3 kötelező ruhadarab a tavaszi-nyári szezonra, molett nőknek
Betöltés...
3 kötelező ruhadarab a tavaszi-nyári szezonra, molett nőknek

3 kötelező ruhadarab a tavaszi-nyári szezonra, molett nőknek

Végre beköszöntött a jó idő, ilyenkor pedig mindenki szereti egy kicsit felfrissíteni a ruhatárát néhány divatos, nőies ruhadarabbal. Ha te is arra készülsz, hogy új darabokat költöztess a gardróbodba a régi, hogy felfrissítsd a ruhatárad, akkor jó helyen jársz, ugyanis bemutatjuk azt a 3 tavaszi-nyári ruhadarabot, amelyet minden plus size nőnek be kell szereznie erre a szezonra is!

Mielőtt beleásnánk magunkat a gyönyörű Wannabee kollekció rengetegébe, érdemes néhány “szabályt” tisztáznunk a molett nők öltözködésével kapcsolatban, ami a tavaszi-nyári időszakban a leginkább aktuális. 

A telt nők többsége imádja a téli szezont, hiszen ilyenkor hatalmas pulóverekbe burkolhatják a testüket, amivel úgy gondolják, hogy karcsúbbnak tűnnek. Most azonban itt a nyár, amikor ezt nem tehetik meg, ám a nagyobb méretű ruhákról sajnos nem képesek lemondani… 

Ahelyett, hogy Te is egy over size ruhában rejted el az alakodat, inkább emeld ki az alakodnak a pozitív erősségeit, szépségeit! Már rég lejárt a túl vékony modellek ideje, ma már sokkal inkább válnak a férfiak a teltebb nők rajongójává, és a szépségideálok között is inkább teltebb, formásabb nőket találhatunk. Szóval ne tartson vissza az öltözködési stílusod kialakításában az, hogy molett nő vagy, inkább légy büszke az idomaidra! A legtöbb nő csak szeretne olyan formás, gyönyörű testet, mint a Tiéd… ;) 

A következő Wannabee ruhák amellett, hogy elképesztően csinosak, kifejezetten a telt nők igényeit szem előtt tartva készültek, így a kollekcióink között csupán olyan ruhadarabokat találsz, melyek kifejezetten előnyösek a molett nők testalkatán. Azt viszont mindig tartsd szem előtt, hogy a molett hölgyek is különböző testalkattal rendelkeznek. Mindig a testalkat típusodnak idális szabásvonalú ruhadarabokat válassz. Ha nem vagy biztos a testalkat típusodban, akkor jó hírünk van, mert a Wannabee Kollekció mollet divat webáruházban a ruhadaraboknál testalkat típusok szerint is tudsz választani.

1. ruhdarab: egy fehér nadrág

Sajnos a molett nők többsége még azt a tévhitet ismeri, hogy a telt nők nem vehetnek fel világos nadrágot, pedig ez egyáltalán nincs így. Szinte bármit viselhetsz, csupán érdemes figyelmebe venned az alaktípusodat a választáskor, illetve figyelned kell arra, hogy mivel kombinálod az adott ruhdarabot. A fehér nadrág remekül mutat a teltebb hölgyeken is, tévhit az, hogy molett hölgyek nem viselhetnek fehér nadrágot.

2. ruhadarab: egy csinos blúz

Hiába van nyár, vannak olyan helyzetek, amikor nem engedhetjük meg a túlságosan kivágott felsőket vagy ruhákat. A munkahelyen ugyanúgy alapvetően elvárható a stílusos klasszikus vagy stílusos modern elegancia, de érdemes azért nyáriasítani a munkahelyi szettjeidet is. Nézz szét a Wannabee molett divat blúz kollekciójában , ahol sok-sok csodás darab vár rád.

3. ruhadarab: egy csinos ruha

A tavaszi-nyári időszakban sokkal többször mozdulunk ki otthonról, így mindenkinek kell egy olyan ruha, ami a legtöbb alkalomra tökéletesen bevethető. Az a legjobb, hogy legalább háromféle stílus megtalálható a gardróbodban. Egy alkalmi nyári ruhára, egy sportosan elegáns munkahelyi ruhára (amelyet kisebb alkalmakkor vagy társasági összejöveteleken is viselni tudsz), illeve egy nőiesen lezser nyári tavaszi-nyári ruhára, amelyet akár egy séta alkalmával, akár utazás során is viselni tudsz. Nézz szét molett ruha kínálatunkban is, ahol biztosan megtlálod a neked tetsző darabokat.


***

Barabás Márta

a Wannabee Kollekció megálmodója

vissza a divatbloghoz
Önbizalom mid-size és plus size nőként

Önbizalom mid-size és plus size nőként

Az érzés, hogy „nem vagyok elég jó” gyakran gyökerezik a negatív belső párbeszédben, mid-size és plus size nőknél sokszor a társadalmi elvárásokban, és a másokhoz való állandó hasonlítgatásban. Az ilyen érzések nemcsak az önbizalmat, hanem az általános jólétet is befiolyásolja, korlátozva azt, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet éljünk. De hogyan alakíthatjuk ki az önbizalmunkat, és mit tehetünk azért, hogy abbahagyjuk a másokkal való állandó összehasonlítást? Ebben a cikkben mélyebben belemerülünk ezekbe a kérdésekbe, és útmutatót is hoztunk segítségül az önbizalom erősítésére.

Tovább
Az önszeretet művészete mid-size és plus size nőként: Út a boldogabb élethez

Az önszeretet művészete mid-size és plus size nőként: Út a boldogabb élethez

Az önszeretet fogalma az utóbbi években sokkal nagyobb figyelmet kapott, különösen a mentális egészséggel és a testképpel kapcsolatban. Mid-size és plus size nőként az önszeretet gyakorlása különösen fontos, mivel a társadalom szépségideáljai és a közösségi média nyomása gyakran elnyomó hatással lehetnek. Ebben a cikkben felfedezzük, miért elengedhetetlen az önszeretet, hogyan kapcsolódik a jobb önbecsüléshez, és miként segíthet a boldogabb élet elérésében.

Tovább
Az önelfogadás egy master coach tapasztalatai alapján

Az önelfogadás egy master coach tapasztalatai alapján

A Wannabee Kollekció és a Schüssler Natúrkozmetikumok közös kampánya, az „Engedd meg magadnak a ragyogást!” kapcsán az önelfogadás témájában készítettünk egy interjút Dr. Gulácsi Bernadettel. Ebben az interjúban számos olyan dolog megvilágításra került, ami minden mid-size és plus size nőnek segítséget jelenthet a nőiességének a megélésében az önelfogadáson keresztül.

Tovább
Az önelfogadás útja: megerősítés, nem feladás!

Az önelfogadás útja: megerősítés, nem feladás!

Az önelfogadás a mid-size és plus size nők számára sokszor félreértett fogalom. Sokan úgy gondolják, hogy az önelfogadás megalkuvást és saját maguk feladását jelenti. De mit is jelent valójában az önelfogadás? Olvasd el blogcikkünket, amelyben nemcsak erre a kérdésre adunk valaszt, de 5+1 tippet is hoztunk, hogy mit tehetsz érte.

Tovább
Divat, stílus és önértékelés - A nőiesség ragyogása a tökéletesség illúzója néllkül

Divat, stílus és önértékelés - A nőiesség ragyogása a tökéletesség illúzója néllkül

Az, amit viselünk - akár tudatában vagyunk, akár nem - kifejezi azt is, amit gondolunk saját magunkról. A ruhák nem csupán külső megjelenésünket formálják, hanem belső énünket is tükrözik. Mi több, ez fordítva is működik! Amikor belül kevésbé érezzük magunkat jól a bőrünkben, kevésbé vagyunk magabiztosak, egy csinos, egyéniségünket pozitívan kifejező, és alkatunkat előnyöesen befolyásoló ruhadarab hatással tud lenni az énképünkre is. Következésképpen a megfelelően kiválasztott ruhadarabok nemcsak a külső megjelenésünket emelik, hanem pozitív hatással vannak a belső énképünkre is.

Tovább
Wannabee logo

ÚJDONSÁGOK

megnézem
Wannabee logo

MÁRKAÜZLETÜNK

megnézem
Wannabee logo

KEDVEZMÉNYES

megnézem