Alkalmi ruha - 3 tipp a választáshoz
Betöltés...
Alkalmi ruha - 3 tipp a választáshoz

Alkalmi ruha - 3 tipp a választáshoz

Ilyen alkalmi ruhát válassz molettként! A tökéletes alkalmi ruha megtalálása nem egyszerű feladat a molett hölgyek számára. A következőkben ehhez szeretnének egy kis segítséget nyújtani. 3 tipp, amely segít abban, hogy tökéletes alkalmi ruhát válassz molettként!

Rengeteg problémát okozott a molett hölgyeknek az, hogy milyen alkalmi ruhát válasszanak egy fontos eseményre. A boltok tele vannak szebbnél szebb ruhákkal, de valljuk be, ezek néhány plusz kilókkal már nem biztos, hogy úgy állnak, ahogy kellene.

Mi, a Wannabee molett divatnál arra törekszünk, hogy a teltkarcsú hölgyek is csinosan és nőiesen tudjanak öltözködni, és ezért még inkább magabiztosnak és gyönyörűnek érezzék magukat. Mert minden molett hölgy gyönyörű! Hiszen attól, hogy valaki telt testalkattal rendelkezik, az a nőiségben és a nőies, vonzó megjelenésben semmit sem veszít. Ezért nem szabad lemondani a divatos alkalmi ruhákról sem.

A tökéletes alkalmi ruha megtalálása 1. tipp: melyik a legjobb fazon?

Egy jó fazon rengeteget dob a megjelenésen, így a tökéletes alkalmi ruha megtalálásához fontos időt szánni a megfelelő fazon kiválasztására. 

Érdemes karcsúsított fazonokat választanod, hiszen ezek egyszerűen csodálatossá teszik az alakodat.

Az A-vonal mindig jó választás lehet, hiszen ez a fazon minden alkaton tökéletesen mutat. Mint ahogy mindig jó választás lehet a mell alatt tagolt ruha, amely optikailag karcsúsítja az alakot.

A tökéletes alkalmi ruha megtalálása 2. tipp: a tökéletes szoknyahossz

Az elegáns események megkövetelik, hogy a ruha ne legyen túl kihívó, így érdemes arra figyelned, hogy a szoknyahossz ne legyen túl rövid. Egy elegáns alkalmi eseményen a dressz kód a tér felett érő szoknyahosszt engedi meg. 

Ráadásul a tér felett érő szoknyahosszal optikailag megnyújthatod a lábaidat. Ha szeretnél extra hosszú lábakat varázsolni magadnak, akkor érdemes magassarkút viselned a ruhához.

A tökéletes alkalmi ruha megtalálása 3. tipp: emeld ki a dekoltázsodat!

Ha nem vagy elégedett a lábaiddal, bátran viselj mélyebben dekoltált ruhákat, hiszen ezzel a hangsúlyt a felsőtestedre helyezed.

A V-kivágás és az átlapolt felsőrész tökéletes lehet arra a célra, hogy egy kicsit kiemeld a dekoltázsodat, de csak olyan mély legyen a dekoltázsrésze az alkami ruhának, amely a stílusos eleganciát még tükrözi. Ne vidd túlzásba!

Ha kedvet kaptál egy kis vásárláshoz, nézd meg alkalmi ruháinkat ide kattintva!
vissza a divatbloghoz
Önbizalom mid-size és plus size nőként

Önbizalom mid-size és plus size nőként

Az érzés, hogy „nem vagyok elég jó” gyakran gyökerezik a negatív belső párbeszédben, mid-size és plus size nőknél sokszor a társadalmi elvárásokban, és a másokhoz való állandó hasonlítgatásban. Az ilyen érzések nemcsak az önbizalmat, hanem az általános jólétet is befiolyásolja, korlátozva azt, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet éljünk. De hogyan alakíthatjuk ki az önbizalmunkat, és mit tehetünk azért, hogy abbahagyjuk a másokkal való állandó összehasonlítást? Ebben a cikkben mélyebben belemerülünk ezekbe a kérdésekbe, és útmutatót is hoztunk segítségül az önbizalom erősítésére.

Tovább
Az önszeretet művészete mid-size és plus size nőként: Út a boldogabb élethez

Az önszeretet művészete mid-size és plus size nőként: Út a boldogabb élethez

Az önszeretet fogalma az utóbbi években sokkal nagyobb figyelmet kapott, különösen a mentális egészséggel és a testképpel kapcsolatban. Mid-size és plus size nőként az önszeretet gyakorlása különösen fontos, mivel a társadalom szépségideáljai és a közösségi média nyomása gyakran elnyomó hatással lehetnek. Ebben a cikkben felfedezzük, miért elengedhetetlen az önszeretet, hogyan kapcsolódik a jobb önbecsüléshez, és miként segíthet a boldogabb élet elérésében.

Tovább
Az önelfogadás egy master coach tapasztalatai alapján

Az önelfogadás egy master coach tapasztalatai alapján

A Wannabee Kollekció és a Schüssler Natúrkozmetikumok közös kampánya, az „Engedd meg magadnak a ragyogást!” kapcsán az önelfogadás témájában készítettünk egy interjút Dr. Gulácsi Bernadettel. Ebben az interjúban számos olyan dolog megvilágításra került, ami minden mid-size és plus size nőnek segítséget jelenthet a nőiességének a megélésében az önelfogadáson keresztül.

Tovább
Az önelfogadás útja: megerősítés, nem feladás!

Az önelfogadás útja: megerősítés, nem feladás!

Az önelfogadás a mid-size és plus size nők számára sokszor félreértett fogalom. Sokan úgy gondolják, hogy az önelfogadás megalkuvást és saját maguk feladását jelenti. De mit is jelent valójában az önelfogadás? Olvasd el blogcikkünket, amelyben nemcsak erre a kérdésre adunk valaszt, de 5+1 tippet is hoztunk, hogy mit tehetsz érte.

Tovább
Divat, stílus és önértékelés - A nőiesség ragyogása a tökéletesség illúzója néllkül

Divat, stílus és önértékelés - A nőiesség ragyogása a tökéletesség illúzója néllkül

Az, amit viselünk - akár tudatában vagyunk, akár nem - kifejezi azt is, amit gondolunk saját magunkról. A ruhák nem csupán külső megjelenésünket formálják, hanem belső énünket is tükrözik. Mi több, ez fordítva is működik! Amikor belül kevésbé érezzük magunkat jól a bőrünkben, kevésbé vagyunk magabiztosak, egy csinos, egyéniségünket pozitívan kifejező, és alkatunkat előnyöesen befolyásoló ruhadarab hatással tud lenni az énképünkre is. Következésképpen a megfelelően kiválasztott ruhadarabok nemcsak a külső megjelenésünket emelik, hanem pozitív hatással vannak a belső énképünkre is.

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem