A nadrágok örök királynője: a farmer
Betöltés...
A nadrágok örök királynője: a farmer

A nadrágok örök királynője: a farmer

A farmerről szóló cikkünk akár véget is érhetne úgy, hogy el sem kezdődött, hiszen ezt az anyagot nem kell bemutatnunk. Mégis, fontos, hogy kicsit beszéljünk róla, hogy így te is egy kicsit más szemszögből is látni tudd ezt az ikonikus darabot, a farmert. A farmernadrág feldobja a hétköznapokat, mert számtalan stílus variációt tudsz vele elérni attól függően, hogy mivel párosítod. Hordd bátran!

A farmer és a nem is olyan régmúlt

Hiszed, vagy sem, mindössze 60-70 év telt el azóta, hogy a farmer igazán berobbant a divat világába. Bár már több évszázada ismerik, mégis, sokáig csak munkaruhaként funkcionált, bár legyünk őszinték a farmer kertésznadrág például tényleg szuper ötlet volt, és kifejezetten strapabíró is.

A farmer, a hozzá kapcsolódó jellegezetes farmerkék színnel, ikonikus ruhadarabbá vált az évek során a plus size divatban is. Az alap darabok közé a farmernadrág, a farmerszoknya, és a farmer dzseki sorolható, de akár egy menő karkötő is készülhet farmer anyagból, sőt akár táska is, amivel tovább fűszerezheted a basic farmer szetted.

Wannabee farmer – style

Ha megnézed a gardróbod, szinte biztos, hogy találsz benne farmert. Te mivel hordod? Sportcipővel, nőies bakanccsal vagy magassarkú cipővel? 

Gondolkodtál már a számtalan stílus variáción, hogy mivel tudod feldobni a farmernadrágos szetted?

Vagányan nőies stílus, sportos elegancia: válassz fekete vagy sötétkék szinű farmernadrágot, amihez vegyél fel egy csinos blúzt egy blézerrel, párosítsd magassarkú cipővel vagy magassarkú bokacsizmával és egy sikkes táskával.

Feminin és lezser casual stílus: ennél a stílusnál bátran választhatsz akár koptatott farmernadrágot is, vagy akár olyan egyedi farmernadrágot, amely textilbőrrel van kombinálva. Válassz hozzá egy nőies bakancsot, egy sportosabb cipőt, vagy egy lapossarkú hosszú szárú csizmát, párosítsd egy tunikával vagy egy csinos felsővel, egy laza, nőies dzsekivel, vagy egy trendi kardigánnal.

Ha már elkezdted az őszi gardróbrendezést, akkor a színeket is láthatod. Míg régebben „csak” a farmerkék volt, mára már több színben is felfedezhető. Mint például a fekete, szürke, fehér, és időnként még ennél is színesebb farmernadrágokkal is találkozhatsz, köztük a piros, barna vagy éppen a zöld szín. De ha nadrágban visszafogott is maradnál, érdemes megnézned, milyen felsőrészekkel tudod feldobni a szetted. 

Mutatunk néhány példát különöböző stílusokban Wannabee farmernadrágos szettekre, Wannabee blúzzal és blézerrel, Wannabee felsővel, Wannabee kabáttal és mellénnyel egyaránt.

Az biztos, hogy a farmer egy örök darab, aminek évszaktól és trendektől függetlenül bérelt helye van minden Wannabee Hölgy szekrényében.


***

Barabás Márta

a Wannabee Kollekció megálmodója

vissza a divatbloghoz
Önbizalom mid-size és plus size nőként

Önbizalom mid-size és plus size nőként

Az érzés, hogy „nem vagyok elég jó” gyakran gyökerezik a negatív belső párbeszédben, mid-size és plus size nőknél sokszor a társadalmi elvárásokban, és a másokhoz való állandó hasonlítgatásban. Az ilyen érzések nemcsak az önbizalmat, hanem az általános jólétet is befiolyásolja, korlátozva azt, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet éljünk. De hogyan alakíthatjuk ki az önbizalmunkat, és mit tehetünk azért, hogy abbahagyjuk a másokkal való állandó összehasonlítást? Ebben a cikkben mélyebben belemerülünk ezekbe a kérdésekbe, és útmutatót is hoztunk segítségül az önbizalom erősítésére.

Tovább
Az önszeretet művészete mid-size és plus size nőként: Út a boldogabb élethez

Az önszeretet művészete mid-size és plus size nőként: Út a boldogabb élethez

Az önszeretet fogalma az utóbbi években sokkal nagyobb figyelmet kapott, különösen a mentális egészséggel és a testképpel kapcsolatban. Mid-size és plus size nőként az önszeretet gyakorlása különösen fontos, mivel a társadalom szépségideáljai és a közösségi média nyomása gyakran elnyomó hatással lehetnek. Ebben a cikkben felfedezzük, miért elengedhetetlen az önszeretet, hogyan kapcsolódik a jobb önbecsüléshez, és miként segíthet a boldogabb élet elérésében.

Tovább
Az önelfogadás egy master coach tapasztalatai alapján

Az önelfogadás egy master coach tapasztalatai alapján

A Wannabee Kollekció és a Schüssler Natúrkozmetikumok közös kampánya, az „Engedd meg magadnak a ragyogást!” kapcsán az önelfogadás témájában készítettünk egy interjút Dr. Gulácsi Bernadettel. Ebben az interjúban számos olyan dolog megvilágításra került, ami minden mid-size és plus size nőnek segítséget jelenthet a nőiességének a megélésében az önelfogadáson keresztül.

Tovább
Az önelfogadás útja: megerősítés, nem feladás!

Az önelfogadás útja: megerősítés, nem feladás!

Az önelfogadás a mid-size és plus size nők számára sokszor félreértett fogalom. Sokan úgy gondolják, hogy az önelfogadás megalkuvást és saját maguk feladását jelenti. De mit is jelent valójában az önelfogadás? Olvasd el blogcikkünket, amelyben nemcsak erre a kérdésre adunk valaszt, de 5+1 tippet is hoztunk, hogy mit tehetsz érte.

Tovább
Divat, stílus és önértékelés - A nőiesség ragyogása a tökéletesség illúzója néllkül

Divat, stílus és önértékelés - A nőiesség ragyogása a tökéletesség illúzója néllkül

Az, amit viselünk - akár tudatában vagyunk, akár nem - kifejezi azt is, amit gondolunk saját magunkról. A ruhák nem csupán külső megjelenésünket formálják, hanem belső énünket is tükrözik. Mi több, ez fordítva is működik! Amikor belül kevésbé érezzük magunkat jól a bőrünkben, kevésbé vagyunk magabiztosak, egy csinos, egyéniségünket pozitívan kifejező, és alkatunkat előnyöesen befolyásoló ruhadarab hatással tud lenni az énképünkre is. Következésképpen a megfelelően kiválasztott ruhadarabok nemcsak a külső megjelenésünket emelik, hanem pozitív hatással vannak a belső énképünkre is.

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem