunkra, a viselkedésünkre és a megéléseinkre.

Tovább
5 tipp, ami meghitté és különlegessé teheti a Szentestét

5 tipp, ami meghitté és különlegessé teheti a Szentestét

Mindannyian egyetlen ünnepet várunk, ami azt az érzetet kelti bennünk, hogy mégsem vagyunk annyira különbözőek. De vajon hogyan lehet meghitt a Szenteste? Milyen újdonságokat csempészhetünk bele, amelyek még inkább különlegessé teszik? A Wannabee plus size divat ajánlását olvashatod ebben a cikkben, hogy még harmonikusabban teljen az év egyik legszebb napja.

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem