Alkalmi ruha - 3 tipp a választáshoz
Betöltés...
Alkalmi ruha - 3 tipp a választáshoz

Alkalmi ruha - 3 tipp a választáshoz

Ilyen alkalmi ruhát válassz molettként! A tökéletes alkalmi ruha megtalálása nem egyszerű feladat a molett hölgyek számára. A következőkben ehhez szeretnének egy kis segítséget nyújtani. 3 tipp, amely segít abban, hogy tökéletes alkalmi ruhát válassz molettként!

Rengeteg problémát okozott a molett hölgyeknek az, hogy milyen alkalmi ruhát válasszanak egy fontos eseményre. A boltok tele vannak szebbnél szebb ruhákkal, de valljuk be, ezek néhány plusz kilókkal már nem biztos, hogy úgy állnak, ahogy kellene.

Mi, a Wannabee molett divatnál arra törekszünk, hogy a teltkarcsú hölgyek is csinosan és nőiesen tudjanak öltözködni, és ezért még inkább magabiztosnak és gyönyörűnek érezzék magukat. Mert minden molett hölgy gyönyörű! Hiszen attól, hogy valaki telt testalkattal rendelkezik, az a nőiségben és a nőies, vonzó megjelenésben semmit sem veszít. Ezért nem szabad lemondani a divatos alkalmi ruhákról sem.

A tökéletes alkalmi ruha megtalálása 1. tipp: melyik a legjobb fazon?

Egy jó fazon rengeteget dob a megjelenésen, így a tökéletes alkalmi ruha megtalálásához fontos időt szánni a megfelelő fazon kiválasztására. 

Érdemes karcsúsított fazonokat választanod, hiszen ezek egyszerűen csodálatossá teszik az alakodat.

Az A-vonal mindig jó választás lehet, hiszen ez a fazon minden alkaton tökéletesen mutat. Mint ahogy mindig jó választás lehet a mell alatt tagolt ruha, amely optikailag karcsúsítja az alakot.

A tökéletes alkalmi ruha megtalálása 2. tipp: a tökéletes szoknyahossz

Az elegáns események megkövetelik, hogy a ruha ne legyen túl kihívó, így érdemes arra figyelned, hogy a szoknyahossz ne legyen túl rövid. Egy elegáns alkalmi eseményen a dressz kód a tér felett érő szoknyahosszt engedi meg. 

Ráadásul a tér felett érő szoknyahosszal optikailag megnyújthatod a lábaidat. Ha szeretnél extra hosszú lábakat varázsolni magadnak, akkor érdemes magassarkút viselned a ruhához.

A tökéletes alkalmi ruha megtalálása 3. tipp: emeld ki a dekoltázsodat!

Ha nem vagy elégedett a lábaiddal, bátran viselj mélyebben dekoltált ruhákat, hiszen ezzel a hangsúlyt a felsőtestedre helyezed.

A V-kivágás és az átlapolt felsőrész tökéletes lehet arra a célra, hogy egy kicsit kiemeld a dekoltázsodat, de csak olyan mély legyen a dekoltázsrésze az alkami ruhának, amely a stílusos eleganciát még tükrözi. Ne vidd túlzásba!

Ha kedvet kaptál egy kis vásárláshoz, nézd meg alkalmi ruháinkat ide kattintva!
vissza a divatbloghoz
Tavaszi színtrend 2024-ben: káprázatos utazás a divatszínek világába

Tavaszi színtrend 2024-ben: káprázatos utazás a divatszínek világába

A 2024-es év tavaszi színtrendje a kihívásokkal, lehetőségekkel és kreatív szabadsággal teli időszakot idézi meg. Ebben az évben a színek egy különleges szerepet kapnak, amely a finom nőiességet és a merész önkifjezést művészien ötvözi. Olvasd el cikkünket, amelyből megismerheted a 2024-es év tavaszi színtrendjét.

Tovább
5 tipp a megújuláshoz – plus size outfit ötletek

5 tipp a megújuláshoz – plus size outfit ötletek

Tudtad, hogy nemcsak a rossz dolgok bekövetkezésétől, a jótól is épp úgy tarthatunk? Az ismeretlen miatt ez teljesen természetes. Mi most mégis arra biztatunk, újulj meg az évvel együtt, és nézd meg a legfrissebb outfit ötleteket, amiket hoztunk neked. Öt tippet szedtünk össze, amelyek támogathatnak a megújulásban, illetve leszámolunk egy tévhittel is.

Tovább
Hogyan öltözz fel szilveszterkor?

Hogyan öltözz fel szilveszterkor?

Ha még nem maxoltad ki a csillogást az ünnepi fényekbe öltöztetett fa mellett, akkor az év utolsó napja a remek alkalom rá. És miért ne tennéd meg? Persze nemcsak szilveszteri outfit ajánlást hoztunk neked, hanem néhány hangolódást segítő gondolatot is.

Tovább
Kényelmes és stílusos outfit ötletek a két ünnep közötti időszakra

Kényelmes és stílusos outfit ötletek a két ünnep közötti időszakra

Fogalmad sincs, mit viselj a két ünnep közötti bekuckózás idején. Egy olyan összeállításra van szükséged, amiben lazíthatsz, ugyanakkor a nőiséged megélését, a hangulatodat és az emelkedettség érzését sem csorbítja. Outfit ötletek várnak rád ebben a cikkben, és még azt is megnézzük, hogyan hat a ruházat a hangulatunkra, a viselkedésünkre és a megéléseinkre.

Tovább
5 tipp, ami meghitté és különlegessé teheti a Szentestét

5 tipp, ami meghitté és különlegessé teheti a Szentestét

Mindannyian egyetlen ünnepet várunk, ami azt az érzetet kelti bennünk, hogy mégsem vagyunk annyira különbözőek. De vajon hogyan lehet meghitt a Szenteste? Milyen újdonságokat csempészhetünk bele, amelyek még inkább különlegessé teszik? A Wannabee plus size divat ajánlását olvashatod ebben a cikkben, hogy még harmonikusabban teljen az év egyik legszebb napja.

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem